Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 956
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Е, кой нормален човек вярва, че не заслужава да бъде обичан?
Когато от житейския й опит е видяла, че нито една любов не й се получава започва да губи усещането, че нещо вече зависи от нея самата и започва да отдава всичко на съдба, говори за жребий на "печелившите" и т.н. Просто период на загубване на себе си в лутане по пътя към щастието с лековатото оправдание, че други били богоизбраните. Всеки заслужава да бъде обичан, но първо трябва да обича себе си за да не си причинява това саморазрушение. Иначе ще предизвиква само съжаление от останалите.

# 316
  • Разпиляна във въображението
Просто не трябваше да избира да бъде крайпътна гара. Видя се, че и това не е, а по-скоро експрес, който поспира за малко и заминава.

В този сериал една жена вече мина по този път, че и по-зле. Нещата се оправиха и сега дундурка бебе в Канада.

# 317
И Вяра мина по подобен път, Катя също се беше отдала дълги години на пиянство, дори Евгения беше хванала буквално гората, но един ден се оправиха с малко или повече външна помощ.

# 318
  • Тра-ла-ла
Понякога човек трябва да стигне дъното, за да се оттласне нагоре

# 319
  • София
Само ми се иска Марио да не е вечно киселяк и на тръни. Абе малко повече ведрост няма да навреди.
Айде да се връщат Калин и Наталия, много са 2 епизода без тях. Simple Smile

Ок за Йосиф, явно съм гледал разсеяно и не съм го мернал.
А добре де той Марио се върна заради брат си ама ще става ли шеф на спешното, официално е на тази позиция вече така ли? Защото Стаменова нали и нея я повишиха нещо. Фотев си я хареса.

# 320
Diavolo, Калин и Наталия са щастливи сега с бебето си, нека още малко поживеят спокойно , че като си дойдат ги почват и тях сценаристите, ще им разкажат играта на всички Joy

# 321
Да споделя своите мисли относно втория епизод Simple Smile
Фотев много ми харесва - уверен, директен, не се занимава с излишни приказки, достатъчно откровен е с всички. Това, че хареса Стаменова беше очаквано, защото тя беше единствената, която беше достатъчно уверена в себе си, за да не му се мазни. Тъпо е, че Романова остана неизбрана, но тя трябва да си остане шеф на хирурията. А и предвид това, че Марио ще бъде шеф на спешното, рокадата със Стаменова се получи много добре.
Стаменова е много уверена в тия епизоди, допада ми.
Защо обаче Захариев реши точно Пенев да викне е пълна мистерия за мен.
Самият Захариев си е същия мишок като винаги. Стиснал службицата, да не би да я изпусне и пак жена му трябва да му помага да си решава проблемите и да намира начин да излезе от ситуацията. Добре че беше Галя, иначе си беше жив зян Пешко.
Лора адски ме дразни с поведението си и според мен повече вреди, отколкото да помага за постигането на целта им да имат бебе. Мисля, че Ваня ги излъга с кръвта в урината, за да не заминат, защото тя май не е сигурна, че иска да им даде детето. Според мен Ваня ще се опита да се докопа до Мазов и да елиминира Лора. И да остане с Мазов и бебето.
Марио адски ме изкефи как закова Захариев. Захариев какъвто е мекушав ще бере мнооого ядове с това момче Grinning
Решението на Тони за мен беше правилно, по-добре да остане тук и да има някаква цел, някакъв смисъл, иначе какво - цял живот само болен и като инвалид. Марио лекинко прекалява с отношението към брат си като към пеленаче, нормално е малкият да се съпротивлява.
Зорница не мога да я съдя. Душата ѝ направо крещи от болка, толкова е изгубена, милата, че само ми се иска да я гушне някой. Разбирам зараждащата се близост с Тони. Той изглежда сякаш единственият, който няма да я съди и ще бъде до нея. Дали от нейна страна ще бъде поредната бройка или ще предпочете да го съхрани като свой приятел, не мога да преценя за момента. Както и не мога да преценя дали Марио ще защитава брат си или ще му се иска да има нещо с нея. Тия двамата ще се ръфат здраво преди да стигнат един до друг Grinning Моля се само, в един момент Марио да види отвъд ролята, която е приела и да види това, заради което си заслужава да се бори. Той е единственият ѝ шанс, не Тони, само Марио би могъл да я спаси от това самоунищожително поведение.

# 322
  • Разпиляна във въображението
И Вяра мина по подобен път, Катя също се беше отдала дълги години на пиянство, дори Евгения беше хванала буквално гората, но един ден се оправиха с малко или повече външна помощ.

Имах предвид мъжете - Наталия се оставяше на мъжете да я използват. Сашето беше последният.

# 323
На Захариев няма да му е лесно от една страна са все опърничави подчинените му, от друга Фотев и какъвто е мекушав горкия ще надроби някоя глупост.
Владов вчера с това, че убивали ама не нарочно ме разби Joy как лежерно го каза.
Романова е много свежа този сезон, радвам се, че върнаха уверената жена отново Simple Smile
Марио с поведението си на майка орлица, макар и разбираемо предвид здравословното състояние на Тони го задушава без дори да осъзнава. Бунта срещу това е нормално, не иска да прекарва дните си като болен, а да е пълноценен. В началото ще пази Тони от Зорница, но съм сигурна, че в последствие дори самият той няма да знае дали пази брат си или просто не иска никой мъж около нея. Кога ще види жената реално зад маската зависи дали тя ще му позволи или може би някой ще го уведоми за драмата с Банков. Много е важно и кой ще му разкаже за това, реално единствените, които знаят цялата история са Евгения и Кръстева, другите явно не са наясно с всичко. Ако пък тръгне да я захапе за връзката и с Банков предвид жена му не знаейки цялата драма,  нищо чудно да си излее гнева и всичко, което и се е насъбрало върху него.

# 324
Романова е толкова различна от предния сезон, че чак се чудя какво е провокирало тази промяна. Дори начинът й на говорене е различен, стегнат, уверен. Много ме кефи и подозирам, че между нея и Марио ще има здрави професионални сблъсъци. Ама тя как се потресе Марио като им каза, че са лигльовци Joy

Самият Марио в момента го гледам строго изпод вежди Grinning Не мога да му хвана спатиите, ще трябва да мине явно още време, за да вдена какъв му е случая. Мириел беше права, че той слабо се заинтересува от Зорница, защото брат му му е приоритет. Същевременно се възползва от ситуацията, но същевременно го направи по ужасен начин. То е ясно, че няма как да прояви емоция на този ранен етап, но Зорница поне го целуна, а той беше изключително бездушен. Сигурна съм, че и двамата щяха да си спестят този секс, ако знаеха, че ще работят заедно.

Едно нещо обаче не ми дава мира, помагайте. Откъде изникна тая длъжност директор по медицинската част и кой я заемаше досега?!

# 325
  • София
Забелязахте ли в началото когато ся гараха Зорница и Ернестина (не се сещам името на героинята и ) ,че Зорница каза,че не иска да я закара и ще ходи пеша , а когато си тръгна се чу, че влиза в таксито и то тръгва хаха Grinning

# 326
Романова КЪРТИ!!!!! Обичам този персонаж, радвам се, че върнаха силната жена! Мерси, Милошев Simple Smile

Двамата братя и златната ябълка не ми се коментират, майчето е казала всичко Simple Smile

Fairy, и аз се зачудих за тази длъжност, наистине не стана ясно откъде я изкопаха - лека недомислица на сценаристите мисля. Можеха да го обяснят по някакъв наичн - нужда от повече ръководен персонал, нещо.
А Зорница и таксито си беше гаф, но  май това такси беше за Стаменова, а Зори й го открадна Wink

# 327
И аз се зачудих за длъжността ама си мислех, че аз нещо съм изпуснала Grinning . Май просто искаха да назначат Стаменова някъде тъй като Марио ще заеме нейният пост, та да няма драма тоя дойде и го назначиха веднага.

Сигурна съм, че и двамата щяха да си спестят този секс, ако знаеха, че ще работят заедно.
Оооо, със сигурност тя отиде при него, защото той щеше да заминава и нямаше да го види повече, иначе щеше с двеста да си тръгне от там ако знаеше, че ще работят заедно. Захариев им провали плановете да бъде нещо еднократно между тях, което вероятно ще е за добро Smile

# 328
  • София
В промото за следващия епизод показаха новия финансов директор. На мен ми заприлича на Яна Маринова. Rolling Eyes Как мислите?

# 329
Ах, че е противна тази Ваня. Само като я гледам и ме избива на ****  #Crazy
Няма ли да ражда вече и да я разкарат.

А къде изчезна този санитаря, Миро ли беше. Абе не онзи Миро на Сашко Василев аверчето (то и той ей така изчезна без никакво обяснение), а онзи другия дето Мазов и Хинова го взеха от улицата. Дето се забърка с оня крадеца на
Жекова, абе сещате се забравих му името?  Laughing
Не е Миро а Йосиф дадоха го за малко да вика Огнянова малко преди да влезе с Марио под душа .

Общи условия

Активация на акаунт