Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 921
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Огнянова е.

Марио, милият той, ще й отправи предложение, а тя ще излиза с брат му ден след като го е минала.
Ъъъъ, какво предложение?
Тя сега ще бяга от Марио. Защото ще знае, че в неговите очи след изцепката в банята няма как да изглежда особено добре. И според мен присъствието на Марио ще й напомня за нейното лично падение.

Пепи, казаха го от екипа някъде из анонсите.

# 361
Откъде се разбра, че новата героиня е съпруга на Фотев, а не негова дъщеря примерно? Кога се каза това нещо?
Казаха го. Не помня дали беше в анонс за сезона или на пресконференцията, но го казаха. Ние преди това смятахме, че ще му е дъщеря.

# 362
  • Разпиляна във въображението
Най-малкото да го разведе, май нещо спомена и за миналата вечер. Изглеждаше в някакво палаво настроение.

# 363
Ясно. Благодаря! Изпуснала съм тая информация.

# 364
Най-малкото да го разведе, май нещо спомена и за вечерта. Изглеждаше в някакво палаво настроение.
Мириел, Марио това ли? Нещо не те разбирам май за какво ми говориш Grinning Аа, може би на асансьора, като й каза, че очаква да го въведе в обстановката като вчера. Аз това не го възприех като палаво, а като подигравателно и обидно. Ще видим довечера, но останах с усещането, че той по-скоро се заяде с нея, отколкото да я закачаше.

# 365
О голям смях като му го каза за изяждането на Тони, очаквам с нетърпение физиономията му JoyТея започват с лошо един към друг, но то границата от  там до харесването е много тънка Wink

Е то за ориентирането беше намек към това под душа, той нали я пита къде е и тя нали му показа, подигравателно го каза  това, явно тогава тя ще му каже, че не се е случило нищо между тях.

# 366
  • Разпиляна във въображението
Аз го приех палаво. Лекарите са си такива. А и все пак съм си на страната на Марио Simple Smile

# 367
Къде са я показали тази снимка на Яна Маринова?

# 368
Марио за момента има огромната ми подкрепа, защото не знае нищо за нея и след изцепката й вчера, няма как да си направи хубав извод за нея като човек. Но се надявам, че преди да я заклейми, ще види светлата страна на Зорница.
Аз да попитам къде са онези квачки, дето уж много я подкрепяха - Евгения и Кръстева. И не можаха ли поне те да й помогнат по някакъв начин през тия месеци?

Оуу, много се надявам Ина Фотева да не е някоя флегма, че ще ми е много трудно с нея.

# 369
  • Тра-ла-ла
Обаче гащите на Огнянова бяха страстоубийствени. Не, че това спря Марио Mr. Green
Скрит текст:

# 370
Мира, Евтимов пусна леко мухата, че ще разберем някога, някак какво е станало с Банков и оттам почнаха свободните съчинения, че ще се върне. Според мен беше прах в очите, за да кротнат най-сърдитите, не вярвам да се върне. След началото на този сезон вече и не искам да се връща.
http://pik.bg/%D1%8E%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD-%D0%B2%D0%B5%D1%80% … 0-news728935.html

# 371
  • София
И аз забелязах гащите. Mr. Green

# 372
Ирис, Пик е един ужасно клюкарски сайт, нямай му вяра. Както казах преди - ако се върне, ще разберем, ако не се върне - също. В момента ми е много по-интересно и забавно да гледам укротяване на опърничавите Grinning
Като гледам още довечера ще се наложи да са заедно в операционната.

# 373
Ако Банков се върне, то най-вероятно ще дойде с жена си. Едва ли ще очаква Зорница да му се метне на врата. Той няма как да изостави съпругата си, няма как да я изостави в болницата. Огнянова можеше по друг начин да се опита да се справи с любовните си терзания, а не като спи с всеки срещнат еднократно.
Всеки реагира по различен начин, а тя е в такава дълбока личностна криза, че категорично не разсъждава логично и трезво. Трябва й разтърсване. Но все пак нали очакваме да стигне до критичната точка, има още да затъва. Братчетата ще я спасят Simple Smile

Ирис, да, Виолета беше много права за Петър. Аз преди си мислех, че той е бил потиснат от нея, но сега се убеждавам, че той просто има нужда от силна жена, която да го води за ръчичка, защото сам е изгубен.
Между другото бутането му от Галя от ръба на промото може и да означава , че на него вечно ще му трябва някоя жена да го побутва отзад .

# 374
И аз забелязах гащите. Mr. Green

Като цяло можеше да се постараят за бельото.С подобни беше и на секса с Банков.
Изобщо Зорница не я контят много, много.
Ще ми бъде интересно да ѝ променят малко стила.
Много ми е болно, че я вкараха в тази роля, толкова ми харесваше като нежна и добра лекарка.

Общи условия

Активация на акаунт