Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 549
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
Аз като дърт моралист, вече писах на СЕМ  Simple Smile

# 331
Браво, posh_! Моля те да споделиш техния отговор. На мен също започна да ми става противно това с тревата.

Сериалът нещо взе да забива. Вече почти не го следя, защото нищо не се случва. Селската рок-група ме отегчи ужасно, бабите - също. Не е лошо да ги вкарват за свежест, но по за кратко. Иначе е безсмислено дълго и отегчително.

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 10:02 от pip4i

# 332
Като цяло сериала е добър, обаче прекаляват с групата и бабите. Те ги направиха по-главни действащи лица във филма от основните актьори.

# 333
Аз като дърт моралист, вече писах на СЕМ  Simple Smile
Браво!

# 334
Браво, posh_! Моля те да споделиш техния отговор. На мен също започна да ми става противно това с тревата.....
И от мен  bouquet , ще ми е интересно дали изобщо ще отговорят  newsm78
Това   наистина  е недопустимо за сериал от 18 ч.
Ако идеята на някой напушен  сценарист е била , че без "цигарка" , не можеш да гледаш  филма , получило се е . Прекалено много неща  вече се опитваме да не забелязваме , за да продължим  да го следим .
Май ще си останат с  великанските реклами и претенции .
Момичета , честит празник  newsm24 , ,но без цигарките на Ленин  Laughing !

# 335
А отговарят, преди време глобихме заедно и "Под прикритие", дето ми даваха стриптизьорки и кокаин преди 22ч.

# 336
  • Mediterraneo
Явно това им е била идеята, щото ако не си напушен, няма какво да видиш в тази боза.

# 337
Браво, posh_! Моля те да споделиш техния отговор. На мен също започна да ми става противно това с тревата.....
И от мен  bouquet , ще ми е интересно дали изобщо ще отговорят  newsm78
Отговарят, отговарят, даже и реагират. Мой приятел ги беше сезирал заради реклама на садо-мазо предаване по някой от научно-популярните канали в неподходящо време и я спряха. Не помня дали директно е телевизията писа или в СЕМ, но спряха да я въртят през деня. От БГ радио пък разкараха рекламата с правещите секс хлебарки пак заради негово писмо.

# 338
  • с/у ОколоМръсТното
А отговарят, преди време глобихме заедно и "Под прикритие", дето ми даваха стриптизьорки и кокаин преди 22ч.

Благодаря, дано и тук писмото ти да окаже влияние и да спре тази "тревна линия" в сериала.
Дръж ни в течение за отговора от СЕМ.

П.П: и алкохолът също се лее в широки мащаби. От всеки участник. Постоянно се надигат бутилки.

# 339
  • Варна
П.П: и алкохолът също се лее в широки мащаби. От всеки участник. Постоянно се надигат бутилки.
Алкохолът поне не е незаконен, а употребяващите го са пълнолетни.

П.П. Някой схвана ли какво се случи между Зорица и Станислав?

Не правиха секс, защото... Станислав реши, че Зорица трябва да го пожелае от сърце и затова и трябва още време, а тя заряза дечицата в Африка, заради тази работа? Shocked

# 340
  • Бургас

П.П. Някой схвана ли какво се случи между Зорица и Станислав?

Не правиха секс, защото... Станислав реши, че Зорица трябва да го пожелае от сърце и затова и трябва още време, а тя заряза дечицата в Африка, заради тази работа? Shocked
А междувременно той и подари играчка на батерии, да не скучае Laughing

# 341
За мен Зорица си е от другата страна и харесва Катето

# 342
  • София
На мен коментарите са ми по-забавни от сериала вече! Това със Станислав и Зорица... е нямам думи. Много тъпо завъртяха нещата. Една женка го поряза малко и той хоп - влюбен. Аз съм на мнение, че Зорица е БИ и би оправила цялото село, ако не беше дала въздържателска клетва или как беше там Laughing Laughing

# 343
  • Варна
Е, то точно там е работата, тя дори не го е порязала.. Laughing Някак случката е  съвсем в разрез на целия образ, който градяха на Станислав

# 344
  • София
Е малко му се дърпаше, винаги в разговорите го режеше и му казваше да не си прилага чара. И това с бельото беше...  Laughing обиди му достойнството все пак.

Общи условия

Активация на акаунт