Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 255
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Ели, веднага го споделям Батко с теб. Просто е толкова разкошен, че не мога да го запазя само за себе си Joy
Освен това си пресъздала много по-добре моите емоции покрай Тони, които аз така и не можах да облека в думи Kissing Heart
Марио тепърва ще се разгръща. Той освен суров, е и много много грижовен. В момента гледа на Зорница като на престъпника, а не като на жертвата, и затова е дистанциран и раздразнен. Когато разбере колко е страдала и какво са ѝ причинили, закрилникът в него веднага ще се обади и ще почувства потребност да я спасява Grinning Само се моля да не реши да я "преотстъпва" на Тони.

Зорница като я гледам и намеците за нейното поведение, все се сещам за репликата на Марк Твен - Слуховете за моята смърт са силно преувеличени Joy Ако беше такава, за каквато я представиха в първите два епизода, нямаше изобщо да се притеснява от случката в банята и нямаше изобщо да се посвени да мине през Тончо.

Новите попълнения за мен лично са много добро хрумване, защото много раздвижиха нещата в болницата и сега е интересно на всички фронтове какво ще стане Simple Smile

# 676
Зорница като я гледам и намеците за нейното поведение, все се сещам за репликата на Марк Твен - Слуховете за моята смърт са силно преувеличени Joy Ако беше такава, за каквато я представиха в първите два епизода, нямаше изобщо да се притеснява от случката в банята и нямаше изобщо да се посвени да мине през Тончо.

Освен, че нямаше да се притеснява според мен щеше да се промени и поведението й - щеше да стане по-освободена, да си флиртува открито със всеки, който й хареса, в това число двамата братя едновременно. Тя си остана все така сериозна, дисциплинирана в работата си, усмихната и мила, точно както я видяхме в миналия сезон, няма нищо в поведението й което подсказва, че е станала някаква кокетка.
Тук е момента да вмъкна защо всички си мислят, че това с Банков е било авантюра? И се чудя какви са тези предразсъдъци от типа "ама той е директор, ти си подчинена, как така? " и задължително трябва да е с него от някаква изгода и да му се натискала и да го е свалила сама. Те са нормални хора и когато имат чувства, това дали са лекар и директор и каквито там са се забравя.

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 13:00 от yanitsa.s

# 677
Зорница, между другото, беше много хубава на вечерята.

# 678
Зорница, между другото, беше много хубава на вечерята.

И на следващия ден с този кок на главата също беше много хубава, отива й. Blush Но много ми се иска пак да си е с къдравата коса от предишния сезон.

# 679
Яница, да, точно. Докато това, което аз видях, беше просто някакъв момент на умопомрачение от твърде силната болка. Ще видим нататък, може да е била наистина по-фриволна, може и просто да ги е заблудила. Но бих се изкефила много, ако накрая се окаже, че първият й мъж след Банков е бил Марио Joy

Иначе защо са си мислели така за връзката им - защото са долни клюкари и съдници. Нищо не знаят, а приказват. Може би защото Банков си тръгна и те са решили, че това е било просто авантюра. Да я обвиняват, че излиза с женени мъже е смехотворно, защото всички в таси болница мислеха, че е вдовец, забравиха ли, що ли. И пак да питам тея клюкарки Евгения и Кръстева каква работа са имали да споделят с цялата болница за жената на Банков?!

Стела, да, наистина беше хубава. Женствена някак. Словесната битка на тема кое защо се случва и кой какво е искал също ми допадна Joy

# 680
Снощи в епизода ми направи впечатление една реплика: ".... вече сме частна болница..."
Те не бяха ли и досега частна с частично държавно финансиране. Мисля че така започна първи сезон (30г по- късно)?

# 681
Общинска си беше болницата, май.

# 682
Еххххх, усещам, че ще ми бъде все по-трудно да защитавам Тони пред компанията ни Joy

Значииии..... както не трябваше да съдим Зорница прибързано за тези три месеца, така си мисля, че не трябва да съдим него. Първо, не знаем още дали е бил алкохолик, наркоман, болен от хепатит и т.н. Още малко и виновен за световния глад ще го изкараме. Нека да минат няколко епизода да видим какво им е миналото и на двамата братя.
Не е задължително Тони да е свикнал някой да го спасява - има добро сърце и действа, следвайки го. Затова купи сандвич на болния (къде стана ясно, че е наркоман?), затова взе лекарствата от склада - за да му помогне, а не да се прави на герой. Да, може би тук е трябвало да послуша мозъка си, а не сърцето и да купи лекарствата, но нали трябва да има драма Grinning
Определено смятам, че се чувства потиснат от грижите на брат си (били те и от добро чувство) и търси начин да се измъкне от грижите му и да се почувсва нормален човек. В това, съгласете се, няма нищо лошо.
Освен това, в два поредни епизода показва и че е добър лекар. За съжаление беше подценен и в този аспект, бидейки назначен в болницата заради брат си.

Още неща ми идват наум, ама айде по-натам, да не досаждам на аудиторията Simple Smile

Съгалсна съм, че лекарите в кабинета на Захариев постъпиха тъпо спрямо Ина Фотева. Можеха по друг начин да й кажат защо това и онова не в окей. Вярно е, че има адски дразнещо поведение, но си мисля(или се надявам), че това е маска и тя просто иска да бъде приета и да се справи с работата. Тасев много ще я промени, усещам го.
Зорница беше прекрасна с кок Heart

# 683
Аз не го обвинявам Тони за тъмното му минало, а за това, че в момента се отнася безотговорно към здравето си. Дори и фактът, че отказа среща с лекаря, за да излезе със Зорница, ме подразни. Не е лошо момче, но ми изглежда твърде свикнал да кръжи някой около него. А, и другото, което ме дразни, е, че дотук от негова страна грижа, внимание и т.н. към брат му видяхме - зеро. Разбирам, че той е болния и малкия, разбирам, че брат му прекалява с грижите, но Марио е съвсем сам, а Тони не само, че мрънка постоянно срещу него, ми и му казва да беше заминал. Държи се като разглезен тийн.
Като специалист е чудесен.

# 684
Сега ще напиша нещо, за което предварително се извинявам на Дона, ама Тони не го харесвам особено. Да, весел е, да усмихнат е, не се стяга толкова много. Но дотам ми свършват симпатиите. Да саботираш постоянно здравето и лечението си е незряло. Истински ме подразни това, че си поръча вино, въпреки ясното съзнание, че му вреди. То е ясно, че няма да отиде в изолация и да хрупа само марули, но малко повече отговорност няма да му навреди. Освен това ми създава едно такова усещане, че във всеки един момент може да те издъни. Не знам защо.

Марио е леко дръвце, но и дума не може да става сравнение с Банков. Момчето показва емоции, говори. Ще се отпусне още повече с времето. В момента е мега раздразнен и изобщо не знае какво да прави с пустата Зорница. Виждам го как хем се дразни, хем настръхва като е около нея, хем май се дразни още повече за това, че тя го отряза. Grinning Евгения може и да му съобщи нещата. Аз си мислех дали и Галя, която по някакъв начин се познава с тях, няма да даде своя принос с осветляването. Или просто той ще продължи да хапе Зорница, тя няма да издържи в един момент и ще избухне с цялата информация.
Да се изявя и аз като защитник на Тони Grinning
Поведението на Тони го приемам като бунт срещу прекалените грижи на брат си, постъпва глупаво защото говорим за здравето му, но ако му се довери Марио няма да прави постоянно на пук. Двамата братя трябва да вземат по-малко от другия - Тони сериозност, а Марио лековатост.
Марио не е стигнал ниво Пинокио като Банков, но и той е дърво и чепат характер. Приема Зорница като враг, жена, която не се е посвенила да отнеме съпруга на болна жена, няма и никакво доверие да е до малкото му братче. На вечерята беше като куче с кокал, не пусна темата за Банков, не само слагаше сол в раната й, а и така хубаво търкаше виждайки, че и е неприятна темата. Ще видим кой и кога ще му каже реално какво е станало, дали той ще продължи да я хапе на тази тема и на Зори ще и кипне, и ще си излее всичко или Евгения/Кръстева ще го въведат в любовната й драма с Виктор.
Ина тръгна с рогата напред към тях и те и отговарят със същото, като ги проверяваше се държа надменно с тях от там с промените, които прави те смятат за глупави и наричайки пациентите клиенти наля още масло в огъня от недоволство срещу нея. Сблъсъците и с Тасев ще са супер интересни Grinning

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 13:11 от maichetoo0o

# 685
Надявам се да покажат каква е историята на Тони, защото и за Банков чакахме разплитане на мистерията, но така и не изясниха какво точно се е случило.

# 686
Майче, ама хич не съм съгласна с теб Joy
Засега не виждаме индикации Марио да смята, че Зорница не се е посвенила да открадне женен мъж, напротив, репликата към Пенев, че явно им е светил показва ясно, че не приема нещата за чиста монета.
На вечерята я захапа лошо за Банков, но реално той няма как да знае колко невралгична точка е за нея и освен това, според мен, се опитваше да изкопчи информация, за да разбере какво наистина се е случило.
Пази брат си, защото очевидно в предишна връзка Тони е пострадал, а той не познава Зорница и за момента няма основание да й има доверие. Щото се наредиха много неща - казаха му, че не пробира, тя прави секс с него, излезе на вечеря с брат му. Откъде да знае свястна ли е, не е ли.
И накрая, там пред асансьора тя по-скоро тръгна с рогата напред към него и това го накара да се затвори спрямо нея.
Не знам, според мен Марио тепърва от Пинокио ще се превръща в кръшна фиданка Joy

Стела, за Банков явно така и не можаха да го измилсят. Дано за Тони вече са го измислили Grinning

# 687
Майче, чакам го този момент на истината с нетърпение. Grinning Още по-добре ще е ако лично Зорница му го каже, а не някоя от клюкарките в болницата, дали ще е след като вече не е издържала на постоянните му подхвърляния по темата или ще реши сама в определен по-късен момент. Искам да му видя реакцията, когато научи всичко от нея. Сигурна съм, че ще се чувства тъпо и ще ходи след нея като кученце да й се извинява. Така  може да се отпусне повече и да реши да си сближи с нея, а в последствие и лека полека ще се влюби.

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 13:24 от yanitsa.s

# 688
Майчеееее, супер си!!!!
Хахахха, аз не се шегувах, като казах, че ще ми е трудно с това момче Grinning
Отиването на вечеря, вместо на лекар беше малко тъпо, признавам, но го отдавам на факта, че Марио доста гледа на Антон (това му е цялото име бай дъ уей хахах) като на дете и болен човек, а на пица със Зорница той имаше възможност да се почувства като нормален човек.
Съгаласна съм, че двамата братя са представени в двете ама тотални крайности и няма да е зле всеки да вземе малко от другия.
Май всички чакаме момента, в който Марио ще научк историята на Зори, очаквам безценна физиономия!!!! И дааа, мноооого извинения - направо да й купува шоколадова фабрика, че друго незнам какво ще помогне Grinning
Сега хванах промото, Тони май наистина ще се окаже бивш зависим от хероин Sad В тази връзка - не е ли логично да му бъдат отнети лекарските права, ако е бил наркозависим? Някой запознат да каже....

# 689
Ако е установено със сигурност, а не е потулено, може би, да. Мен по-скоро ме вълнува как са му трансплантирали черен дроб, защото на такива рискови пациенти отказват.
Марио няма да чака да разбере истината, за да се влюби. Той полека лека закъсва вече, вижте го, че подскача всеки път, като чуе/види Огнянова Grinning

Общи условия

Активация на акаунт