Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 249
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Fairy, няма да се разберем с теб Joy , май само с Дона, ще защитаваме Зори и Тони Smile
Макар да не знае какво и причинява като споменава Банков, изобщо не е тактичен, видя, че и е неприятна темата иначе нямаше да продължава с нея, ако искаше да разбере нещо не е нужно да и подхвърля  намеци едновременно за завръзката й с женен мъж и за малката им авантюра под душа. Пази брат си, ама е по-добре да пази себе си от нея Joy, те май няма да имат скоро разговор без единия да захапе другия за нещо.

Зорница беше много сладка с кока Simple Smile

# 691
Нищо, Майче, ще се ръфаме тогава, като няма да се разберем Joy

Да, прекали малко в ресторанта с настъпването, за това съм съгласна.
Иначе всяка тяхна среща оттук нататък ще е малко бойно поле и борба за надмощие. И двамата ще са убедени, че не могат да понасят другия и заедно с това ще са странно привлечени един към друг. Интересно ми е кой от двамата пръв ще изгори Grinning
Признавам, че ми е приятно, че са решили така да развият историята между тя. Защото е забавно и защото не е стандартното клише - той идва на бял кон и спасява отчаяната девойка.
А, и друго исках да кажа, тя вечр трупна една червена точка, като не преспа с брат му. Като измине известно време и Марио види, че тя продължава да не спи с него, ще почне да му светва лампата, че не е зъл вампир Joy

# 692
Парите вероятно ще се намерят, но през това време цялата болница ще узнае какво става.

В едното промо Магда вдигна скандал на Ненева да каже пред Генадиева какви ги била говорила за нея!? 

Сигурно Ненева е споделила на Жени на проблемите и е и не само на нея си го изкара , но и на детето удари му шамар . Донякъде сама си е виновна като не послуша Йосиф .

# 693
Магда ще се свърже с полицията и ще се влюби в полицай. После ще се окаже, че Васил я изнудва, а не лихвр.
Марио е влюбен в Зорница, но ситуацията с брат му е много комплицирана. Все пак ще достигне до нея, но тогава ще се появи Банков. Не и е лесно на Зорница. Единият обвързан с болна жена, а другия с болен брат. Като дойде момента, в който ще се освободят от ангажиментите си, ще се наложи да се изправят един срещу друг.

# 694
Нищо, Майче, ще се ръфаме тогава, като няма да се разберем Joy

Да, прекали малко в ресторанта с настъпването, за това съм съгласна.
Иначе всяка тяхна среща оттук нататък ще е малко бойно поле и борба за надмощие. И двамата ще са убедени, че не могат да понасят другия и заедно с това ще са странно привлечени един към друг. Интересно ми е кой от двамата пръв ще изгори Grinning
Признавам, че ми е приятно, че са решили така да развият историята между тя. Защото е забавно и защото не е стандартното клише - той идва на бял кон и спасява отчаяната девойка.
А, и друго исках да кажа, тя вечр трупна една червена точка, като не преспа с брат му. Като измине известно време и Марио види, че тя продължава да не спи с него, ще почне да му светва лампата, че не е зъл вампир Joy

Кой ще изгори ли?!? Laughing Аз мисля, че Марио вече започва лека полека да изгаря, обаче засега на Зорница й е все едно за него. Тя си показва неприязън към Марио - и в момента в който му каза, че симпатизира повече на брат му и тогава когато в ресторанта му каза, че пречи, защото с Тони си говорят за нещо свързано с тях двамата, а и физиономията й когато го видя да си слага стола беше достатъчна. Grinning
И аз съм впечатлена от начина по който развиват историята, нестандартно и различно е и ме заинтригува. Сценаристите определено са креативни хора, досега все са ни показвали едно по-различно и интересно развитие на любовните истории, без типичните клишета. Само дано не ни претупат и тази история сега. Помня как беше с Банков - почнаха лека полека, красиво, без глупости, изведнъж скапаха положението, оставиха ги за малко и след това продължиха да прецакват работата ударно.  Искам по-плавно да вървят нещата този път.

# 695
Fairy, и ние ще се хапем, докато тези двамата  не се вземат и обявим примирие Joy
Ооо, за тях тази война ще е въпрос на чест, никой от двамата няма да иска да се обяви за победен, колкото повече искат да стоят далеч един от друг, толкова по-често ще се случва да си взаимодействат  я на професионално ниво, я на лично.....съдба Satisfied
И на мен този подход ми е забавен, от неприязън до любов. Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 17:56 от maichetoo0o

# 696
Жекова желаеше просто да има някой до нея, а за съжаление се стигна до там да заплашват не само нея, но и Коко. Постъпи глупаво като се довери два пъти на Васко,не провери плика с парите, ще си изкара яда от ситуацията на Коко и Нененва, което е жалко тъй като те не са виновни за проблема й. Предвид това, което каза Марта, че Жекова ще има големи проблеми явно ще се стигне до нещо доста сериозно. Ако пък Васко стои зад изнудването както някой от вас предположи, ще е още по-долен и низък човек.

# 697
Незнам защо смятате отношенията между Марио и Зорница за кретивност и липса на клише от страна на сценаристите - та това е едно от най-експлоатираните клишета - “мразим се, после се обичаме” Joy ОБАЧЕ! е тооооолкова сладко клише Heart Eyes
Ако не се хапем за нещо, няма да е интересно - ще припадаме тук по един човек, ще качваме снимки и пак ще припадаме (това да ви напомня за последните няколко месеца?)

# 698
Незнам защо смятате отношенията между Марио и Зорница за кретивност и липса на клише от страна на сценаристите - та това е едно от най-експлоатираните клишета - “мразим се, после се обичаме” Joy ОБАЧЕ! е тооооолкова сладко клише Heart Eyes
Ако не се хапем за нещо, няма да е интересно - ще припадаме тук по един човек, ще качваме снимки и пак ще припадаме (това да ви напомня за последните няколко месеца?)

Напомня ми ама по какво припадахме и по кого?  Thinking В последните пет дена нещо забравих. Joy

# 699
Дона, така е, но все пак обикновено любовните истории не започват по линията „секс-ръфане-любов-целувка” Joy Все пак спомни си миналия сезон чакахме месеци наред секса, тука ще чакаме месеци наред целувката Grinning

Яница, Зорница първо се почувства неудобно от него от това, че й припомни случката с душа и след това откровено си го намрази заради предупреждението за брат му. Там според мен се почувства много обидена. Той като дойде в ресторанта може да заблуди брат си, но тя много добре знаеше каква е истинската причина. И като сложим за капак нахалното му разпитване какво са правили с брат му и намеците, съвсем очаквано Зорница не може да го диша в тоя момент. Обаче Марио ще извърши няколко героични и благородни неща и тя пак ще погледне благосклонно на него Grinning

Ахахаха, Яница, да, малко трудно си спомняме вече. Искам да кажа, че между Марио и Зорница си има чудесна химия, изобщо не се оплаквам.

С Тони - не, но пък той я кара да се смее, а тя е много красива, като се смее, така че и на това сме доволни Sunglasses

# 700
yanitsa, виж ми аватара Joy
А Fairy да си спомни какво е гледала снощи в Народния Kissing Heart

Fairy, Милошев просто следва нашите желания - “ искахте секс, на ви секс” Joy

# 701
yanitsa, виж ми аватара Joy
А Fairy да си спомни какво е гледала снощи в Народния Kissing Heart

Fairy, Милошев просто следва нашите желания - “ искахте секс, на ви секс” Joy

Какво гледах снощи? Thinking В...В...ааааа, да, Владо Карамазов Joy

Аз мисля, че му е време на Марио да спре да й напомня за пустия душ. Ай стига толкова я ръфа, то па все едно го е изнасилила Grinning

# 702
Дона, така е, но все пак обикновено любовните истории не започват по линията „секс-ръфане-любов-целувка” Joy Все пак спомни си миналия сезон чакахме месеци наред секса, тука ще чакаме месеци наред целувката Grinning

С Тони - не, но пък той я кара да се смее, а тя е много красива, като се смее, така че и на това сме доволни Sunglasses

Сценаристите явно започват отзад напред този сезон - секс-ръфане-целувка-любов Joy А за това, че се смее - ами ние нали това искахме, и тук Милошев се води от нашите желания. Grinning

Ама наистина Fairy, време му е да спре да я ръфа за тая случка. Да се кротва, че и без това много сгази лука с подхода си към нея и всичко, което направи и каза досега.

Дона, благодаря, че ми опресни паметта. Ми той тоя много хубав бил вярно. Joy

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 15:30 от yanitsa.s

# 703
А тъй Дона,стой си с аватарчето ти Kissing Heart,не мисля,че е дошъл момент, който да засенчи твоят и да го сменяш,нали ?

Аз определено я харесвам Фотева,просто актрисата ми е много симпатична и я виждам добре до Тасев,но не и до Фотев!

Тони е една загубена душичка,дано се намери,ама не с такива типове като пациента,а да си намери истински приятели.

Яница, да ти припомня и аз нещичко,че там при Дона не се вижда добре Joy

# 704
А тъй Дона,стой си с аватарчето ти Kissing Heart,не мисля,че е дошъл момент, който да засенчи твоят и да го сменяш,нали ?

Аз определено я харесвам Фотева,просто актрисата ми е много симпатична и я виждам добре до Тасев,но не и до Фотев!

Тони е една загубена душичка,дано се намери,ама не с такива типове като пациента,а да си намери истински приятели.

Яница да ти припомня и аз нещичко,че там при Дона не се вижда добре Joy

О, няма, така е - още не е дошъл моментът Wink
И на мен Фотева ми седи зле до Фотев - не съм против връзки с разлика във възрастта, но двамата ми бяха противни в колата. За сравнение Захариев/Стилянова са ми ок (Банков/Огнянова в историята нямаха такава голяма разлика).

Какво гледах снощи? Thinking В...В...ааааа, да, Владо Карамазов Joy

Пффф....... знаеш как да ми отговориш тиииии, знаеееш Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт