Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 259
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
На мен за Тони ми е жал, брат му ще получи Кошутата, а тя ще гледа на него като на приятелче, а не като мъж.

# 661
Гледах епизода и до преди Ина да влезе в колата при мъжа си, ми беше симпатична и ми беше мъчно за нея, защото изглеждаше като да иска да направи хубави работи за болницата, а всички се отнесоха лошо с нея. Освен Евгения, де. С думите си към Иво обаче, малко ми стана неприятна, много надута пуйка. Въпреки това, смятам, че останалите можеха да бъдат малко по-кооперативни с нея и да ѝ дадат шанс. В крайна сметка, няколко табла с храна няма да им навредят особено Grinning
Определено ще е интересно как ще продължи нататък, но подозирам, че ще втвърди поведението си и ще настане къде тиха, къде шумна война с останалите. Засега не изглежда като да има облаци между Ина и Иво, та ми е чудно как Тасев ще се намеси в картинката.

За Магда ми дожаля, в такъв батак я е набутал Васил и сега като загуби и парите, направо не знам как ще се измъкне суха от цялата ситуация.

Ковачеви ми харесват като лекари и като специалисти, много на място са и двамата.
Огнянова определено в този епизод се държеше като старата Огнянова, която познаваме. И определено не даваше признаци да е ударила през просото. Още не мога да разбера какво точно се случва, ще чакам да ни разкриват по малко. С Тони се държа достатъчно подчертано дистанцирано, за да не вземе да си помисли нещо.

Тонката явно е бил наркоман, съдейки по разбирането му към пациента и съдейки по нетърпимостта на брат му. Марио пък прекалява сериозно с поведението си спрямо брат си, но като гледам бая ядове е брал с Тони - наркотици, трансплантации и т.н. Затова го разбирам, че го е страх да остави Тони сам да се оправя. Но все пак е добре да му има повече доверие.
Сблъсъкът на Марио със Зорница беше направо болезнен за гледане. Удари я там, където най-много я боли, без дори да го осъзнава. А тя как запази самообладание, не знам, направо цялото ѝ лице се скова, като Батко подхвана темата за Банков.
С изключително любопитство очаквам да разбера как, кога и от кого Марио ще узнае истината и как ще борави с нея...тези двамата ще минат през всички етапи на войната преди тя да разбере, че той е добър човек, а той - че тя е просто една много наранена жена.

# 662
  • София
yahoo,
Нали. Мани, мани... Доктори ли са, чудо невиждано ли са. Лошо няма де, само към жанра драма да сложат фентъзи и НФ и ще си дойдем на мястото.  Laughing

Относно Зорница. То досега са я дали в действие само под душа с Марио. За безразборния секс на който се е отдала само се загатва, най-вече от думите на Стаменова и от нейния монолог в началото, но няма нищо черно на бяло. След като скъса снимката на Банков мисля, че остави тази страница от живота зад гърба си и оттук-нататък ще гледаме истинската Зорница.

Не одобрявам кражбата на медикаменти от болницата пък било и със самарянска мисия. Сега да я видим Зорница дали ще е толкова принципна спрямо Тони, като бе на път веднага да издаде Йосиф. Ама Йосиф е прост санитар, докато другия и е аверче...

Не вярвам парите на Магда наистина да са се загубили. Би било наистина сценаристко безумие. Съвсем на малоумна я направиха Жекова. Ще се оправят нещата с нея, ама да видим докога ще е тормозят.

# 663
Парите вероятно ще се намерят, но през това време цялата болница ще узнае какво става.

В едното промо Магда вдигна скандал на Ненева да каже пред Генадиева какви ги била говорила за нея!? 

# 664

Не одобрявам кражбата на медикаменти от болницата пък било и със самарянска мисия. Сега да я видим Зорница дали ще е толкова принципна спрямо Тони, като бе на път веднага да издаде Йосиф. Ама Йосиф е прост санитар, докато другия и е аверче...
Аз не мисля, че и Йосиф щеше да издаде. Заплашваше го, за да го стресне.
Иначе това с кражбата беше безумно, защото на човека му трябваше хепарин. Една ампула хепарин струва 10 лв, толкова ли не мижа Тони да купи няколко от аптеката, та трябваше да ги краде...

# 665
Е айде сега, по-добре фентъзи, но в положителна посока с олкотото в негативна, достатъчно се на гледахме на абсурди миналия сезон от към негативизъм  Joy
Е то ако ги беше купил нямаше да стане интрига. Не е особено умно да краде медикаменти от болницата, но го разбирам, че иска просто да помогне, Зорница ще се скара на Тони докато го превързва, изобщо няма да е доволна.

# 666
Видях промото, в което му се кара, и честно, Зорница е като кака му, която му се кара, че е сгазил лука Grinning Горкото момче, освен с Батко, се сдоби и с Кака Joy

# 667
Сега и аз гледах промото - Тони все пак е взел медальона? Какво толкова специално има в него? Мисля си, да не би да е бил на негов близък?

# 668
Все си мисля , че Ковачеви ще разберат каква е историята на Зорница от Евгения , на традиционната за всички новодошли вечеря Simple Smile Не виждам кой друг би могъл да разкаже историята достатъчно достоверно , че да му стане неудобно на Марио за думите му към Зорница. Само тя е наясно с цялата история , другите знаят "това онова"😀 и го интерпретират както си искат .
В този медальон ,дали не се крие някоя доза хероин се чудя аз или пък да е символ на някоя секта.
Захариев пак ще е кукла на конци.
Стана ми интересна закачката между Фотев и Стаменова и се надявам да има интрига там .

# 669
Само да не стане така накрая, че Фотев да се вземе със Стаменова, а младата му женичка с доктор Тасев Joy
Само Врабчев не знам какво ще прави.

# 670

Ковачеви ми харесват като лекари и като специалисти, много на място са и двамата.
Огнянова определено в този епизод се държеше като старата Огнянова, която познаваме. И определено не даваше признаци да е ударила през просото. Още не мога да разбера какво точно се случва, ще чакам да ни разкриват по малко. С Тони се държа достатъчно подчертано дистанцирано, за да не вземе да си помисли нещо.

Тонката явно е бил наркоман, съдейки по разбирането му към пациента и съдейки по нетърпимостта на брат му. Марио пък прекалява сериозно с поведението си спрямо брат си, но като гледам бая ядове е брал с Тони - наркотици, трансплантации и т.н. Затова го разбирам, че го е страх да остави Тони сам да се оправя. Но все пак е добре да му има повече доверие.
Сблъсъкът на Марио със Зорница беше направо болезнен за гледане. Удари я там, където най-много я боли, без дори да го осъзнава. А тя как запази самообладание, не знам, направо цялото ѝ лице се скова, като Батко подхвана темата за Банков.
С изключително любопитство очаквам да разбера как, кога и от кого Марио ще узнае истината и как ще борави с нея...тези двамата ще минат през всички етапи на войната преди тя да разбере, че той е добър човек, а той - че тя е просто една много наранена жена.
Явно това поведение на Зорница в досегашните епизоди е било само, за да ни покажат как преживява болката си по Банков. Това загатване за безразборните връзки и секса с Марио под душа е било начин да разберем как достига критичната си точка. Може така и да не се е отдавала на такива връзки през тези три месеца, просто това с Марио да е било начин да се отърве от всичко насъбрало й се до онзи момент и както видяхме сцената с късането на снимката, явно загърбва миналото. Сигурно само останалите лекари си мислят така за нея. Не знам как го решават само от връзката й с Банков, те не знаят как се е случила и какво точно е било. Хубаво му каза Марио на Пенев, когато последният му клюкареше за Зорница - "вие да не сте им светили?" Grinning
Огнянова определено няма да му се даде лесно на Марио, тя си му каза, че брат му й е доста по-симпатичен. А и начина по който я захапа на тема Банков, на нея хич не й стана приятно. Вече му е вдигнала мерника и си има едно на ум. Радвам се, че вчера видяхме старата Зорница и се надявам да си остане така.

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 10:29 от yanitsa.s

# 671
На мен снощната серия ми хареса. Може би не съм права, но ми се струва, че Тони няма да е любовно увлечен по Зорница. Той се чувства подтиснат и ограничен от брат си, твърде покровителстван и закрилян. Това явно го задушава и той търси начини да излезе от това влияние - почна работа, покани жена на среща. Мисля, че ще станат добри приятели и толкова.

Жена му на Фотев е дразнител. Хареса ми как й се противопоставиха лекарите. Захариев се опитва да го играе балансьор, но изглежда мекушаво и слабохарактерно.

# 672
Аз също клоня към това медальонът на този мъж да е свързан по някакъв начин с наркотиците. Предполагам, че наркотиците пък по някакъв начин са свързани с някаква жена около Тони. Защото вчера Марио, като се опитваше да го накара да внимава със Зорница, му каза - знаеш какво стана последният път, не ти се отразява добре на здравето. Предполагам, че черният му дроб се е скапал от някой от по-тежките форми на Хепатит - С, Д и т.н., вследствие или на наркотици, или на зараза от жена.

Тони според мен ще си хлътне по Зорница с двата крака, няма да му се размине. Той вече е доста привлечен от нея, честно казано, не съм сигурна защо. В смисъл, че Зорница е прекрасна и т.н., но тя е твърде сериозна и изобщо не подхожда на лековатия му характер. Да, приятно ѝ е с него, разсмива я, облекчава ѝ тежките мисли, но не виждам нищо общо между двамата. Тя вчера като го викна на консултация, беше доста резервирана към него и със сигурност на него не му стана готино.

Сега ще напиша нещо, за което предварително се извинявам на Дона, ама Тони не го харесвам особено. Да, весел е, да усмихнат е, не се стяга толкова много. Но дотам ми свършват симпатиите. Да саботираш постоянно здравето и лечението си е незряло. Истински ме подразни това, че си поръча вино, въпреки ясното съзнание, че му вреди. То е ясно, че няма да отиде в изолация и да хрупа само марули, но малко повече отговорност няма да му навреди. Освен това ми създава едно такова усещане, че във всеки един момент може да те издъни. Не знам защо.

Марио е леко дръвце, но и дума не може да става сравнение с Банков. Момчето показва емоции, говори. Ще се отпусне още повече с времето. В момента е мега раздразнен и изобщо не знае какво да прави с пустата Зорница. Виждам го как хем се дразни, хем настръхва като е около нея, хем май се дразни още повече за това, че тя го отряза. Grinning Евгения може и да му съобщи нещата. Аз си мислех дали и Галя, която по някакъв начин се познава с тях, няма да даде своя принос с осветляването. Или просто той ще продължи да хапе Зорница, тя няма да издържи в един момент и ще избухне с цялата информация.

Ина Фотева, че е дразнител, е дразнител. Но примерно при разговора ѝ с Кръстева, докторката много ме подразни. Първо, взе да я учи на български език, после тръгна с рогата напред за телевизорите. Да, права беше, че не е удачен вариант, но можеше да ѝ го каже по съвсем различен и мек начин, да потърсят друго решение, да ѝ съдейства. Момичето беше изключително добронамерено към нея и искаше да помогне, не искаше да се кара с нея.

Извинете за пространното словоизлияние Flushed

# 673
Видях промото, в което му се кара, и честно, Зорница е като кака му, която му се кара, че е сгазил лука Grinning Горкото момче, освен с Батко, се сдоби и с Кака Joy
  hahaha Joy
Вие сте с няколко дължини напред , но бързам да се включа  Peace
Вече е коментирано , но аз не видях нищо толкова мръснишко от сцената под душа . И двамата бяха обременени с тежки преживявания и мисли , после бяха  невероятен екип в тази тежка ситуация по спасяването на бебето , после и двамата  мислеха ,че повече няма да се видят и ... се случи . Все пак не е било с някой  случаен  или след пиянска вечер .В края на краищата и двамата са свободни .
За безразборното  "полегване" на Зорница  с разни мъже се загатна , но   клюките на Пенев /когото явно не го е огряло/ не са ми еталон . Стаменова  по-скоро  искаше да наблегне ,че директното кръвопреливане е рисково и е на нейна отговорност .
Наркоманът от вчера изобщо не предизвика в мен съчувствие  /ако това е била целта / .Беше нагъл и претенциозен ,че Баткото  бил груб . Защо  всеки безотговорен боклук си мисли ,че някой е длъжен да го обслужва и обгрижва , а самият той  не се грижи за себе си .
Още повече  ме вбесява  малкият Ковачев .Той също  живее с мисълта ,че някой  ще го покрива цял живот , решил да бъде господ - краде си  от болницата , решил да се прави на мъж - пие си алкохол , а брат му отлита   да го пази от самия него  и после защо  бил толкова суров , взискателен и темерут .
Баткото  не е видял нищо от  щастливи младежки години и затова е толкова суров .
Fairy , да си "поделим" Баткото  Joy ?!
Около  новата  "първа дама" интригите са  очакваните . Ще е забавно  само ако Шефът  хвърли око на Стаменова  newsm78

# 674
Толкова безкористно всеотдайни лекари към пациентите си не е истина просто.

Нали? Де да бяха всичките и тук така, а като знам какви лоши спомени имам от доктори - ми се плаче чак, та си мисля, че някой наистина си просят боя, за който после се жалват по медиите. Но не говоря в общо число, има и много добри и кадърни лекари.

А тази Фотева не играеше ли в "Ние, вашите и нашите " - една от главните актриси там, че й забравих името?

Общи условия

Активация на акаунт