Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 263
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Аз да питам за пациента на Тони - не стана ясно какво символизира медальона му, нали?
Чудех се дали Тони не е преборил алкохолизъм и му е присаден черен дроб заради цироза? Като майката на пациента? Но пък ако е бивш алкохолик, защо пи вино???

# 646
  • Mediterraneo
В Канада?! Изтървала съм го този момент. Защо са там? Тя роди ли? Що така нищо не помня от последните епизоди...

# 647
В Канада?! Изтървала съм го този момент. Защо са там? Тя роди ли? Що така нищо не помня от последните епизоди...

Роди в последния момент на предния сезон.
В началото на този стана ясно, че са в Канада заради специализация на Калин и ги чакаме да се върнат.

# 648
Наталия роди, бебето е вече на три месеца, в Канада Калин е на специализация, ше се върне скоро Simple Smile

# 649
Силно се надявам инвалидната количка от промото да не означава буквално, че ще е инвалид. Искам да го гледам като лекар, а не като човек, който бездейства и трябва някой да се грижи за него. Просто няма да му отива такъв живот.

# 650
Толкова безкористно всеотдайни лекари към пациентите си не е истина просто. Готови да престъпят дори закона за да спасят пациент на който не му пука дали му се живее. Нереално нелепо ми стоят някои от случаите в тази болница. Жал ми е за Магда в какво се забърка и никак не изглежда нещата да се оправят скоро. Не ми се иска и Калин да се връща защото ще се сетят, че и той няма как да остане щастлив задълго.
След този епизод Зорница не ми изглежда чак толкова пропаднала. Вероятно мнението за нея от околните е преувеличено изопачено. Има някаква драма при нея, но не е чак толкова фатално дълбока колкото ми изглеждаше в началото. Ще се оправи.

# 651
С риск да стана досадна, но като човек, имащ три тромба в крака си.....та никой, ама никой доктор няма да пусне пациент да се разхожда нагоре надолу със съсирек в крака си. Вкарват го веднагически в спешното на хепарин, иначе е пътник.

# 652
Мдааа, както си говорихме днес, накрая ще се окаже, че слуховете за връзките на Зорница са силно преувеличени.
Днес гледах отново втори епизод и голямо впечатление ми направи монолога на Зорница преди да отиде при Марио. Звучеше като точно в този момент да е осъзнала, че никога вече няма да е щастлива. Събуди се, за теб няма щастие, звучеше като тогава да взе решение, че няма да се поддава на чувствата, а не като три месеца да се е скъсала от безразборни връзки. Да не говорим, че досега всички цитират само Банков като символ на нейното падение...

# 653
И аз започвам да си мисля същото, че скъсането на снимката им късаше с любовта, болката и историята с него. За всички тя е свалила Банков и се е набутала в леглото му въпреки, че е женен и жена му е болна, направила всичко да го спре, това им е достатъчно да я заклеймят. Чудя се дали знаят и за бебето, за да бъде обрисувана в още по-лоша светлина, ако да, може би решили, че е искала да го върже с него. Когато каза на Марио, че това под душа "не е била тя" не ми звучеше като човек правил нещо подобно, често.

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 23:09 от maichetoo0o

# 654
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте!
Гледам с интерес сериала, но нещо съм пропуснала къде изчезна Добрева?

# 655
Здравейте!
На специализация в Швейцария Simple Smile

# 656
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте!
На специализация в Швейцария Simple Smile
Благадаря 🎁🎁🎁

# 657
Гледах промото, този път Зори ще превързва Тони Smile, не ми стана ясно как точно ще си рани рамото при онзи пациент дадоха го само как пада на земята, казва му да спасява света в болницата не извън нея докато тя почиства раната,  Марио ги наблюдава в друга сцена когато тя преглежда раната на Тони.

# 658
Мале, почва да ми дожалява за Марио. Както казах, ей така неусетно, докато спасява брат си от злата Зорница, ще се влюби и има да страда, да страда...

# 659
На мен за Магда ми е мъчно, ама много дебилен ѝ направиха образа, дразни ме развитието в тази линия. Ще отиде пари да дава на лихвар и няма да погледне в плика, аз 1000 пъти щях да ги преброя на нейно място. В промото даваха и че
Скрит текст:
Коко си загубил чантата, сега ако изчезнат парите, ще е върха на простотията!

От двамата братя харесвам Марио повече и ми е по-подходящ за Зорница. Тони ме дразни малко.

Общи условия

Активация на акаунт