Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 790
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Ванилия, предполагам, че се надяваш да НЕ я оплескат Grinning
Ние на Тони му отредихме ролята на най-добър приятел още от самото начало. Колкото и добре да се чувства с него, като ги гледам заедно, просто не си представям варианта Зорница да се влюби в него. А и фактът, че в онова символично промо, тя въобще не го отрази, а директно впери поглед в Батко, е показателен. Даже на снимката горе в темата ни се вижда как тя е леко с гръб към Тончо. Горкото момченце. Само се надявам да не го уморят. Sad

# 571
Да, редактирах се 😀

Според мен може би Тони в един момент ще хлътне по нея и от там ще се засили драмата между тримата, а тя ще го приема само като приятел. Зори пък междувременно ще залитне по батко, но няма да иска да си признае, той вече ще се е влюбил сериозно в нея и стана бъркоч!
В духа на гореспоменатите взаимоотношения, вярвам, че братята ще се спречкват и в професионален план и все от някъде ще изскочи заека с назначаването на Тони.
Този път Марио се въздържа да му каже, но ако се скарат сериозно и в състояние на афект може да се изпусне. И въобще има варианти как да се разбере истината, все от някъде ще излезе.

# 572
  • През девет планини в десета...
Може ли някой да ми каже какви бяха тия бисквити с билки от които момчето получи припадъци?

# 573
Според мен Тони вече си е хлътнал. Не е лудо влюбен, но е достатъчно заинтересован и със сигурност щеше да е по-щастлив, ако тя не му беше казала, че не иска да излизат на среща.
Зорница пък ще бяга като дявол от тамян от Марио, защото би трябвало да знае, че е опасен и преди да се е усетила, ще се е влюбила. Лошата новина за нея е, че ще ѝ се налага всеки божи ден да се сблъсква с него.

Камъче, знам ли ги какви са, някакви много био и еко Grinning

# 574
Може ли някой да ми каже какви бяха тия бисквити с билки от които момчето получи припадъци?
Предполагам, че не бяха бисквити, а лакрицови пръчки, защото лакрица съдържа глицеризинова киселина. Понякога я извличат от хранителналите добавки. По някакъв спомен, мисля, че може да доведе до сърдечен арест, но ме влияе на мозъка не бях чувала. Mного ме развесели репликата на Тони, как можел да напише дисертация върху вредата от полезната храна  Laughing

# 575
Аз доколкото знам, кортизолът е пряко свързан с мозъка, при липсата му се стига до парализа, а в случая не можеше да се разгражда заради пръчиците.

Разбира се, любимата ми реплика от този епизод е - следващият път ще им броя зъбите преди да ги интубирам Joy

# 576
Разбира се, любимата ми реплика от този епизод е - следващият път ще им броя зъбите преди да ги интубирам Joy
Мен това и Кръстева с нейното: Пръчиците са билкови, а вие не сте с всичкия си Joy

# 577
  • София
Леле, една тема съм изпуснала... Имам 2 епизода да гледам. Хич нямам време. От 1 епизод нещо не бях много впечатлена. Няма да ви чета да не си разваля удоволствието. Grinning

# 578
М да...както в първи сезон с идването на Василев Stuck Out Tongue Winking Eye катастрофа и първа помощ.

Та то май и Тасев така беше Grinning
Ах, Тони KissPurple HeartPurple Heart

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 18:26 от Iskra Philipova

# 579
Хмм за Тасев не си спомням, те нали с Вяра бяха на конкурс и се съзтезаваха за свободно място и накрая ги назначиха и двамата.

# 580
  • Wonderland
Нито Сашето помня как дойде в болницата, нито Боби. Леле аз тоя филм гледала ли съм го въобще? Joy

Като се замисля така ми става мъчно за Малчо Disappointed (Направо ми иде да си  го прибера у дома Grinning ) Сериозните му здравословни проблеми. Възползваха се  от него, за да подмамят брат му. Дано не сте прави да се влюби в Зорница, защото тя надали ще му отвърне със същото.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 19:20 от Li77le Devil

# 581
JoyJoyЗакъсняяяяяяяя, вече съм му кандидатка Joy

И на мен ми е тъпо за него - не стига, че го взеха заради брат му, ами и Зорница ще го остави.....пак заради брат му. Надявам се да му измислят някакъв хепи енд

# 582
Ох много се надявам да се върнат скоро Калин и Наталия, че без него особено ми е много пусто в тоя сериал. Grinning Като се замисля сега нещо не виждам и сестра Ася Кирилова, а се предполага, че участва. Да не е заминала с Вяра на специализация?Grin Grinning

# 583
Нито Сашето помня как дойде в болницата, нито Боби. Леле аз тоя филм гледала ли съм го въобще? Joy
Сигурно сравняват идването на Сашо в S01E01 когато спаси пострадал на спирката при катастрофата с химикалка. Същото се повтори и с Боби по-късно когато бяха в ресторанта и спасиха клиент на ресторанта от задушаване пак с химикалка или сламка не си спомням вече. Повториха се тогава с това, но този път беше съвсем различен случая с Марио въпреки, че пак беше във връзка със спасяване на пострадали от катастрофа подобно както при Сашо. Лекари са, всичко се развива във и около болницата и няма как да е нещо много по-различно.

# 584
И на мен ми липсва Калин.

Общи условия

Активация на акаунт