Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 503
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Тая зорица ми е много отвеяна. Като цяло харесвам Ванката ,Косьо и жена му. Всички останали са ми безинтересни..

# 466
Направо се напих от толкова алкохол на екс .
А тревица? Whistling

# 467
  • тук, на мястото си
Ръцете са на Ана и Борис, така мисля. Не знам защо всички искат да ги съберат,  защото са против лошите Дочеви ли? Не разбирам как едни хора, които си чакат наследството са лоши, другите които искат да вземат чуждото са добри.
Не разбирам защо всички обвиняват Станислав след като Ана беше така добра  да си вирне крачката без никой даже да я моли за това.
Не разбирам "света Снежана", голяма мъченица, а очите и все в парите. След като каза на Ана, че навремето е излъгала и напила Марин за да легне с него, защо не го каза това на Венета и Катя?
Ана никога не би постъпила така както постъпва Катя и мисля, че при първа възможност ще забие нож в гърба и.
Борис започна да се дрогира и изпадна в това състояние след "магиите" на баба Злата, не ми е ясно защо?
Не знам защо Румен постъпи така,  не разбирам каква му е сметката?
Тази трапеза да не е освещаване на новия параклис или на новата къща? Не вярвам да е сватба, най-малко на Снежана и Иван.

# 468
  • София
И защо баба Злата да го прави, с каква цел?
Не знам дали си спомняш, но това не е първия проблем на Борис с алкохола. Навремето даже се е и дрогирал и за това родителите му са така обезпокоени. Страх ги е да не се повтори кошмара. Не вярвам и тогава баба Злата да е правила магии.

# 469
Ръцете са на Иван и Снежана, в интрото ги дават пак така хванати за ръце и тя май със същата дрешка. Ще го видим довечера пак.!
Е Руменчо иска да се сдобие със Катето за паричките разбира се!

# 470
  • addicted
Не знам защо Румен постъпи така,  не разбирам каква му е сметката?

Той си каза - защото така елиминира Борис от картинката, Катя няма да си позволи да е с човека, в когото е влюбена сестра ѝ.
Плюс това услужливо разказа на Катя за опита на Милица да му повлияе за да скрие истинския резултат от теста, на който той геройски устоя, което също му спечели точки. Много добре пресметнато, признах му го  Simple Smile

# 471
  • Варна
Борис започна да се дрогира и изпадна в това състояние след "магиите" на баба Злата, не ми е ясно защо?

И защо баба Злата настоява и одобрява Ани да се бори за наследството на бай Дочо. Тя беше тази, която не допусна Борис и Ани да заминат с онази мълчаната вода, която накара Ани да признае. Wink

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 12:30 от Хексе

# 472
  • Варна
Баба Злата, с нейните способности, знае неща, които ние не. /най-малкото е чела сценария, за разлика от нас Laughing/

Не ми е ясно за какво точно страда Борис, доста първосигнално и инфантилно държане, а пък не е в първа младост все пак.Разбирам да беше тинейджър, или поне на годините на Ани.

Радвам се, че не тръгнаха по посока на клишето с подмяна на ДНК теста. Така им се отваря възможност да вкарат по-сериозно Румен в играта.

Снежана ми е нещо неясна накъде ще се развие.

# 473
Аз лично бих разбрала, ако Ани изпадне в дупка заради Борис. Ако съжаляваше и се тровеше с алкохол от мъка по него, и заради грешката, която допусна. А то какво - наш Борко, мъж на сериозни години се държи, като абсолютен пубер. Ами тя Анчето се държи 100 пъти по-мъжки от него. Като го гледам Борката с това поведение не заслужава нито Ани, нито Катя. И двете са много по-сериозни и отговорни от него.

Ръцете са на Ана и Борис, така мисля. Не знам защо всички искат да ги съберат,  защото са против лошите Дочеви ли? Не разбирам как едни хора, които си чакат наследството са лоши, другите които искат да вземат чуждото са добри.
Не разбирам защо всички обвиняват Станислав след като Ана беше така добра  да си вирне крачката без никой даже да я моли за това.
Не разбирам "света Снежана", голяма мъченица, а очите и все в парите. След като каза на Ана, че навремето е излъгала и напила Марин за да легне с него, защо не го каза това на Венета и Катя?
Ана никога не би постъпила така както постъпва Катя и мисля, че при първа възможност ще забие нож в гърба и.

С това съм съгласна на 100%

# 474
Борис ако от толкова дребни неща изпада в такава дупка не искам да мисля какво ще стане с него, ако му се случи нещо по-сериозно. Вече не виждам жена, която да е подходяща за него.

# 475
  • Варна
Най-подходяща за Борис ми изглежда Зорица. Вместо да си губи времето със Станислав, да вземе да му понамести чакрите на Борис. Laughing

# 476
  • линията между противоположните крайности
в началните епизоди Борис ми беше твърде симпатичен, но вече три епизода дави "мъката" си в  алкохол, с което ми става ден след ден досаден и  нетърпим. и по дяволите...защо всички пият като  невидели от рано сутрин ракия...кой знае ?!  цяло село пияндури Simple Smile 

# 477
В началото всички се наливаха с една и съща бира и предполагах, че е продуктово позициониране, но вече добавиха и домашна ракия в промишлени количества, което си е вече алкохолизъм и няма връзка с никаква реклама.

# 478
  • София
Извинете ме за въпроса, но не съм гледала началото, какво се казва в завещанието на Дичо?

# 479
  • Разпиляна във въображението
Децата и внуците на дядо Дочо ще си разделят парите след една година съжителство. Имат право да напускат по 12 ч. на ден селото. Парите остават между "оцелелите" наследници или отива в местното дружество за развитие на Бели Вит.

Общи условия

Активация на акаунт