Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 929
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Разпиляна във въображението
Както казах можеше да я спре и т.н. , но не го направи. Ако обърнем палачинката, трябва да се питаме и що за праведен мъж прави секс с непозната жена под душа, ама никой не си задава този въпрос, именно защото е мъж и се предполага, че на тях им е позволено.

Ами аз съм писала за това преди време - Мъжът си е мъж - защо да откаже секс на една необвързана жена? Той не я познава, не й знае историята, гледа я - красива, предлагаща се - защо не?

Между другото, преди да й вдигне крака имаше една пауза. Гледаха ли се нещо, но тогава имах надежда, че ще прекрати, а той взе че продължи.

# 391
Не знам, ама на мен той ми изглеждаше като да я наказа, а не просто да правиха секс. Още не мога да си обясня това чувство, но той беше ужасно груб и студен с нея. И продължавам да не разбирам защо.

# 392
  • София
Аз също се извинявам, не съм чела назад - уроложката и новия рентгенолог в реалния живот брат и сестра ли са? Open Mouth
Не, Диана няма братя и сестри.
Много си приличат според мен. Дори усмивките им са еднакви.
И ММ така предположи, защото си приличали. Та обяснявах, че не са.
Серията не беше зле. Малкият май не е толкова заблуден. А това с Фотев и купуването на болницата как им го роди главата? Много глупаво. Зори я обърнаха на Мара общата. А за Романова ми стана жал, все някой я измества.

# 393
Седя и си мисля, че твърде много го умуване едно просто е*ане Joy
Fairy, незнам защо би наказвал със секс една жена, която не познава. Може просто погледът на актьора да е такъв, да го играе така.
Междудругото и аз си мислех, че ще спре точно преди вдигснето на крака й

# 394
  • 221B Baker Street
Не знам, ама на мен той ми изглеждаше като да я наказа, а не просто да правиха секс. Още не мога да си обясня това чувство, но той беше ужасно груб и студен с нея. И продължавам да не разбирам защо.
Ами не се познават, не са гаджета, дори приятели не са, какво да прави, да я гушка ли? Тя му се предложи, като лека жена и той се държа с нея точно като с такава... Дори нямаше време и за флирт между тях, тя отиде, поиска си, той и даде и край... Оттук нататък вече не знам и как ще се гледат тия двамата, камо ли пък да общуват...

# 395
Оттук нататък вече не знам и как ще се гледат тия двамата, камо ли пък да общуват...
Определено никой от тях двамата няма да има особено желание да си общуват, ама пусто и двамата са хирурзи, има да се сбутват из операционните Grinning

Иначе за другото може и да си права. Може би защото Зорница я познаваме, ми е по-ясно нейното поведение. Марио още ми е мътен и трудно си обяснявам за момента поведението му, затова ще чакам да го опозная Grinning

Отвъд техните взаимоотношения ми е много интересно Марио какво разбира под „моите” правила за спешното. Много смешно ми стана вчера, като Захариев се жалваше, че от всички лекари баш на най-чепатия са попаднали Joy

# 396
  • Разпиляна във въображението
Захариев какво очаква от Ковачев - изнуди го да стане шеф на Спешното, като подмами брат му на работа. Някой ден тази бомба ще избухне.

# 397
  • София
И аз не виждам, защо се предполага, че д-р Марио ще откаже секса. Та той е необвързан, заминаваше, тя сама дойде при него.

# 398
Ооооо, със сигурност! Марио не го каза това случайно - да не се споменава, че То и е примамка. Нали знаете приказката за пушката на сцената.
Офффф, значи ако Зорница си поиска секс, е лека жена??!?!? Дай да се налива с алкохол, за да не е лека жена. А Марио явно не е лек мъж, братче.
Ми как ще общуват - с леки заяждания, после очевидно нещата ще се променят, ще общуват, кво толкова.....аман! Това си е класическо клише Simple Smile Голямо чудо станало.... пак се повтаря Калин/Романова истерията

# 399
  • София
Проблемът е не че си е легнала с Марио няколко часа след запознанството им, а че може би си е лягала с много преди него еднократно. Щом из болницата я разнасят, явно не е подбирала.

# 400
Захариев какво очаква от Ковачев - изнуди го да стане шеф на Спешното, като подмами брат му на работа. Някой ден тази бомба ще избухне.
Сто процента. Ковачев е в болницата против волята си. Нямаше как да вземе друго решение, но подозирам, че на Пешко ще му излезе през носа. Изобщо, така като ги гледам, не виждам кого ще може да контролира Петър.  Шефът на спешното е своенравен и не му пука, Романова изобщо му няма страх, Стаменова като гледам и тя няма особен респект към авторитети, да не говорим, че сега се ползва с протекциите на боса. Галя е по-мъж от него...нищо чудно, че ще ходи по напукващ се лед.

# 401
Fairy, както един мой бивш шеф обичаше да казва “Тежка е царската корона” Joy
Искаше да е шеф, свга да види лесно ли е

# 402
То целият персонал са такива, дори милата Ненева не я е страх да се изправи пред директора. Петър ще бере ядове с всички тях, видяхме, че не ги бърка да държат сметка и да се репчат насреща Sweat Smile И той ще се налива с алкохол, сигурно колкото и за двамата бивши директори Joy

# 403
А, и другото, което ми стана много смешно, беше как мазно се усмихваше Петър, като казваше на Марио „дадено”, а в тоя момент със сигурност му се искаше да му тегли една, ама не става, трябва да си пази мястото. Много ме подразни Захариев, май ви стана ясно Joy
Подозирам, че новият финансов директор също ще му се качва на главата.
А, забравих и Мазов, който пък е напълно неконтролируем Joy

# 404
А, и другото, което ми стана много смешно, беше как мазно се усмихваше Петър, като казваше на Марио „дадено”, а в тоя момент със сигурност му се искаше да му тегли една, ама не става, трябва да си пази мястото. Много ме подразни Захариев, май ви стана ясно Joy
Подозирам, че новият финансов директор също ще му се качва на главата.
А, забравих и Мазов, който пък е напълно неконтролируем Joy
Вчера ме изкефи как Мазов директно попита Фотев "А вие кой сте?"

Общи условия

Активация на акаунт