Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 315
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
хахаха те наистина смятат Ина за дъщеря на Фотев 😀😀
Пенев бързо ще свие перките 😂

# 601
Много я мисля днес Магда, горката как можа да попадне на тоя боклук. Надявам се, че охрната ще се окаже наблизо в подходящия момент  Praynig

Чудно ми е от кого поиска пари?

# 602
Тия двамата ще има да се заяждат един с друг и докато се усетят ще са хлътнали вече. Марио обаче тръгва с грешния крак към нея. Хубаво иска да предпази брат си, но нека поне не се заяжда за миналото й без да знае какво  се е случило и колко е тежко за нея. Докато се укротят един друг доста ще видят зор. Grinning Определено обаче тази сюжетна линия, която се заформя ми привлече вниманието и събуди интереса ми.

# 603
Може ли да разкажете на негледащите какво стана, моля?

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 20:37 от Fairy

# 604
  • ГО
Малкият доктор Ковачев и Огнянова са ми като брат и сестра.
Братята не ми харесват.

# 605
Евгения отново влиза в действие. Взе да раздава съвети на Ина Фотева. Grinning

# 606
Може либда разкажете на негледащите какво стана, моля?

Значииии, Марио се появи на срещата на Зорница и Тони, настъпа здраво Зори, като започна да споменава Банков и да я разпитва за него, после си тръгна(спешен случай) и останаха двамата. Като попита Тони какво е станало, знаеш какво му отговори, после пита Зорница, тя пак се заяде с него и каза, че нищо не се е случило, макар че Тони й бил по-симпатичен от МАрио. Всъщност Марио я пита дали е имало неща като "между тях двамата, под душа" и Зори му каза, че това е било грешка, това не било тя, това не било и той самият и  абе да го забравят.
Освен това в операционната попитаха МАрио дали вече е бил с жена (явно откакто е тук) той акза - да, хубава, мислех, че е мой тип, но не е.
Марта...така де Жекова я изнудват за 5 хиляди лева
Ина Фотева митка из болницата,з анимава се с подобрения с дизайна и всички й се подирават зад гърба. Генадиева   й удари едно рамо в тоалетната, докато плачеше.

# 607
Благодаря ти от сърце, Дона Kissing Heart
Батко вярно с грешния крак е тръгнал към Зорница. Мисля, че като разбере истината, ще му идва да й пада на колене.
Доволна съм от Зори и Тони, че не са сгазили лука Grinning

# 608
Е, как, аз в епизода от снощи не помня какво се случи, да не говорим какво се е случвало в конкретни епизоди от миналия сезон.  Smile

Защото не си чела 7 теми назад,всичко се припомни и обсъди от 4 сезон.И без да си го гледала изобщо ще знаеш за какво се разказва,а и подробности даже Joy

Започвам да го възприемам Тонито !

# 609
Днес Ина Фотева ми е симпатична.
А Магда ще вземе пари от Евгения, хареса ми и Евгения как успокояваше финансовата директорка.

# 610
Фотева и тя случайно дочу какво говорят зад гърба й.😉😁
Марио в операционната го питаха дали са го прекъснали с тази операция, т.е. дали е бил на среща.  Тогава каза, че е бил с хубава жена, но не била негов тип.

# 611
Благодаря ти от сърце, Дона Kissing Heart
Батко вярно с грешния крак е тръгнал към Зорница. Мисля, че като разбере истината, ще му идва да й пада на колене.

Моля Kissing Heart

Малко хаотично го написах, ама май стана ясно Simple Smile

Сега и двамата братя се занимават с отделни медицински случаи, а моят Тони има голямо сърце Heart

# 612
Магда май взе картичката!

# 613
  • ГО
Ох, Магда! Много ми дожаля. Само кредиторът да не се окаже човек на Васко 🧐

# 614
Иххххх, Тони, Тони, сгази лука със Зорница Sad Искаше ми се Йосиф да лъже и той да беше взел лекарствата Sad
Ама от добро сърце го прави момчето Sad

И най-после стана ясно каква му е Фотева на Фотев. Но имам чувството, че я е страх от него.

Общи условия

Активация на акаунт