Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 924
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Ако случайно се върне (искрено се надявам да не), единственото, което искам, е да намери някъде в боклука скъсаната снимка, а Зорница просто да го отмине.

# 346
Направо една тройка да си спретнат, не искате ли Joy шегата настрани, то ако имаше и минимална възможност да се върне без значение с или без жена, нямаше чак така да омажат положението още на финала.

Ох, взе ми думите от устата аххахаха
Ако се върне, според мен ще е без жена си и ще падне една борба пак да си върне Зорница (ще повърви като кученце след нея за известно време). Едва ли ще види скъсаната снимка, тя отдавна ще е изхвърлена на боклука от Йоско Grinning

# 347
А къде Вяра?

# 348
Замина на специализация в Швейцария.

# 349
На специализация в Швейцария.

Изобщо потвърдено ли е, че Банков ще се връща? Или са свободни съчинения.

# 350
На специализация в Швейцария.

Изобщо потвърдено ли е, че Банков ще се връща? Или са свободни съчинения.
Чешем си езиците. Милошев нито потвърди, нито отрече. Май не могат да се разберат за пари - такава е клюката

# 351
Мира, Евтимов пусна леко мухата, че ще разберем някога, някак какво е станало с Банков и оттам почнаха свободните съчинения, че ще се върне. Според мен беше прах в очите, за да кротнат най-сърдитите, не вярвам да се върне. След началото на този сезон вече и не искам да се връща.

# 352
Ето го промото за довечера, не разбирам сега ги качват на другия ден, а не като преди като качат и новия епизод:
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/922997?autostart=true

# 353
  • София
На мен ми е направо гнусно , това ,че се занимава и с двамата братя , особено когато имат толкова близки взаимоотношения ..

# 354
Ако се върне, сигурно ще е, за да се обясни в любов на Зорница - да каже как така и не е успял да я забрави, а със съпругата си отдавна е настъпил разрив в отношенията и са приключили.
Тя обаче междувременно ще е хлътнала по д-р Ковачев, ще се чувства спокойна с него и хоп.. Банков се явява. Развръзката ще я гледаме в сезон 6. Grinning
Не мисля, че ако върнат Банков ще е с жена си. Прекалено грубо ще е да я развява пред очите на Огнянова, предвид драмата, която изживяха.

# 355
Е, какво, като е преспала с единия, не може да си приказва с другия ли?

# 356
  • Тра-ла-ла
Това Огнянова ли е или ще вкарат малкия брат в образа на флиртаджия?

# 357
Майче, благодаря Kissing Heart
Тия двамата обаче ще бъдат взривоопасни. Grinning Ще има голямо боричкане на характерите им, докато се опознаят, а в промото ми хареса как Зорница се изгъбарка с него накрая. Joy

Аз не мисля, че с Тони ще прекрачат границата. Може би на него ще му се иска. Продължавам да смятам, обаче, че са крайно неподходящи като двойка. Като приятели са екстра.

Джулая, да, това е Зорница.

# 358
  • Разпиляна във въображението
Огнянова е.

Марио, милият той, ще й отправи предложение, а тя ще излиза с брат му ден след като го е минала.

За секунди видях промото с новата финансова. Първата ми мисъл бе - а може ли по-бавно да говориш? Някаква флегма ми се стори. Ако е такава ще ми е любопитно какво намира енергичният мафиот в нея.

# 359
Откъде се разбра, че новата героиня е съпруга на Фотев, а не негова дъщеря примерно? Кога се каза това нещо?

Общи условия

Активация на акаунт