Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка

• 38 283
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Ню Йорк
Магда май взе картичката!

Ужас!!!! Много го загази Магда, вече не виждам изход за нея.

# 616
Иххххх, Тони, Тони, сгази лука със Зорница Sad Искаше ми се Йосиф да лъже и той да беше взел лекарствата Sad
Ама от добро сърце го прави момчето Sad

И най-после стана ясно каква му е Фотева на Фотев. Но имам чувството, че я е страх от него.

Аз пак нахално да помоля да ми кажеш какво стана Innocent

# 617
Fairy, пациентката на Марио е онази с гърча от промото, но не разбрха какво й е. На Тони пациентът е много зле, може да умре, обаче с тежка история, няма осигуровки, няма пари за лечение, даже и за храна. Тони открадна лекарства от склада, за да го лекува у дома.

# 618
  • Разпиляна във въображението
Не видях да я е страх. Направо си се възползва от положението. Кифла. Дано кажат изобщо с какво се е занимавала. И потвърде мнението ми, че целта й са да привлича пари. Добре й се противопоставят. Започва с рогата. И актрисата ме дразни как играе. Когато мълчи е най-добре.

# 619
  • ГО
Фотева и Тасев дали няма да....? 🤫

# 620
Дона, а какво общо има Зорница с тоя случай?
И каква картичка е взела Магда?

# 621
И най-после стана ясно каква му е Фотева на Фотев. Но имам чувството, че я е страх от него.

Каква му е, жена ли? Звънна ми телефона и накрая изпуснах.

# 622
Hякой разбра ли какво беше значението на медальона на наркомана, защо Тони го загледа и след това искаше да го купи? А с каква зависимост се е борил той самият, май вече става ясно.
Днес е работил по-добрият екип сценаристи  Laughing, епизодът ми задържа вниманието от първата до последната минута  Grinning

# 623
Все повече започвам да му симпатизирам на Тони, а брат му май и той като Банков ще се окаже непоклатимо дърво. Евгения може и на него да дава съвети. Grinning От разговора им със Зорница по време на вечерята разбрах, че Марио не го бива в общуването и явно точно и затова не му върви и с жените.

# 624
  • Пловдив
Ох, Магда! Много ми дожаля. Само кредиторът да не се окаже човек на Васко 🧐
и аз това си помислих,че това е план на Васко!

# 625
Иххххх, Тони, Тони, сгази лука със Зорница Sad Искаше ми се Йосиф да лъже и той да беше взел лекарствата Sad
Ама от добро сърце го прави момчето Sad

Аз пак нахално да помоля да ми кажеш какво стана Innocent

Хаха, изпревари ме, тъкмо пишех Simple Smile

Та - Зорница отиде в дома на пациента и там видя Тони и леко се ядоса.ю
Иначе Фотева събра няколко лекари в кабинета на директора и се опита да им обясни защо прави промените(които се изразяват в боядисване на стени и растения по коридорите), обаче тя показа, че  приема пациентите повече като клиенти (използваше тази дума), те й влязоха остро и тя се нацупи здраво.
Пенев Тъпото се опита да я свали, обче удари на камък и в същото време разбра, че тя е жена на собственика хахахах

# 626
Беше приготвила плика с парите за лихваря, но вместо това взе плика с картичката-домашно, което Коко имаше да прави за училище.
И от промото явно става ясно, че някъде ще се затрият парите.

# 627

Зорница чу разговора между Йосиф и пациента. После сестрите си говориха, че липсват медикаменти и Огнянова се сети за Йосиф. След като отиде при него той й каза един вид, че е възможно и Тони да ги е взел, заради приятеля му. Зорница поиска адреса от Йосиф и той го даде. Другото тепърва предстои, а и видяхме малко на промото как тя отиде на адреса и ги завари там.

# 628

Пациентът е приятел на Йосиф, Зорница ги чу като се разправяха - пациентът искаше Йоско да открадне лекарства  от склада.

Йосиф е отказал,обаче Тони симпатизира на човека и му помогна.

А, другите разказват по-добре от мен, спирам Grinning

От бързане да напиша всичко, май не се разбра Joy

# 629
  • Разпиляна във въображението
Пациентът не е на Тони, а на Марио. Не гледах много добре, но останах с впечатлението, че не се вслушва в мнението му. Постоянно се сопваше и бе на въпреки.

Не ми допаднаха думите на Тони към Марио - Ти не харесваш слабите. Марио отдавна се е лишил от удоволствието да бъде слаб и заради двамата.

Общи условия

Активация на акаунт