Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 945
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • Разпиляна във въображението
Добре де, горе писах, че Йосиф извика Марио за бебето.

# 286
Изглежда Зорница никак не се смущава от това което се случи между нея и Марио в банята. Открито си кокетничи с него по мое мнение. От това, което видях за следващия епизод може двамата да имат малък конфликт заради брат му. Дали пък Марио не я мисли за лека жена вече и затова да иска да предпази брат си от нея?

# 287
Гледам,но не ме грабват нито двамата братя,нито поведението на Зорница,нито пък отново мрънкащият Захариев.Тони ми е направо антипатичен,а Марио странна дикция-някои думи сякаш заглъхват и не ги чувам изобщо.
Владов колкото е сладък,толкова е и дребен май WinkФотев и той така,но пък глаас като мед се лее.

# 288
Тя го каза никакви чувства, сърцето и в момента е лед. Не иска да проявява никаква слабост пред никого, особено пред някой мъж, какво реално е в сърцето и душата й няма да го покаже. Иска да отблъсне всеки, който иска да се доближи до нея, а и да не позволи на себе си да чувства вече.

# 289
То и Марио не се смущава от случилото се, но какво да си мисли човека - онази го следва в банята, на следващия ден вече кани брат му да лафят. От показаното оставам с впечатление, че ако не е с някой от двамата ще си намери друг. В момента превключвам на защитен режим спрямо братята. Зори - къш, къш.

# 290
Марио ми се струва, че говори с леко затворена уста, а и сякаш е нервен и доста се върти в различни посоки и затова не му се разбира винаги. Имаше една сцена в много близък кадър и зъбите му нещо хич не бяха добре. Сигурно се опитва да ги прикрива .

# 291
Зорница има нужда някой да й подаде ръка. Ще бъде тъжно, ако никой не го направи.

Извинявам се, като изгледам внимателно епизода, ще коментирам и другите неща Simple Smile

# 292

Зорница има нужда някой да й подаде ръка. Ще бъде тъжно, ако никой не го направи.

Извинявам се, като изгледам внимателно епизода, ще коментирам и другите неща Simple Smile

Първо трябва да намери с кого да сподели всичко, да си излее душата и да й олекне поне малко. Може би това в един определен момент ще е Марио.
Съжалявам за всички, които харесват Зорница в сегашната й светлина, но за мен сценаристите провалят и този положителен образ, който създадоха. Много ми се иска да видя старата Зорница, но за съжаление тя вече няма как да е същата. Днес като си припомних мисълта от снимката на Марио, която пуснаха във фейсбук си казах колко много подхожда и на нея. Много ми е тъжно за нея, направо се е подкарала към самоунищожение, толкова е отчаяна и обезверена, смята, че не е достойна за нищо. Трогна ме това, което каза на Стаменова, когато говориха пред болницата.

# 293
Яница, какво й каза, че не можах да чуя?

# 294
Злодея Фотев много ми харесва. А гласът му, ах, гласът му ... Добре че излезе на светло актьора та да го гледаме и в други филми.

Ваня ме дразни. Защо сложи кръв в урината?

# 295
Яница, какво й каза, че не можах да чуя?
Стаменова искаше да я закара с таксито до тях, после й се извини, че й каза всичко това, при което Зорница й отвърна с въпроса дали не е точно такава - лека жена, която го прави навсякъде - по тоалетните и съблекалните и всички я смятат за заразна, и за която бременността винаги е лоша новина. Това е, което си спомням от диалога им, трябва да го изгледам пак, за да ти го предам по-достоверно.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 23:38 от yanitsa.s

# 296
Дааааа, сетих се коя актриса искам да видя в сериала - Радина Кържилова - много  я харесвам.
Някак харизматична ми е .

# 297
На промото, Зорница казва на Марио, че нищо не се е случило между тях,  Тони я кани на вечеря виждаме ги в ресторанта да пият вино. Явно Марио ще знае за срещата им, казва и да не скъсявала дистанцията между нея и Тони, при което тя му отговори, че ако не стигне пицата не обещавала, че няма да вземе и Тони Grinning

# 298
Надявам се да приема Тони като почивка от мъжете, да отидат на пица, да се посмеят, да пийнат и кой откъдето е. Да знае, че няма да е поредният. А иначе да дразни големия, че ще му скочи.

# 299
  • 221B Baker Street
Е, аз друго промо гледах! Марио каза на Зори да внимава много с брат му, а тя му вика - моляяя? Аз не съм твоя територия. И пред асансьора тя му каза, че е много неориентиран, а той - ами нов съм, разчитам на вас да ме ориентирате, както вчера...

Общи условия

Активация на акаунт