Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 541
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • България
В промото за утре Катето сподели ,че  най-после  била целуната /от Боби/  Heart Eyes Явно спасяването на планеристите е предизвикало силни емоции .
Когато Милка питаше Румен дали още обича Катя , той "НЕ" ли каза ? Вероятно тя ще му плати да подмени  резултатите  newsm78
  Каза "не"- поне така чух, в смисъл че вече не обича Катя.

# 316
Ако някой събере същественото от всичките серии през седмицата едва ще се събере материал и за една. Вече доста ми се налага да превъртам като гледам последните епизоди. Чак като стане време за резултатите от ДНК теста очаквам да има някакво раздвижване.

# 317
На мене пък ми харесват като двойка Станислав и Зорица - лика прилика са си. Simple Smile Да не забравяме, че сериалът е с комични елементи. Може би затова Васко се държи като смахнат. Simple Smile)) И аз в началото исках всичко да е перфектно по отношение на декорите, но явно е трудно и са решили, че не си струва да положат толкова труд при положение, че сериалът не е в някакъв сериозен стил. Особено ме беше впечатлило в началото колко много и красиви видове хляб се продават в магазина.

# 318
  • София
Жената на Васил е отврат.  ooooh!
Дано не се стига да подмяна на резултатите от ДНК теста, ще е ужасно клише, а и напълно излишно в комедиен сериал.
А тоз Румен тамън ни се издигна малко в очите и пак се **** на метеното.

# 319
....То ще си е  голяма мъка  да  се опиташ да преразкажеш  епизод , в който нищо не се случва - гледаме природа , трите баби и подивелите  дедовци  ,които  правят рок-банда-селяндур  ooooh!
Като си пуснеш линковете на Mari_Mar и прескачаш  скуката , за по 10 минути може да се изгледа един епизод . Успех  Peace!
В промото за утре Катето сподели ,че  най-после  била целуната /от Боби/  Heart Eyes Явно спасяването на планеристите е предизвикало силни емоции .
Когато Милка питаше Румен дали още обича Катя , той "НЕ" ли каза ? Вероятно тя ще му плати да подмени  резултатите  newsm78
ВРЪЩАМ СИ ДУМИТЕ НАЗАД ! Embarassed
Епизодът  за утре ще е по-различен , почти нищо не ми се пропускаше Peace
А "совите не са това "..... Който прави промо-епизодите е ТАРИКАТ !

# 320
  • Варна/Филаделфия

Епизодът  за утре ще е по-различен , почти нищо не ми се пропускаше Peace

И аз си помислих, че това с 'Не'- то на Румен е сглобено Grinning
(Въпреки че не съм Айнщайн Joy а, и не гледам напред)

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 22:58 от Mery D Eve

# 321
  • София
....То ще си е  голяма мъка  да  се опиташ да преразкажеш  епизод , в който нищо не се случва - гледаме природа , трите баби и подивелите  дедовци  ,които  правят рок-банда-селяндур  ooooh!
Като си пуснеш линковете на Mari_Mar и прескачаш  скуката , за по 10 минути може да се изгледа един епизод . Успех  Peace!
ВРЪЩАМ СИ ДУМИТЕ НАЗАД ! Embarassed
Епизодът  за утре ще е по-различен , почти нищо не ми се пропускаше Peace

Ехееееееее направо събуди любопитство и сега вече няма как, ще я пускам и аз предварително Relaxed

# 322
....
Ехееееееее направо събуди любопитство и сега вече няма как, ще я пускам и аз предварително Relaxed
beer3 На моя отговорност  Laughing , вземи си и пуканки /ако обичаш/ !

# 323
Не съм гледала епизодите напред във войо, но според мен това, което каза Румен е монтирано, а не е отговорът му на този въпрос на Милица. По-скоро той отговаря с да, на това дали я обича, а не разбирасе-то е отговор на нещо от рода на- " Да не би да искаш да видиш семейството й разбито"...

# 324
  • София
Дано да е така.

# 325

Не знам допустимо ли е така да се рекламира използването на тревица (а бог знае, може да е и с примеси) в уж невинен сериал, излъчващ се в 18ч. привечер?!
Недопустимо е според мен. И то от полицай , лекар и собственик на рехабилитационен център за деца !!!Какво искат да ни внушат, че е безвредна? Веднъж показано- ок, но вече е прекалено. Май това ще ме откаже от сериала

# 326
И на мен ми се струва прекалено и напълно излишно. Обаче като го намесиха като бизнес на Ленин, а и Станислав се заинтересува да развива нещо подобно то доста дълго ще ни занимават с това. Количеството в онази оранжерия няма изпушване от тази шепа хора така че стана ясно как си допълват дохода хора като Ленин в това затънтено място за да могат да си плащат промишлените количества алкохол които изпиват. За този час на излъчване не е никак подходящо акцентирането толкова дълго на тези пороци.

# 327
  • София
То стана вече всеки епизод с трева. Последното беше вчера с Дидка - виждаше някакви понита и дъги щото ш нея я бяха напушили. Явно усилено си залага на това да се внуши, че трева да вземаш е нещо напълно нормално.
Не знам как са пуснали такива епизоди, няма ли цензура или поне някакви ограничения ?
Ако продължат с това просто ще спра да гледам сериала, то ми писна от тая трева !!!

# 328
  • Варна/Филаделфия
Защо да спираме да гледаме заради тревата?
Напушваме се и магичиски сериалът става по- интересен! Grinning Сигурно това е замисълът Joy

# 329
И на мен не ми харесва акцента върху тревата, бих казала, че ме дразни.

ВЪН ТРЕВАТА ОТ БЕЛИ ВИТ!

Общи условия

Активация на акаунт