Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 819
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Ти да видиш като разберат, че му е жена на тая крехка възраст...селските клюкарки направо ще полудеят Grinning

Дона, още не съм чула от твоя страна хвалебствени слова за твоя Тони и диагностицирането на детето в стил "д-р Хаус" Stuck Out Tongue Winking Eye

Оооооххх!!! Медено ми стана на душицата! Още като се притече на помощ в коридора и си казах "Давай, мойто момче, покажи им на какво си способен!!!" Показа, че има хляб у него (въпреки начина, по който го назначиха - за мен е обидно честно казано и жалко, че ще разбере в един момент), включи се като пълноценен лекар със знания и умения, а не болен човек. Ако продължава така (и не го убият), ще излезе от сянката на Марио.

И да, много, много "д-р Хаус" Heart EyesHeart Eyes

# 556
Е защо да разбира? По принцип в момента знаят само Захариеви, те нямат полза да му казват, нито на някой друг. Марио е ясно, че няма да му каже. Нормално е да е трудно при други обстоятелства да го назначат, при положение, че е болен и е прекратил практика за дълго време. Но пък останалите лекари не знаят за този негов проблем и няма да се отнасят снизходително към него (освен заради това, че е назначен заради Фотев, както те предполагат). Според мен той ще се докаже с времето и ще покаже, че е добър професионалист.
Все още покрай него неизвестната обаче е каква е зависимостта, с която се е борил. Да не забравяме, че той беше представен като човек с тъмно минало. Тепърва предстои да установяваме какво е това тъмно минало.
И чакам да видя покрай Марио дали няма да изскочи също някой скелет, макар че за момента няма такива индикации. Той е толкова обсебен от грижите за брат си, че нищо друго не виждам да има в главата му.

# 557
Е защо да разбира? По принцип в момента знаят само Захариеви, те нямат полза да му казват, нито на някой друг. Марио е ясно, че няма да му каже. Нормално е да е трудно при други обстоятелства да го назначат, при положение, че е болен и е прекратил практика за дълго време. Но пък останалите лекари не знаят за този негов проблем и няма да се отнасят снизходително към него (освен заради това, че е назначен заради Фотев, както те предполагат). Според мен той ще се докаже с времето и ще покаже, че е добър професионалист.
Все още покрай него неизвестната обаче е каква е зависимостта, с която се е борил. Да не забравяме, че той беше представен като човек с тъмно минало. Тепърва предстои да установяваме какво е това тъмно минало.
И чакам да видя покрай Марио дали няма да изскочи също някой скелет, макар че за момента няма такива индикации. Той е толкова обсебен от грижите за брат си, че нищо друго не виждам да има в главата му.

Причините ми са две и, признавам, не са подплатени с по-сериозни аргументи - първо, ако има пушка на сцената, то до 3то действие тя гръмва (репликата на Марио не беше случайна) и второ - за да създадат още драма сценаристите. Ако не се разбере и колегите му не го подценят заради това, ще е чудесно.
Аз също очаквам някой скелет в гардероба на Марио, не за друго, просто всеки от останалите има, всеки носи своята история. Само не вярвам да е откачена история от типа на Банковата.

# 558
Яница, той както си мислеше, че има контрол над ситуацията, така изведнъж го изпусна. Grinning По същия начин беше и на стълбището. Изобщо, ще има як спаринг, което предполага забавни ситуации.

Майче, и аз одобрявам Grinning Дали Батко няма да реши да сваля Огнянова само и само да я откъсне от Малкия и без да иска да вземе да се влюби? Joy
Това на асансьора си беше чисто заяждане от негова страна предполагайки да и е неудобно намеквайки за малката им авантюра под душа, а тя реагира неочаквано отрязвайки го, че нищо не се е случило между тях Sweat Smile

Tе сякаш си обявиха тиха война, ама ще паднат жертва и двамата Joy, а за съжаление странична такава ще е Тони Sad. И аз очаквам след известно време да разбере защо му е предложена работа, а и да му е още по-гадно ще разбере и за гореспоменатите двама горе-долу по същото време.Очаквам да изскочи по някое зайче и при тях просто няма как да няма нещо.

# 559
Аз мисля, че репликата на Марио беше само с цел да видим колко много държи и се грижи за брат си. А неговият скелет според мен ще си остане самият му брат и грижите за него. Накрая ще се окаже, че е пропуснал да живее, докато се е тревожил и грижил за брат си.
Освен това аз мисля, че Майчето ще се окаже права и Марио ще се окаже благородно тъп Grinning . До момента това, което виждам, е че той тотално е поставил себе си на второ място. Когато дойде момента да разбере, че Огнянова си заслужава и няма нужда да пази брат си от нея, според мен ще се отдръпне, за да не му застава на пътя към нея. Дано не съм права, но към момента изобщо не виждам как би се борил за нея.

Майче, да, войната е обявена, оръжията са заредени. Grinning Искрено се смях на "Травмиран бъбрек колко лично ви звучи?" Joy

# 560
Ами лично си е, я! Stuck Out Tongue Winking Eye

Тази реплика ми беше в стила на "А доктор Огнянова и тя ли тренира хокей? Амаааа....гала вечерта мина ли?"
Който ги пише точно тези думи, да не спира!

# 561
  • 221B Baker Street
Аз си мисля, че за да отдалечи Огнянова от брат си, Марио ще се възползва от малката им тайна под душа. Явно си мисли, че и се е видял неустоим, щом тя му са предложи така, и може да реши пак да изпробва чара си върху нея. Нищо чудно да започне да я приклещва по стени и кьошета в болницата, открадвайки си по някоя целувка...

# 562
  • тук, на мястото си
Аз харесвам по-малкия Ковачев, според мене е с по-добър характер, може би болестта го е направила по-улегнал, нищо че е по-малък. Мисля, че Марио е научен всичко да става по негово мнение, да командва и то особено брат си. По този начин ще се сблъска с всичките си колеги и ще има големи проблеми.

# 563
  • Разпиляна във въображението
Оффф, сбърках се от работа, за да мога да изляза в отпуск.

Fairy, снощи май коментирах сцената. Ще намеря и постна отново.

След видяното продължавам да мисля, че Марио се закачи със Зорница, а не я захапа както смятахте. Видя се, че му стана леко неприятно в асансьора.

Човекът тръгна с усмивка, а завърши намръщен. Отгоре на всичко излезе на пица с брат му.

# 564
Аз си мисля, че за да отдалечи Огнянова от брат си, Марио ще се възползва от малката им тайна под душа. Явно си мисли, че и се е видял неустоим, щом тя му са предложи така, и може да реши пак да изпробва чара си върху нея. Нищо чудно да започне да я приклещва по стени и кьошета в болницата, открадвайки си по някоя целувка...
И според мен нещо такова ще стане. Или директно ще каже на Тони какво се е случило под душа, обаче не вярвам това да помогне особено много, защото Тони не е съдник. Той няма да я заклейми заради такова нещо и не вярвам да се отдръпне. Или ще реши да действа по заобиколен начин и да започне да я придърпва към себе си. Като известно време ще си мисли, че го прави заради брат си Joy

Алфея, малкият Ковачев е с много по-лек характер, той е от онези хора, които предпочитат да се наслаждават на живота, а не да се стягат във всякакви ситуации. Болестта му със сигурност е допринесла за това да е по-уравновесен и по-леко приемащ нещата от живота. Но! Има едно голямо но. През цялото време той е бил маалкият брат, за когото Батко се е грижил. А Марио е трябвало да порасне без време - първо, като отглежда брат си сам, после като се грижи за него, докато е болен...Марио е много по-суров, налагало се е цял живот да взима решения, да поема отговорност. Просто са различни и е въпрос вече на предпочитания кой от двамата ще допадне повече Simple Smile

Мириел, извинявай, явно съм пропуснала коментара ти. Да, и аз повече клоня към твоето мнение. Че не тръгна с лошо. Но може би без да иска я засегна. Защото тя със сигурност се чувства неудобно от случката, пък и на всичкото отгоре вече знаем, че си мисли, че другите я мислят за пропаднала жена.
На стълбището пак се получи нещо такова. Той си има причина да го иска, но тя се почувства обидена, защото все едно е прокажена и ще го изяде пустото братче. Тя и затова се зачекна с него за изяждането. Като цяло, от двамата тя е по-дръпнатата, той се държи по-човешки за момента.

# 565
Дадоха малко от промото, Тони пита Марио дали ревнува и той "аз да ревнувам?" Joy

# 566
  • 221B Baker Street
Дадоха малко от промото, Тони пита Марио дали ревнува и той "аз да ревнувам?" Joy

И после направи една леко замислена физиономия, все едно наум си каза "Ама аз верно ли ревнувам?"...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 567

Aaaaaa, тия братя ще ме спукат от смях Grinning Grinning

# 568
Много ме дразнят, значи, с тея промота, дето ги дават само по нова тв. Confounded

И после направи една леко замислена физиономия, все едно наум си каза "Ама аз верно ли ревнувам?"...Stuck Out Tongue Winking Eye
Хахаха Grinning
Аз от една страна не вярвам, че ревнува. Все още не. От друга страна, вероятно все пак някаква част от него си я възприема като негова територия.

Дона, тройката се очертава да е много забавна, направо се надявам да не се разплете бързо. И продължавам да паля свещи все пак Тони да дразни само брат си и да са останали на приятелско ядене на пица.

Довечера няма да мога да гледам, имате задача да разказвате какво се случва Kissing Heart

# 569
Според мен Марио ревнува, ама и той самия още не се е осъзнал 😀

Наистина ми харесва тази линия Зорница и Тони да бъдат приятели и се надявам да не я оплескат със секс.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 15:29 от Ванилия"

Общи условия

Активация на акаунт