Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 526
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Анчето  може би трябва да види Любо да е увлечен по  някоя мацка , да го изревнува и най-после да забележи , че това не е "батко и"  .
Това с пиянството на Боби започва да ми омръзва , да заминава най-после за някъде си !
 В промото дадоха , че в епизода за утре и Катерина ще му се кара ,че се държи лошо със сестра и .
 Няма скоро да има любовна история /Б-К/ , сега  поне 50 епизода ще браним  новата сестра .
Румен правилно го предвиди .

# 437
Аз лично изобщо не харесвам Борис и начина му за справяне с проблемите. Нищо мъжко няма в това да се наливаш от сутрин до вечер с алкохол /от време на време комбиниран с трева/, защото годеницата ти /която явно не обичаш кой знае колко, щом се натискаш с първата мома, която ти се е мернала пред очите/ ти е кръшнала с някакъв левент. Разкара я - това е. Какви са тези драми, какво е това чудо. Уж е главен герой, а го изкарват, като пълен мухъл.
Румен ще вземе да излезе стратег. Много правилно е преценил ситуацията с Катето. Започва да ми харесва Simple Smile
Мисля, че спокойно могат да го свържат с Анчето. Даже с майка й Simple Smile

# 438
Изключително нелогичен ми се струва и на мен образът на Борис. Още преди Ани да му изневери ми беше странно как хем има толкова голяма химия с Катето, хем много обича Ани. Сега страда по Ани, а уж беше влюбен в Катерина, въобще не разбирам за какво иде реч.

# 439
  • София
Много хора имат лични трагедии и преминават през какви ли не драми, но избират да не посягат към чашката или наркотика и да нараняват по този начин останалите им на този свят близки. Борис какъв го играе наистина, че е перманентно пиян? Да не е загубил дете (примерно)? Не, загуби годеницата си, за която не се опитва дори да изслуша и разбере, да се опита да прости. Ами и той самия бе на една крачка от изневярата като се прегръщаше и целуна веднъж с Катето. Да седне на масата като мъж, да се събере и разбере коя жена обича истински и когато разбере това, да започне да се бори за нея, която и от двете да е.
Изобщо пиянството е нещо отвратително и няма как да симпатизирам на героя му.

# 440
Той е голям убавец и не може да преглътне изневярата по-скоро.

# 441
То май и Борис не разбира Simple Smile

# 442
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сега ще гледам епизода,от вас разбирам за теста.
Доволна съм от развоя на събитията,Румен добре го е предвидил,но сценария е такъв,че 169 епизода нищо няма да им се случи,а в последния 170-ти Борис и Катето нааай-накрая ще разкрият чувствата си.
Всички двойки вече изглеждат пренаредени и само Румчо остава без половинка,ако не държи на младо,може и Милица.

# 443
  • с/у ОколоМръсТното
Кървящата ръка на Марин беше "тука има, тука нЕма", но... като цяло добре изигра пиянските сценки.
Любовта на младежите се върти в някаква спирала, от която никой нищо градивно не извлича.
Затова пак се връщам на Цв-то и Милица... И чакам развоя  Joy

Mari_Mar   bouquet

# 444
Тримата приятеля са ми много интересни. Уж работят заедно, уж са близки, но сякаш се събират само да пият и пушат, а през другото време всеки си живее в абсолютно отделен собствен свят и няма допир почти с другите. Чочо се движи между меланхолията, Поля и Диди. Борис въпреки "химията" с Катерина, пие по мъка заради Ани. Пък Любо гасне по Анчето, но се сваля с всичко що мърда из селото. Шантави са и тримата. Момичетата са някак по-последователни в изявите и желанията си.

# 445
  • София
Mari_Mar   bouquetbouquet

Оказа се, че предпочитам твоите линкове. Гледам епизода на компа - хубава картина, без реклами, а най съм доволна, че всичко им разбирам! От телевизора не им разчленявам бая реплики - особено на Катето.

# 446
  • с/у ОколоМръсТното
Mari_Mar  bouquetbouquet

Оказа се, че предпочитам твоите линкове. Гледам епизода на компа - хубава картина, без реклами, а най съм доволна, че всичко им разбирам! От телевизора не им разчленявам бая реплики - особено на Катето.

aз си включвам допълнителна колонка, че местя картината на ТВ-то Simple Smile
Но са безценни линковете на Mari_Mar, спор да няма  Heart Eyes Hug[/size]

# 447
  • София
То в това сило масово се пие, а и треволяци се пушат на поразия.  Shocked

# 448
  • София
С тревата не го разбирам да, но за алкохола спор няма. Това е кръчма все пак, аз в мойто село като бях малка и ходех до магазина по всяко време на деня имаше маси с хора, които си пиеха още от 10 сутринта Laughing не знам кое точно ви учудва? Така е на село, на обяд винаги се носеха едни ракии едни вина, после спиш два часа и си като нов.

# 449
  • София
При всеки проблем вадят шише с ракия като средство за решаване на проблеми. Ако не е ракия, ще е трева.
Няма ли най-накрая да се нацелят такива дето взаимно се харесват и не се дърпат едни от други, нито роднински връзки ги свързват, нито се цупят или правят сцени. Така да видим една семпла и нормална любовна история, без скубане на коси, скандали. И мъжете едни слабохарактерни, тотално подвластни на жените, един силен мъжки образ няма в тоя сериал.
Отношението на Катя към Борис ме дразни. Ако бях мъж, досега да съм й бил дузпата. То бива фасони, бива сръдни, ама накрая и тон му държи, хем човекът изобщо не е виновен.
Опитите на Венета да се преобрази ми се струват толкова познати, но малко жалки - излишно е да се прави на по-млада и по-красива. Нейната хубост е в зрялостта й и опита, който има, аз затова и я харесвам. Ама мъжете си гледат младото и това е. Ако ще да се фолира от сутрин до вечер, по-млада няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт