Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 494
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • ENGLAND
Благодаря ви, не мислехче мога да го намеря в Уикипедията.

Чакам с нетърпение следващия епизод.

# 526
  • Разпиляна във въображението
Опитах се да го формулирам, но края пуснах една търсачка Simple Smile

Еми това беше - Борис пак се заяде и Ани избухна. Готино беше, че Стани се опита да я успокои.

Май само на мен не ми харесва Поли. Дразни ме.

# 527
А и мен не ме кефи Поли въобще. Peace

# 528
Ана ме дразни. Щяла да вземе на Марин всичките пари, значи и тия на Катя. Катя и Венета па какво са й виновни. И се бил възползвал от Снежана, а от разказа на Снежана, останах с друго впечатление....

# 529
  • тук, на мястото си
Поли никога не съм я харесвала, една такава превъзбудена, преиграваща ми се вижда.
И Ана продължава да ме дразни, "Дочеви, които били провалили живота и",  как ? Виновна е, а виновните свеждат глава, не се репчат.
За Борис нямам думи.
Вместо "Секс, наркотици, рокендрол"  новия прочит е "Секс, трева, чалга". Ура за сценаристи, режисьори, продуценти.

# 530
Ана ме дразни. Щяла да вземе на Марин всичките пари, значи и тия на Катя. Катя и Венета па какво са й виновни. И се бил възползвал от Снежана, а от разказа на Снежана, останах с друго впечатление....

И мен това ме издразни. Не, че Марин може да бъде оправдан, че си е легнал с непълнолетна, но в крайна сметка, не и е проверявал личната карта. Снежа сама каза, че го е излъгала и прелъстила, а той е бил и пиян. После въобще не му е казала за детето, защото явно родителите са се намесили и е нямало как и сега изведнъж - ти си баща на Ани, признай я, ще ти вземем всичките пари. Изключително грозно, използваческо и меркантилнно поведение от страна и на двете! Подозирам сега, че Цветан ще им вземе кръчмата, ама си го заслужават...

Поля ме дразни, че дразни Диди умишлено, а целувката преди мача преля чашата.

Поли никога не съм я харесвала, една такава превъзбудена, преиграваща ми се вижда.
И Ана продължава да ме дразни, "Дочеви, които били провалили живота и",  как ? Виновна е, а виновните свеждат глава, не се репчат.

Абсолютно! Не са и провалили Дочеви живота, сама си го провали. Снежана също е допринесла много за това с тайната, която е крила толкова време. Дочеви са и най-малко виновни.

# 531
И мен отдавна ме дразни Ана, а сега вече и Борис. Много затънаха тяхните образи в калта и не се вижда светъл лъч скоро.

# 532
  • София
Борис ме дразни повече и от Ана. Диди ми е интересна в момента. Поля от първия епизод не я харесвам.  Mr. Green

# 533
  • Варна/Филаделфия
Днес Ани най- накрая направи нещо готино! Много ми хареса като отиде на мача! Време беше да се защити, дори и с 'ок, направих го!'. То аман от тоз Борис и грозните му намеци. Това, че е спала с някой (втори в живота и) грам не я прави к*рва и парцал, както се нарече!
Да приема вече нещата, станалото - станало! Какво дълбаеш и унижаваш?! Rage

Според мен не е меркантилно поведението на Ани и Снежа.
Снежка иска Ани да е добре, не може да и осигури толкова пари, а те и се полагат като наследник.
А Ани каза на Марин, че ще му вземе всичките пари, защото той не иска да я признае, а така ще го заболи. Хем да я включат, хем всичко да вземе. Малко инфантилно ми се видя даже, не толкова, че ламти за наследството.

Пп. На мача и подготовката му много се смях и аз! Grinning

# 534
  • Разпиляна във въображението
Дочеви - Милица и Стани - буквално й провалиха живота. Тяхната интрига около нея развалиха отношенията й с Борис, за когото щеше да се жени.  Катето с присъствието си също. Оставам настрани бащата и парите.

# 535
  • София
Мача наистина се получи, имам предвид от гледна точка на хумора.
Поли и мен ме дразни, още от първите епизоди. Супер неадекватна игра.

# 536
  • София
Какво разбираш под неадекватна игра Smile Поля толкова хубаво играе, че се чудя дали и в живота не е такава. Тя ми е най-най хубавия образ - супер красиво и умно момиче, което е напористо и преследва, това което иска. Ако Чочито се дръпне и тя ще спре, но според мен вижда, че грам не му пука за Диди и за това го целуна на мача. На мен пък Диди ми е супер дразнеща и празноглава, а като и чуя гласа... днес я засякох в някакъв сериал може би Столичаните и там играе по същия начин. Изобщо не виждам кое и е добрата игра. Аз колко хубаво мога да мрънкам и да се лигавя ако искам, като нищо с малко розови парцалки мога да изиграя и аз ролята на малкото пони.

# 537
Дочеви - Милица и Стани - буквално й провалиха живота. Тяхната интрига около нея развалиха отношенията й с Борис, за когото щеше да се жени.  Катето с присъствието си също. Оставам настрани бащата и парите.

Отношенията й с Борис си ги провали самата Ани, като си легна със Станислав, той не я е изнасилил в крайна сметка. Малка, неопитна, за мен това не са оправдания, все пак е 22-годишно интелигентно момиче. Винаги съм била на мнение, че първо сам си си виновен, че си се оставил и си позволил да те използват.

# 538
  • София
Ами през цялото време стои като яко напушена и превъзбудена. Ясно е, че е сценарий ама изобщо не стои добре, супер дразнещо е.

# 539
  • София
Разни хора, разни идеали, аз съм на възрастта около Катя и Поля и повечето ми приятлки са именно такива. Луди глави, купонджийки с хубава работа и знаят мястото си в живота. Може би на мен за това не ми изглежда изкуствено. По скоро дргугите с пенсионерското си държание са ми странни. С тези жилетки и тези нацупени физиономии на 30 години....те като станат на по 50 сигурно ще са на антидепресанти.

Общи условия

Активация на акаунт