Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 253
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Яница, да ти припомня и аз нещичко,че там при Дона не се вижда добре Joy

Ааа той твоя ми се набива на очи, добре, че се появи ти та вече съвсем ми се изясни. Joy

# 706
И на мен ми харесва Фотева. Има много поле за промяна в образа й и ще ми е интересно да го видя това развитие.
Сега като няма пари остава да отвлекат Коко и Милошев ще е наместил сценария Коко да излезе от филма задълго. Магда ще откачи, ако сюжета тръгне в такава посока.

# 707
Fairy, сигурна съм, че можеш да се сетиш  за друг чиято фамилия е с В Joy

Очаквам с нетърпение сблъсъците на Тасев с Ина и те ще са с лошо към любов, само да не закопат Боби на Витоша Joy всичко друго ще е 6

# 708
Всичко по отношение на любовта в този сезон ми говори едно - първо ще се ръфаме, после ще се обичаме. Joy
Имаме си вече две заформящи се такива двойки - Тасев/Фотева (макар още да няма големи признаци) и Огнянова/Марио, които за в процес. Grinning

# 709
Василев ще се върне и той ще е с Огнянова.
Тасев заминава при Вяра.
Галя и Захариев ще си имат още едно дете.
Ще убият Фотев.

# 710
Василев ще се върне и той ще е с Огнянова.
Тасев заминава при Вяра.
Галя и Захариев ще си имат още едно дете.
Ще убият Фотев.

Василев ли ?!? С Огнянова ?!? Неее. Joy Това няма как да се случи. Wink

# 711
Малкият Ковачев ще умре.
Ина Фотева ще възкреси бизнеса с продажба на бебета.

# 712
  • Разпиляна във въображението
]За да бъде Марио толкова майченски настроен вина има и в Тони. Да спре да пуши и да си ходи на лекар. Аман. Голям мъж, лекар, трансплантиран и пак друг да се грижи за него.

# 713
И на мен ми харесва Фотева. Има много поле за промяна в образа й и ще ми е интересно да го видя това развитие.
Сега като няма пари остава да отвлекат Коко и Милошев ще е наместил сценария Коко да излезе от филма задълго. Магда ще откачи, ако сюжета тръгне в такава посока.
Е за много дълго не вярвам да изчезне, ако само го отвлекат. По-скоро Магда ще го прати някъде далеч, за да е в безопасност.

Какъв Василев пък сега, това Сашо ли е? Моля ви се, смешки Joy

Майче, сещам се и за Велислав Stuck Out Tongue Winking Eye

superstupid, а в твоя сценарий големия Ковачев какво ще прави? Grinning

Мириел, а така, кажи им го!

# 714
Всичко по отношение на любовта в този сезон ми говори едно - първо ще се ръфаме, после ще се обичаме. Joy
Имаме си вече две заформящи се такива двойки - Тасев/Фотева (макар още да няма големи признаци) и Огнянова/Марио, които за в процес. Grinning
+Фотев/Стаменова(или как беше,все забравям героинята на Шинова)

# 715
Fairy, фамилия, фамилия Grinning май и теб да пратим да гледаш аватара на Амбър Joy

Eми ако Марио спре да го дундурка, може и да се научи, той е като майка квачка в момента с Тони Sweat Smile

Зорница със Сашо, тя ще е с една глава над него сигурно Joy

# 716
Fairy, фамилия Grinning май и теб да пратим да гледаш аватара на Амбър

Зорница със Сашо, тя ще е с една глава над него сигурно Joy
Сценаристите ще му купят от ония специалните степенки за деца да се качва, като иска да я целува Joy

Ааа, фамилия, да, Майче, извинявай - паВлоВ. Даже две В-та има Joy

# 717
  • Разпиляна във въображението
Ами Тони не е доказал, че може да се справи сам Simple Smile

Малко е като затворен кръг, но от думите на Марио съдим, че предишната му връзка хич не е завършила добре за него. Явно не е внимавал достатъчно. Или просто не иска.

Оставам с впечатлението, че Марио е този, който се бори за живота му. Желанието да живее живота си както иска, защото май е на свършване, не го представя като голям борец.

# 718
Калин ще се събере с Биляна. Това го загатнаха още миналия сезон. Наталия ще замине с бебето. А Мазов и Хинова ще си осиновят, защото Ванчето няма да иска да се раздели с бебето

# 719
Сашето, Бибито и професора бяха много зле на фона на новвите попълнения.Откакто ги няма все едно гледам друг сериал. Само Виолета ми липсва.
Виждала съм Фотев на живо и изглежда мъжкарски, а тук са му зализали костаа и му се губи чара. Велислав не е хубавец, но  в него има страст и чар. Тони в първите серии яко рецитираше, но има напредък.

Общи условия

Активация на акаунт