Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 925
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Май секс беше това Grinning Или ако не се види дупе, не вАжи?
Дано следващата им секс сцена е по-добра, тука малко измъчена работа

То в 20:00 ч. какъв секс да има. То и това е много, което дадоха. Все пак малки деца гледат.

Малки деца гледат, ако родителите им разрешат. Лека нощ деца мина отдавна. А да припомням ли сцената на Захариеви и Банков/Огнянова от миналия сезон?

# 256
  • София
Зорница какво са я разк*рвили? По-добре беше да вкарат класическите ситуации Thinking

Ужас направо. Не мога да я гледам такава.  Naughty Sick

# 257
  • София
Фотев много далновидно избра Стаменова, горката Романова обаче, винаги е втора.

# 258
Тези двамата Владов и Пенев ме разбиха.  "- Ние поне не убиваме никого. - Поне не нарочно." Joy Пенев как се спече при разговора с Фотев, беше комичен направо. Grinning

# 259
И на мен ми стана кофти за Романова. За пореден път я спъват.
Аййййй, диагностичен център, мед за ушите ми Simple Smile
Тони твърде много живее в сянката на Марио и е потискан от брат си. Марио е може да е герой, но спрямо брат си е като майка орлица. Егати тъпото отношение.
А на Тони толкова му се иска да лекува и да живее нормално!

# 260
  • Mediterraneo
Изтървала съм ви!

Много ме е яд какво направиха с образа на Зорница, много!

# 261
  • Разпиляна във въображението
Марио е като майка орлица, но всичко на него се е падало - отглеждане на момчето, учението, кой знае колко много са преживели с операцията - да се намери донор и всичко останало. Отгоре на всичко има лоши прогнози. Ами ще го пази, брат му е единствен.

Захариеви го снесоха.

# 262

Я,  оказва се, че Стилянова се познава с братята. Този Фотев ми се струва, че ще им създава проблеми, сега когато болницата е негова. Отсега съчувствам на Боби заради ситуацията в която ще се окаже с жена му. Само дано не пострада. В най-добрия случай ще изхвърчи от болницата. А жената на Фотев явно ще е финансовия директор. Стаменова ми харесва, много е директна с него.

Изтървала съм ви!

Много ме е яд какво направиха с образа на Зорница, много!

И на мен не ми харесва как променят образа й на принципна жена, който създадоха в миналия сезон. Все ми се струва, че можеха по друг начин да я представят, но какво да се прави.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 20:47 от yanitsa.s

# 263
  • София
Кой е Боби?
Мазови ще си получат бебето през крив макарон😕

# 264
  • Mediterraneo
Може да е коментирано назад, но кой е гласът на Фотев, т.е. какво озвучава, че ще се пръсна, а не се сещам!

# 265
Аз също се извинявам, не съм чела назад - уроложката и новия рентгенолог в реалния живот брат и сестра ли са? Open Mouth

# 266
# 267
Зорница с две различни прически в две последователни сцени Joy

# 268
Може да е коментирано назад, но кой е гласът на Фотев, т.е. какво озвучава, че ще се пръсна, а не се сещам!
Е, как?! Хорейшо, бе, Хорейшо! Simple Smile))

# 269
  • Wonderland
За мен най-разпознаваемо - Хорейшио в "От местопрестъплението: Маями". От темата разбрах, че е разказвачът в "Дървото на живота".

Общи условия

Активация на акаунт