Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 543
  • 727
  •   1
Отговори
# 300

Или пък Любчо с кривите краченца.

Ей тука стана скандалът! Joy
За Любчо лоша дума - не! Далеч не бива да се сравнява с трътката Стани!

Даринчо го харесвам и леко плешив , има много лъчезарно излъчване , особено като гледа Анка  Heart Eyes

# 301
  • Бургас
Станислав ми е антипатичен  - като визия, роля, маниер ..всичко. Лючо е симпатяга, но като се усмихне много сбръчкан ми се чини за млад мъж..От четиримата, след Борис, ми допада най-много Чочо.

# 302
О, ДаринЧо и аз го харесвам Simple Smile барабар с кривите му крака.

Те повечето "младежи" гонят 40-така, не знам в сериала за колко годишни са ги намислили.

# 303
  • Варна/Филаделфия
Любчо е симпатяга, но като се усмихне много сбръчкан ми се чини за млад мъж..
Е, млад, млад, като гледам гони четиридесетака сигурно.. Simple Smile

Много ми е интересно какво каза Милица на жената на Васко, че да реши да заживее на село. Thinking

# 304
  • Варна
Много ми е интересно какво каза Милица на жената на Васко, че да реши да заживее на село. Thinking

E, то не е нужно да си Айнщайн. Казала е, че Дидка преследва Васко и ще й измъкне Васко и парите под носа. Така че да идва в Бели вит и да му стъжни живота.

# 305
  • Варна/Филаделфия
Явно никакъв Айнщайн не съм, Хексе! Grinning Не знаех, че Дидка е намесена, но не гледах промото. Само мернах жената на Васил да слиза от бус.
Пък нали му е много обидена и ми стана интересно.
Благодаря все пак. Hands V

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 18:44 от Mery D Eve

# 306
Станислав ми е антипатичен  - като визия, роля, маниер ..всичко. Лючо е симпатяга, но като се усмихне много сбръчкан ми се чини за млад мъж..От четиримата, след Борис, ми допада най-много Чочо.

Млад мъж ? В реалния живот е на 37 години,не мисля,че тази възраст е младежка.

# 307
Е, на 37 не е пък и стар мъж, де, ама не са хлапаци, определено.

# 308
Може ли кратко резюме на епизодите от петък досега? Не съм в БГ и не мога да ги гледам..

# 309
  • София
Може ли кратко резюме на епизодите от петък досега? Не съм в БГ и не мога да ги гледам..

Не знам дали някой може да ти преразкаже всичко случило се от петък до днес, но ако искаш ТУК в моите публикации има линкове за всяка серия, които се отварят в чужбина.

# 310
  • Mediterraneo
Боже, колко малоумно насложен сняг.

# 311
  • Варна/Филаделфия
Катето винаги простира гигантски бабешки нощници Joy

Зорица пък за*ба децата в Зимбабве заради Станислав.

Много грозно се държа жената на Васил с Диди. Искаше ми се Дидка да скочи и да я насмете. Но има време..
Много са изкуствени Васко и жена му. Като на рецитал са.

# 312
# 313
  • България
Жената на Васко сякаш е дъщеря на Милица- много зла  Crazy.
И аз съжалих Дидка, нищо че не ми е любимка.
   Катето и Любо ми харесват един за друг. Да вземат да се вземат Grinning, да не се мъчат с Борис и Ани.
Я как хубаво се разбират  Grinning.

# 314

Не знам дали някой може да ти преразкаже всичко случило се от петък до днес, но ако искаш ТУК в моите публикации има линкове за всяка серия, които се отварят в чужбина.
То ще си е  голяма мъка  да  се опиташ да преразкажеш  епизод , в който нищо не се случва - гледаме природа , трите баби и подивелите  дедовци  ,които  правят рок-банда-селяндур  ooooh!
Като си пуснеш линковете на Mari_Mar и прескачаш  скуката , за по 10 минути може да се изгледа един епизод . Успех  Peace!

В промото за утре Катето сподели ,че  най-после  била целуната /от Боби/  Heart Eyes Явно спасяването на планеристите е предизвикало силни емоции .
Когато Милка питаше Румен дали още обича Катя , той "НЕ" ли каза ? Вероятно тя ще му плати да подмени  резултатите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт