Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 918
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Марио за момента има огромната ми подкрепа, защото не знае нищо за нея и след изцепката й вчера, няма как да си направи хубав извод за нея като човек. Но се надявам, че преди да я заклейми, ще види светлата страна на Зорница.
Аз да попитам къде са онези квачки, дето уж много я подкрепяха - Евгения и Кръстева. И не можаха ли поне те да й помогнат по някакъв начин през тия месеци?

Оуу, много се надявам Ина Фотева да не е някоя флегма, че ще ми е много трудно с нея.
Е тя да не го е изнасилила, можеше да  я отблъсне, не го направи, сега какво хапи Зорница за това, което направиха и двамата под душа.Евгения и Кръстева са само по съветите Grinning
Да бързо ще им се наложи да работят в опасна близост, чудя се какво ли ще каже Зорница, че той да я изгледа така в операционната. Обаче за него никакви близалки няма да има, гледам го и той пушач Sweat Smile

# 376
Майче, не знаем за момента какво и защо я хапе. Дали я мисли за пропаднала, дали се опитва да предпази брат си или просто си е паднал по нея и не знае как да общува...

# 377
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че не го хапе. Можеше да я отблъсне. Постоянно му го казвах пред телевизора, но уви. Но е факт - тя отиде и му се предложи.

# 378
Е това е леко мерене с двоен аршин, нея осъждаме, а него не,защото е мъж, тя не го е заставила с пистолет до главата, все пак трябва двама за танго. Това пред асансьора го казва с такава ирония, изобщо не смятам, че го казва ей така с мили чувства към нея.

# 379
Значи според анкетата повечето бяхме наясно докъде е стигнала и какво е неизбежно да се случи и то се случи. Не е нужно да продължават още много да дълбаят в тази посока. Схванахме бързо идеята. Не искам цял сезон да я гледаме такава.

# 380
Майчр, може би защото тя инициира нещата. Иначе за мен и двамата са отговорни, но е ясно, че тя ще го отнесе.

# 381
  • Тра-ла-ла
И аз забелязах гащите. Mr. Green

Като цяло можеше да се постараят за бельото.С подобни беше и на секса с Банков.
Изобщо Зорница не я контят много, много.
А може би стилът нарочно е избран такъв. newsm78 Малко мъжкарана, малко дивичка

# 382
Тъкмо щях да кажа, че Банков сваляше същите гащи Grinning
Абе не ми пречи как е облечена - хубав човек в дънки и тениска да го набуташ, пак е хубав Simple Smile

Сега изгледах промото - той наистина се заяде с нея, но ми хареса тя как му го върна с пицата, много готино Simple Smile Въздържах се да не реагирам бурно, само защото има колеги наоколо Joy
Принципно харесвам в сериалите/филмите тези връзки, които започват от тотално ненавиждане и стигат до тотална страст, само да не беше баш с този Марио.... щеше да е идеално Grinning

# 383
Майчр, може би защото тя инициира нещата. Иначе за мен и двамата са отговорни, но е ясно, че тя ще го отнесе.
Така е, но това по никакъв начин не го оправдава камоли да се прави на ощипана госпожица. Дразня се на това, че мъжете биват оправдавани, а жените ги заклеймяват, също както беше и с Калин и Романова.

# 384
Така е, но това по никакъв начин не го оправдава камоли да се прави на ощипана госпожица. Дразня се на това, че мъжете биват оправдавани, а жените ги заклеймяват, също както беше и с Калин и Романова.
+111111111111111111111111111111!

Освен това - голямо чудо станало, преспала с него веднъж и айде, вече е лека жена, която да не припарва до малкото, невинно братче!

# 385
  • Разпиляна във въображението
А защо човекът да няма предвид, че иска да го повторят, споменавайки вечерта? Не знам защо го приемате все едно я обижда. Ще се види довечера.

Огнянова не го е изнасилила, но се съблече, отиде под душа, поемайки инициативата. Той нямаше идея да прави секс с нея, докато тя не отиде там. Калин и Романова се натряскаха, легнаха в едно легло и двамата се обърнаха един към друг с едно и също намерение. Има някаква разлика, което изобщо не изключва участието на Марио. Иначе заклеймиха Романова, защото тя психически им се даде.

Освен това - голямо чудо станало, преспала с него веднъж и айде, вече е лека жена, която да не припарва до малкото, невинно братче!

Ако смята, че е жена без сериозни намерения и си играе с мъжете, много ясно, че ще иска да защити брат си.

# 386
А защо човекът да няма предвид, че иска да го повторят, споменавайки вечерта? Не знам защо го приемате все едно я обижда. Ще се види довечера.

Огнянова не го е изнасилила, но се съблече, отиде под душа, поемайки инициативата. Той нямаше идея да прави секс с нея, докато тя не отиде там. Калин и Романова се натряскаха, легнаха в едно легло и двамата се обърнаха един към друг с едно и също намерение. Има някаква разлика, което изобщо не изключва участието на Марио. Иначе заклеймиха Романова, защото тя психически им се даде.

Ако смята, че е жена без сериозни намерения и си играе с мъжете, много ясно, че ще иска да защити брат си.
Според мен като научи за миналото и ще си промени мнението за нея .

# 387
Както казах можеше да я спре и т.н. , но не го направи. Ако обърнем палачинката, трябва да се питаме и що за праведен мъж прави секс с непозната жена под душа, ама никой не си задава този въпрос, именно защото е мъж и се предполага, че на тях им е позволено.

# 388
Дайте да им дадем епизод-два време, за да видим кой как се чувства по отношение на тая случка. Защото в момента гадаем и им приписваме емоции, които те може изобщо да не изпитват.

# 389
Ама вие как си представяте млад, прав мъж да откаже на красива жена, която отива гола при него, с очевидно намерение?
Да тръгне да се прави на много морален с "ама чакай, недей сега, не сме се опознали" ли ?!
Навярно знаете, че в трудни и стресови ситуации много често хората се чувстват много близки един с друг и секса е нормално продължение на завладелите ги емоции. Смятам, че нещо такова са искали да покажат.
Всички бяха под напрежение, притискаха ги много обстоятелства, но в крайна сметка всичко завърши добре и просто намериха отдушник на чувствата си със секс. И, като казвам чувства, нямам предвид любовни, а просто адреналин, напрежението от цялото преживяване.
А пък отделно  това, че Огнянова е в такъв депресиран период я прави още по-податлива.

Общи условия

Активация на акаунт