Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 260
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
А Ковачеви работят ли в болницата? Останах с впечатление, че познават по-големия Ковачев , но не стана ясно дали е част от екипа.
Все още не. Захариев дава на Марио лекарства за Тони. Това разбрах аз

# 76
Катобсе замислите, наистина само Калин би се включил. Тасев е много по правилата, Пенев е мишка, Владов не поема инициатива, Врабчев поне очаквах да се включи..

# 77
Катобсе замислите, наистина само Калин би се включил. Тасев е много по правилата, Пенев е мишка, Владов не поема инициатива, Врабчев поне очаквах да се включи..
Очаквах и Романова, освен Зорница. Да, Врабчев също трябваше да се включи по-рано. Общо взето - любимците ми Wink

# 78

Врабчев и неговото "аре пичове" ме убива направо. Grinning Дори и в най-критичната ситуация...

# 79
Всъщност, единственото, което не ми допадна, е че някак мнооого бавно се размърдаха, когато решиха, че ще спасяват хората. Можеха да вкарат малко повече динамика.

# 80
Всъщност, единственото, което не ми допадна, е че някак мнооого бавно се размърдаха, когато решиха, че ще спасяват хората. Можеха да вкарат малко повече динамика.
Да, уж показват колко много държат на професията си, на болницата, правят протест, а когато стана напечено се изложиха грубо казано.

# 81
Лелеее, промото накрая е уау, ще става много горещо под душа с тези двамата Joy не знам дали няма Зорница да сънува тъй като я дават в началото легнала, ама и двамата са под душа Smiling Imp
Бизнесмена ще назначи Марио на работа явно е спасил бебека, а Зорито се смее с Тони

# 82
  • тук, на мястото си
Бизнесмена Фотев сега да не вземе да купи болницата?

# 83
Боби ще е най-добре да не се забърква с жената на мафиота. Отсега изглежда, че ако един ден легне на операционната маса заради нея направо ще се води за голям късметлия.
Много екшън имаше в тази първа серия и не се усетих кога свърши, но ми хареса.

# 84
  • тук, на мястото си
Тази младата е снаха на Фотев. Сина му и внука му бяха в реанимация.

# 85
Последният монолог на Евгения поднесен със сцените  и озвучението към тях беше невероятен, много силен, чак успя да просълзи. Думите, които вървяха по време на сцената със Зорница, която гледа снимката и после я къса, много точно й пасваха. Не знам кой ги пише или откъде ги намират, но са брилянтни и има много истина в тях.

# 86
Яница, и на мен така, това е едно от любимите ми неща в сериала винаги успяват да са в десетката за героите. Впечатлиха ме доста с този епизод, ако държат и на половина темпото и нивото, и през останалия сезон ще е прекрасно Simple Smile

# 87
Просто колкото и да ги хейтим понякога сценаристите Grinning не мога да си кривя душата, че се справят на високо ниво и винаги знаят как да ни развълнуват. Този сериал за мен е най-добрият, който досега съм гледала. Много ще липсва когато свърши окончателно, определено.

# 88
Напълно съм съгласна с вас. Фактът, че на няколко пъти преглъщах сълзите аи, в показателен за способността им да въздействат.

Искам да кажа обаче, че ми стана жал за Зорница, когато Стамвнова я накова. Беше права, че е рисковано, но се почувствах като да нариташ човек на земята.

# 89
Fairy, аз изобщо не съм ги преглъщала сълзите си, давах си воля на емоциите. И без това нямаше никой в стаята да ми се смее. Grinning

Стаменова беше груба със Зорница, много директна. Едва ли не я изкара пропаднала жена. Обзалагам се, че не знае цялата й история и причината за действията на Зорница. Ако знаеше, може би щеше да я разбере.

Общи условия

Активация на акаунт