Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 940
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Това , което гледах е официалното промо, не това веднага след епизода. Simple Smile
O това, че не обещавала, че няма да вземе Тони като го каза така се изсмях, представям си физиономията му Joy
Само си представям ако им се натресе на вечерята, да пази братчето от нея Joy
Горкият Марио, Зорито ще му изпили нервите, a братчето ще помага без да го знае дори Grinning

# 301
Значи не ми харесва сегашното поведение на Зорница, макар че се опитвам да я оправдая заради това, че е наранена. Но това, че задява малкия при положение, че вече мина брат му ми се струва прекалено! Ясно, че искаха да покажат и друга страна от образа й, но това е по-извратено и възкръсналата жена на Банков..... Очакваше се, че ще завъртят триъгълник, но предполах, че братята ще хлътнат по нея, а не тя да ги изрежда по бани о тоалетни!

Промотата винаги са две - едно кратко веднага след като свърши епизода, докато дават надписите. И след това вече друго малко по-дълго, което въртят в рекламите през деня.

# 302
Това , което гледах е официалното промо, не това веднага след епизода. Simple Smile
O това, че не обещавала, че няма да вземе Тони като го каза така се изсмях, представям си физиономията му Joy
Само си представям ако им се натресе на вечерята, да пази братчето от нея Joy
Горкият Марио, Зорито ще му изпили нервите, a братчето ще помага без да го знае дори Grinning
Тези двамата без напрежение и дрязги по между си няма да минат. Обаче от конфликт на конфликт ще почнат да им се получават нещата. Интересно ми се очертава. Grinning

# 303
  • Тра-ла-ла
Като/ако се върне Банков с жена си...ще си спретнат всички заедно петоъгълник Mr. Green

# 304
Аз повече предвиждания няма да давам, защото досега нищо не се е сбъднало.

# 305
Яница, какво й каза, че не можах да чуя?
Стаменова й се извини, че й каза всичко това, при което Зорница й отвърна с въпроса дали не е точно такава - лека жена, която го прави навсякъде - по тоалетните и съблекалните и за която новината за бременност е проблем. Това е, което си спомням от диалога им, трябва да го изгледам пак, за да ти го предам по-достоверно.

Много гадно ми стана за Огнянова точно в тази сцена. Исках да я видя в по-различна светлина през този сезон, но не такава - упрекваща и самонараняваща се

# 306
Всеки си има периоди на слабост и дори падения. Случвало се е и на много силни хора. Надявам се този период бързо да отмине и Зорница да намери смисъла на живота или поне да се вземе в ръце за да спре да прави глупости. Изглежда този път ще има нужда от чужда помощ.

# 307
Не знам дали ще е с Тони по този начин,мисля че ще обръща внимание на него  само да прави напук на Марио виждайки, че това го дразни, може да имат интересни сблъсъци Grinning

Монологът й преди да отиде при Марио под душа е показателен какво чувства и мисли в момента:
"Някой някъде е изтеглил жребий. За всеки от нас... Жребият е устойчив като тръстика - огъва се от вятъра, дъждът го вали, но нищо не го променя...
Всеки е своят жребий... За някои жени жребият е да имат уютен дом и семейство. За други е да бъдат крайпътна гара - мъжете минават, снимат се и заминават.
...Събуди се. И приеми жребия си. Събуди се... Щастието е сън, който само някои сънуват...Не и ти. Събуди се...
Отвори си очите... Отвори ги... за теб няма щастие. Има само мигове... Никога вече чувства... само мигове.
Време е за широко отворени очи... Не ме питай нищо... Думите провалят всичко. Имаме само този миг... Или го използваш, или си намираш оправдание да не го направиш."

# 308
Яница, какво й каза, че не можах да чуя?
Стаменова й се извини, че й каза всичко това, при което Зорница й отвърна с въпроса дали не е точно такава - лека жена, която го прави навсякъде - по тоалетните и съблекалните и за която новината за бременност е проблем. Това е, което си спомням от диалога им, трябва да го изгледам пак, за да ти го предам по-достоверно.

Много гадно ми стана за Огнянова точно в тази сцена. Исках да я видя в по-различна светлина през този сезон, но не такава - упрекваща и самонараняваща се
Може би в този момент Стаменова трябваше да я спре и да й подаде ръка, да й предложи рамо на което да поплаче и да сподели болката си, да я успокои по някакъв начин. Добре направи, че поне се извини.

# 309
  • 221B Baker Street
Тя по принцип Зорница си е такъв типаж - леко меланхолична, склонна на саморазрушение и вечно обвиняваща се. Леко патка си пада, ще ме прощавате...

# 310
Аз го казах и преди- самонаказва се, защото вярва, че не заслужава да бъде обичана.

# 311
  • 221B Baker Street
Аз го казах и преди- самонаказва се, защото вярва, че не заслужава да бъде обичана.
Е, кой нормален човек вярва, че не заслужава да бъде обичан? Дори и най-големите престъпници не се отказват от любовта с лека ръка. Жената просто има нужда от добър психоаналитик, не от безразборен секс...

# 312
На промото, Зорница казва на Марио, че нищо не се е случило между тях,  Тони я кани на вечеря виждаме ги в ресторанта да пият вино. Явно Марио ще знае за срещата им, казва и да не скъсявала дистанцията между нея и Тони, при което тя му отговори, че ако не стигне пицата не обещавала, че няма да вземе и Тони Grinning

Всъщност тя казва, че ако пицата не стигне, не обещава, че няма да изяде Тони. Grinning

Е, кой нормален човек вярва, че не заслужава да бъде обичан? Дори и най-големите престъпници не се отказват от любовта с лека ръка. Жената просто има нужда от добър психоаналитик, не от безразборен секс...

Бързо да връщат психолога на Вяра от миналия сезон, ще свърши работа. Само да не вземе Зорница и на него да налети. Joy

# 313
Всеки с психологическа травма. Това е много типична травма. Тя има нужда.от помощ, да, но не го е осъзнала още.

# 314
Айрин Адлер, ще се учудиш колко хора имат подобна ниска самооценка за себе си. Предвид двете и бурни връзки приключили гръмко с провал, и двамата мъже тръгнали си от нея е оставило дълбоки следи. За това и тя не вярва, че заслужава щастие и любов. Марио май ще се окаже правилният човек да върне вярата и в самата нея, че тя заслужава много нежност, любов, внимание и човек, който да не си тръгне, а да избере нея.

Общи условия

Активация на акаунт