Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 347
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Ели, да знаеш, че чакам с нетърпение да се запознаеш с малкия брат и да видя как ще реагираш на него Smile

# 106
Ели, да знаеш, че чакам с нетърпение да се запознаеш с малкия брат и да видя как ще реагираш на него Smile
Аууууу, още хора за анти-Тони компанията ли вербуваш Stuck Out Tongue Winking EyeJoy Много си е готино момчето, ама не му давате шанс Wink
Днес пак гледах промото з довечера и не мога да повярвам, че Зорница на воти епизод още ще преспи с Марио ( като знам колко епизода чакахме миналия сезон). Но в такава дупка не би следвало да очакваме друго.
Нещо друго - много ми хареса Ваня в края на епизода, радвам се, че (поне така изглежда) няма да създава повече драма до раждането на детето. Сцената, където се прегърнаха с Лора, ми беше много мила.

# 107
Дона, не, тя Ели от самото начало даде зявка, че едва ли ще го хареса, затова ми е любопитно как ще реагира. Grinning
Иначе момчето не е лошо. И няма никакъв шанс да ме спечели, та ако ще Зорница да пада на земята от смях Joy
Обаче горката само дето не подскочи на стола, като чу в едно изречение сладко и ендорфини Grinning

За евентуалната задявка с Марио по бързата процедура - няма как, трябва да заоре дъното, за да може после да я спасяват. Тя очевидно е доста зле, щото ние си я познаваме и знаем, че това поведение щастлива няма да я направи. Така че ще чакаме да зазлее още, като оплеска здраво нещата с братята. Убедена съм, че ще се заиграе и с двамата, само се надявам да не се заиграва докрай и с двамата, че ще загрубеят нещата Grinning
Друго исках да кажа - моментите в началото, като ни припомняха какво е станало, за Зорница и Банков бяха много добре подбрани - всички гадорийки. И да не си гледал, вече си наясно защо горкото момиче е в депресия Joy

Също така, много ми хареса, че като нахлуха в болницата и почнаха да шетат, за фон беше ритъмът на сърце, много въздействащо.

Дона, на мен също ми хареса реакцията на Ваня и честно казано, смятам, че Лора има немалка вина, защото изобщо не видях в някакъв момент да я интересуват чувствата на Ваня досега.

И за финал, искам да кажа, че много силно впечатление ми направи топлотата на Марио. И когато бяха в колата и Зорница не искаше да правят торакоцентезата, той просто кротко и мило и каза „айде” и тя го послуша. Без заповеди, без да й вика, без да оказва натиск върху нея.

И добро утро Simple Smile Предстои ми път из преспите и събирам сили за него Joy

# 108
  • Разпиляна във въображението
Добро утро, фенове!

Само ще коментирам фалирането и затварянето на болницата. Ами невъзможно е за три месеца. Няма как да стане и не може да стане. Не се затваря ей така общинска болница за три месеца. Такива влачат и влачат с години големи дългове. Да не говорим, че ще се появи милионер, който да я спаси! Всичко е направено за екшъна с новите персонажи, но можеха да се постараят повече и да измислят други варианти да ги набутат. Тук ме разочароваха.

# 109
  • София
Харесаха ми братята как играят, но са ми много грозни актьорите. Зорница не ми се коментира, егати любовната мъка. Захариев какво шефче е. Laughing

# 110
Мириел, дядо ми имаше един лаф навремето - направено като на филм Grinning
Ясно е, че в действителност няма как да стане, но за целите на филма ще си затворим очите. Нито могат да я фалират за три месеца, нито може да я купи Фотев за два дни. Но това е приказка, все пак Simple Smile

# 111

Иначе момчето не е лошо. И няма никакъв шанс да ме спечели, та ако ще Зорница да пада на земята от смях Joy
Обаче горката само дето не подскочи на стола, като чу в едно изречение сладко и ендорфини Grinning

И добро утро Simple Smile Предстои ми път из преспите и събирам сили за него Joy

Не само тя подскочи Grinning Аз почти очаквах да чуя  "Ендорфините само със сладко ли си ги набавяш?"
Успех с преспите, аз вече направих една пътечка към офиса с крака Grinning Grinning

# 112
Да се запиша. Хареса ми първият епизод, и темпо, и драма, и сълзи, и екшън...
Добре, добре, драги сценаристи и актьори!

# 113
Fairy, все си мисля, че ако не е сън,  все пак Марио няма да се подаде на съблазняването й, така да поддържат геройския му образ като не се възползва от наранената девойка Grinning
За отношенията между братята, явно още от сега са оптегнати леко и това ще се засили като останат в болницата вероятно заради лечението на Тони. В началото като го изгони от колата и след това връщането му, слагането на колана от Тони показа онази връзка, която могат да имат едни братя или сестри-ядосвате се, дразните се един на друг, често единствените хора, които могат да те изкарат извън релси, но и бързо си прощавате.
Това за сладкото беше забавно, тези двамата са моята кръвна група по ядене Grinning За какво ли ще се хилят ми е интересно, вероятно Марио ще ги намери и тримата ще се гледат, както казва една приятелка като котаци Joy

# 114
Майче, като гледам новото промо, баш ще се поддаде. Ама може и да греша де, то промото нищо не значи.

# 115
Майче, пропускаш съществена част - той не знае, че тя е наранена девойка и няма как да се възползва. Той ще види просто една жена, която го харесва и иска да е с него. Няма да се дърпа, гаранция Grinning

# 116
Ще послуша женската интуиция в себе си, космоса ще му проговори изберете си Joy явно аз имам по-голяма вяра в него, няма да чакаме много, тази вечер ще разберем Grinning
Ама как се гледаха в колата като спасяваха  бебето, когато то проплака той и се усмихваше, а тя го гледаше така изплашено сякаш и веднага спря да и се усмихва Grinning

# 117
Харесаха ми братята как играят, но са ми много грозни актьорите. Зорница не ми се коментира, егати любовната мъка. Захариев какво шефче е. Laughing

И на мен са ми много грозни и двамата!
След Вергов това направо си е...
А тая депресанска линия на уроложката не ме кефи. И толкова бързо да се влюби..не можаха ли да я оставят поне малко да не е с някой мъж около нея?

# 118
  • Разпиляна във въображението
Мъжът си е мъж - защо да откаже секс на една необвързана жена? Той не я познава, не й знае историята, гледа я - красива, предлагаща се - защо не?

# 119
Марио какъв гръб извади...
Бележи още една точка за телосложение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт