Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 271
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Тасев щом ще се занимава с Фотева, ще яде мафиотски бой. И то с големия.
Жал ми стана за Магда Sad

# 631
Стана ми интересно и на мен какъв беше този медальон?

Тасев само с бой ако се размине, банкет трябва да вдигне. 

# 632
Не видях да я е страх. Направо си се възползва от положението. Кифла. Дано кажат изобщо с какво се е занимавала. И потвърде мнението ми, че целта й са да привлича пари. Добре й се противопоставят. Започва с рогата. И актрисата ме дразни как играе. Когато мълчи е най-добре.
Определено няма да й е лесно, не знае с какви лекари се захваща. Grinning На мен мисленето й не ми допада, нито идеите й. А тя като финансов директор откъде накъде се занимава с декориране например? Да мълчи май по-добре, така ще е още по-хубава. Grinning

# 633
  • Разпиляна във въображението
Жал, не жал, вината е нейна. Така ли се оставя плик с 5000 лв. и да обръща гръб. Най-малкото, когато го прибира в чантата да погледне. Докато чака онзи да дойде да погледне в плика.

# 634
Дами, а промото за следващия епизод какво ни казва, какво ще гледаме, Калин нещо?

# 635
  • 221B Baker Street
Дами, а промото за следващия епизод какво ни казва, какво ще гледаме, Калин нещо?
Цъ, поне за сега...

# 636
Мисля ,че Фотева и Наталия няма да си допаднат особено също.

# 637
Да, така беше с Боби - грешката моя Simple Smile

# 638

На мен ми се струва, че ако беше там Наталия би подходила добронамерено към нея и щеше да й помогне да се адаптира в обстановката.

# 639

На мен ми се струва, че ако беше там Наталия би подходила добронамерено към нея и би й помогна да се адаптира в обстановката.

Смятам, че Наталия в ролята на нахакана госпожица  и "кучка", колкото и грубо да звучи е изчезнала отдавна. Тя вече е съвсем друг човек и не вярвам да подходи враждебно към когото и да е било.

# 640
  • София
Жал, не жал, вината е нейна. Така ли се оставя плик с 5000 лв. и да обръща гръб. Най-малкото, когато го прибира в чантата да погледне. Докато чака онзи да дойде да погледне в плика.

И аз точно това си мислех - прибираш плик с 5000лв и няма да погледнеш той ли е, нее ли той, вътре ли са парите...

# 641
Леле, тоя път избихме рибата. За няма и една седмица изписахме почти цяла тема. Grinning Друго си е като има какво да коментираме.

# 642
  • Mediterraneo
Аз, таковата, къде са Наталия и Калин?! Имам някаква бяло петно ли, но наистина не се сещам.

# 643
Как се натресе на срещата Марио, не е истина Joy .Споменавайки Банков, сипа сол в и без това прясната й рана, ако продължи да я хапе на тази тема, после ще му стане много тъпо като разбере каква е истината за връзката и с него. Явно не беше удовлетворен от отговора на Тони за финала на срещата им(макар че той изброи всички неща само да го ядоса,) та потърси и нейната страна, радвам се че са останали в приятелската среда със Зорница. Тони в желанието си да помогне на пациента ще си навлече неприятности, Зорница явно ще му е ядосана, че е взел медикаменти от болницата, май ще замести Марио и ще му чете конско в следващия епизод заради това.
Ина се занимава с декориране на болницата, не знаех че това върши финансовият директор Sweat Smile . Засегна се от думите на Стаменова, Кръстева и Галя, но след думите на Евгения сякаш леко се поокопити, но явно не за дълго. Не ми хареса, а и на лекарите също, че говореше за пациентите като за клиенти, все пак не правят разкрасителни процедури, а спасяват живот.
Жекова, явно заради това, че беше под напрежение не провери плика и ще си го изкара на Коко, който пък така удобно от страна на сценаристите изгубил раницата, в която е плика с парите. Дано се реши проблема бързо, за да не пострада някой от двама им.
Добър старт на сезона, започна динамично  надявам се да задържат темпото и за напред. Simple Smile Хем искам да си идват Калин и Наталия, хем не като знам какво ги очаква и тях.

# 644
Аз, таковата, къде са Наталия и Калин?! Имам някаква бяло петно ли, но наистина не се сещам.

Евгения говореше с тях по телефона в първия епизод, в Канада са, но ще си дойдат скоро.

Общи условия

Активация на акаунт