Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 912
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Никой не цепи басма на шефовете, особено някои, ще се качат на главата на Петър и не само ще се качат, а дори ще се и друсат. Май вместо алкохол, успокоителни да си вземе, че ще му покъсат нервичките Sweat Smile

# 406
Фотев как не му шибна един, незнам. Очевидно е човек, когото всички познават и репликата на Мазов беше нарочна Grinning
 Захариев, че ще пие, ще пие. Проблемът е, че той баш няма да чете Grinning  Най-много списания за възрастни Joy

# 407
Фотев очевидно се кефи на такива, които не му се впечатляват много - Ковачев, Стаменова. Подозирам, че и с Мазов няма да има проблеми.

Пешко и аз не го виждам да чете. Ще е зает да си слага лед на главата Joy

# 408
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че Пешо ще се опита да е шеф. С всички сили, но ще му е трудно.

# 409
Много ме изкефи и мен Мазов с въпроса си, а и после как дръпна паравана на Лорчето 😀
Страхотен образ е, искам да го виждам повече в тази му светлина, а не само да страдат с тази Ваня!

# 410
Мазов наистина има огромен потенциал и е жалко толкова дълго да са го приковали към тази драма с бебето и Ваня. Много се надявах това да приключва вече, но като гледам как се движи тази бременност ще мине и голяма част от този сезон без решение на техния проблем. Лора е на път и тя да изперка скоро.

# 411
  • 221B Baker Street
Случаят на Марио и Зорница изобщо не е като на Романова и Калин. По- зле е. Романова и Калин бяха пийнали, пофлиртуваха и го направиха на неутрална територия. Онези двамата ни бяха пияни, ни флиртуваха, не се целунаха дори, и го направиха на работното си място. Абе, не ме кефи светлината, в която ги показаха и двамата, пък! Едно е да се забият в бар, пийнали, веселяци, да си направят кефа, и на другата сутрин да разберат, че случайно са колеги в една и съща болница. Тяхното е друго! Тоя смотан секс под работния душ ще им виси като камък на шията доста дълго време! И, да, негативите са за жената, както винаги...

# 412
  • Ню Йорк
Новият сезон почва обещаващо, но защо не разкараха тази толкова накадърна актриса /уроложката/. То дървено, рецитиращо, гледащо тъпо, дете в първи клас ще покаже повече талант. Започвам да подозирам, че Вергов затова се е махнал от сериала, няма как да си партнира с такова бездарно чудо.

# 413
Харесах секс-сцената и това,което целеше да ни покаже.Просто еднократен секс с непознат,без чувства.Романова  каза на Зорница,че Ковачев заминава и тя си сигурно реши,че няма да го види повече.
А  Диана харесвам във всичките и образи- и на наивна чаровница,и на нещастна ,прелъстена и изоставена жена, и на кучка.Много естествено  и непринудено й се получават еротичните сцени.
Дразни ме обаче нелепото преминаване в изказа на героите /в случая Зорница и Марио/от "ТИ" на "ВИЕ".Когато не се познаваха  още,докато спасяваха бебето, си говорят на  "ти",а след секса започват да се обръщат един към друг с учтивата форма.Така беше и с Банков.След катастрофата си говореха неофициално,а после след  целувката започнаха на "ВИЕ".Може би се дължи на това,че снемат епизодите разбъркано,не знам,но мен ме дразни.

# 414
Според мен с това целят да ни покажат дистанцията между двамата, Елеонори, а не е случайно.

# 415
На мен смяната на ти-вие при Банков и Зорница ми беше адски забавна, въпреки  увеличаващата се близост. Сега ще видим тези двамата колко дълго и те ще си говорят ту на вие, ту на ти. Simple Smile Те тръгнаха един към друг както се казва с грешния крак, ще се дракат известно време  докато започнат да се опознават реално  Smile

# 416
И според мен тези обръщения не са случайни - целят да покажат, че и те самите не знаят какви са си и как да се обръщат помежду си.

Аз принципно вечер с едно око гледам от лудницата вкъщи и не се втелявам много-много от подробности, но рошавата прическа на Огнянова ми направи впечатление снощи, толкова ли при монтажа не са я видяли?

# 417
Не знам, ама на мен той ми изглеждаше като да я наказа, а не просто да правиха секс. Още не мога да си обясня това чувство, но той беше ужасно груб и студен с нея. И продължавам да не разбирам защо.
Освен това ми направи впечатление, че Зорница като че ли се опитваше да го целуне, а той на няколко пъти й премести главата, т.е. да няма целувки.

# 418
И според мен тези обръщения не са случайни - целят да покажат, че и те самите не знаят какви са си и как да се обръщат помежду си.

Аз принципно вечер с едно око гледам от лудницата вкъщи и не се втелявам много-много от подробности, но рошавата прическа на Огнянова ми направи впечатление снощи, толкова ли при монтажа не са я видяли?

Според мен не е гаф, просто Зорница си е свалила опашката и косата й е останала така чуплива.

# 419
Понякога човек трябва да стигне дъното, за да се оттласне нагоре
А когато достигнеш дъното, подминеш го и гледаш дъното нагоре щото си под него?

Общи условия

Активация на акаунт