Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 341
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
И на мен ми липсва Калинко, ама като си представя какво са им приготвили.... май по-добре да си живуркат в Канада.

За Боби си спомням, че дойдоха първия ден заедно с Вяра с някаква скъпарска кола, Боби паркира по-далеч и ходиха пеша, за да не видят от болницата, че е богат.
Това в ресторанта ми се губи, но трябва по-късно да е било.  

# 586
Здравейте,включвам се и аз в тази тема. Следя новите епизоди с интерес.

Някой само ще ми припомни ли откъде дойде Зорници. Явно съм пропуснала появяването й. И как се запознаха с Банков. Аз ги заварих вече в играта.

# 587
  • Разпиляна във въображението
И на мен ми липсва Калин. Такива сладури бяха с Наталия и бебчо, че искам да ги видя вече както трябва.

# 588

Някой само ще ми припомни ли откъде дойде Зорници. Явно съм пропуснала появяването й. И как се запознаха с Банков. Аз ги заварих вече в играта.

Не си пропуснала, Зорница просто започнаха да я дават, била си е в болницата, но ние не сме я познавали.
А как точно се запознаха с Банков нямам спомен - май покрай някакъв случай , и Захариев се вътеше там??

# 589

Зорница се появи в сериала в 13 епизод, когато на Калин му трябваше уролог за консултация, имаха малко конфликтна ситуация около операцията, която тя консултира и се озоваха в кабинета на директора. След това все се случваше така, че Зорница изпадаше в различни ситуации с Банков и му ставаше така да го кажа съучастник. В момента в който се случи катастрофата с мотора на Банков, той й се обади и тя му помогна, като му заши раната започнаха да се получават нещата между тях.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 19:56 от yanitsa.s

# 590
Благодаря!
Аз бях останала с впечатлението ,че двамата се познават преди това.

Аз лично съм доста впечатлена от началото на сезона,защото беше зациклил  малко миналия сезон.

Пенев ми е голям любимец. Винаги ме разсмива .
Намирам Владов за много привлекателен мъж. Как не са сетили да му намерят нова екранна половинка.

Харесвам много Зорница. Аз виждам нещата така.
Зорница и Марио ще се заобичат. Тони също ще се увлече по Зорница и ще има напрежение между двамата братя. Но виждам Марио като човека на Зорница. Но понеже Марио обича братчето си, ще му я "преотстъпи" , за да е щастлив той.
Нищо чудно пък Тони да се влоши и последното му желание Зорница и Марио да са щастливи заедно...

# 591
Уау, Яница, по колко пъти си гледала епизодите, че помниш в такива подробности?  Open Mouth

Много се надявам новия сезон да не се върти толкова около Огнянова. Така и не успях да я харесам - нито героинята, нито актьорската игра на Диана. Но като гледам само с надеждите ще си остана.

# 592
Уау, Яница, по колко пъти си гледала епизодите, че помниш в такива подробности?  Open Mouth

Много се надявам новия сезон да не се върти толкова около Огнянова. Така и не успях да я харесам - нито героинята, нито актьорската игра на Диана. Но като гледам само с надеждите ще си остана.

Е, не е нужно да ги гледам по сума ти пъти, за да помня. Това не са кой знае какви подробности. Wink  Да не те разочаровам, но нейната сюжетна линия е една от главните в момента и доста ще я гледаме. Wink Особено след появата на братята.

# 593
Аааааа! Изненада! Това не го очаквах. Работата стана малко - двама са малко, трима са много Simple Smile

# 594
Е, как, аз в епизода от снощи не помня какво се случи, да не говорим какво се е случвало в конкретни епизоди от миналия сезон.  Smile

Оооо, Марио, как им се натресе!

# 595
Марио настъпи Зори по мазола. Бая болка й причини, без да го осъзнава. Усещам, че скоро ще научи истрината и ще съжалява.
Но ми хареса какво му каза Тони - че ревнува брат си от Зорница. Според мен ревнува и двамата един от друг.

# 596
Марио как подхвана темата за Банков. Напипа болното й място. Не била негов тип а? Ще я видим тази работа. Grinning

# 597
Марио как подхвана темата за Банков. Напипа болното й място. Не била негов тип а? Ще я видим тази работа. Grinning

Веднага си пролича. Нахока брат си как изглеждал по време на вечерята, ама той самият е лапнал вече

# 598
  • Ню Йорк
Много я мисля днес Магда, горката как можа да попадне на тоя боклук. Надявам се, че охрната ще се окаже наблизо в подходящия момент  Praynig

# 599
Здравословни с О калории храни   Joy Ох, Врабчев   Joy

Общи условия

Активация на акаунт