Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 959
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Разпиляна във въображението
Може да е коментирано назад, но кой е гласът на Фотев, т.е. какво озвучава, че ще се пръсна, а не се сещам!
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB_%D0 … D0%BD%D0%B5%D0%B2

Въх, тази хвърли око на Тони! Много бърза.

# 271
Аз също се извинявам, не съм чела назад - уроложката и новия рентгенолог в реалния живот брат и сестра ли са? Open Mouth

Не, Диана няма братя и сестри.

# 272
  • Тра-ла-ла

Изтървала съм ви!

Много ме е яд какво направиха с образа на Зорница, много!

И на мен не ми харесва как променят образа й на принципна жена, който създадоха в миналия сезон. Все ми се струва, че можеха по друг начин да я представят, но какво да се прави.
Колко принципна? Преди Банков е имала дърлга връзка с женен мъж. Банков си го взе със съпруга в кома. Пада си саморазрушителна. Махна детето, сега го играе неангаже...

# 273
  • Mediterraneo
Хорейшо, беее! Да, за диктора в Дървото се сетих.

# 274

Изтървала съм ви!

Много ме е яд какво направиха с образа на Зорница, много!

И на мен не ми харесва как променят образа й на принципна жена, който създадоха в миналия сезон. Все ми се струва, че можеха по друг начин да я представят, но какво да се прави.
Колко принципна? Преди Банков е имала дърлга връзка с женен мъж. Банков си го взе със съпруга в кома. Пада си саморазрушителна. Махна детето, сега го играе неангаже...
Не знаеше за съпругата през почти цялото време. Беше принципна до толкова, че държеше на нормална връзка с Банков и искаше обещание от него. Накрая сама беше готова да се откаже от него, след като осъзна, че може би нямат бъдеще, предвид колебливото му държание спрямо нея. След като жена му се събуди именно тя му каза, че трябва да си вземе билет и да замине при нея. Махна детето само, за да може той да замине.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 21:02 от yanitsa.s

# 275
Аз също се извинявам, не съм чела назад - уроложката и новия рентгенолог в реалния живот брат и сестра ли са? Open Mouth
Не, Диана няма братя и сестри.
Много си приличат според мен. Дори усмивките им са еднакви.

# 276
Имам чувството, че Фотев ще започне да концентрира вниманието си върху Стаменова. Тоест ще вземе да я сваля.

# 277
Емииии, от гледаното до момента си мисля, че Марио с право иска да държи брат си настрана от Зорница.

Имам чувството, че Фотев ще започне да концентрира вниманието си върху Стаменова. Тоест ще вземе да я сваля.
И аз това си помислих, но разликата в ръста им е очевидна, макар между тях нещата да се получават доста добре.

# 278
Може да е коментирано назад, но кой е гласът на Фотев, т.е. какво озвучава, че ще се пръсна, а не се сещам!
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB_%D0 … D0%BD%D0%B5%D0%B2

Ехааа, и Ед Дилайн озвучавал, пък там звучи толкова различно ... Чудесно е, че тук го виждаме и в действие, не само зад кадър.

# 279

Точно това влизах да напиша и аз.
Още като я избра за директор ми се стори, че й хвърли око и сега с тези подаръци съвсем натам върви...

# 280
  • София
Ах, че е противна тази Ваня. Само като я гледам и ме избива на ****  #Crazy
Няма ли да ражда вече и да я разкарат.

А къде изчезна този санитаря, Миро ли беше. Абе не онзи Миро на Сашко Василев аверчето (то и той ей така изчезна без никакво обяснение), а онзи другия дето Мазов и Хинова го взеха от улицата. Дето се забърка с оня крадеца на Жекова, абе сещате се забравих му името?  Laughing

# 281
На работа - вчера той извика Марио /ако не се лъжа/

# 282
Йосиф е името му, появява се от време на време.

# 283
  • София
Да бе Йосиф.
Този сезон не съм го видял, а минаха два епизода.

# 284
  • Mediterraneo
Е, чакай де, те сега отвориха болницата, вчера всичко беше на полеви условия, ще се появи сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт