Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 499
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • България
Зорица да не е болна от нещо сериозно?
Тази билка бабите май са я ползвали и при тумори  newsm78

# 482
  • София
Децата и внуците на дядо Дочо ще си разделят парите след една година съжителство. Имат право да напускат по 12 ч. на ден селото. Парите остават между "оцелелите" наследници или отива в местното дружество за развитие на Бели Вит.

Благодаря!

# 483
Ана пък колко е нагла и противна. Що за тон държи на Неда и на Косьо, сякаш те са и виновни с нещо. Даже им натяква, че те я накарали да си признае изневярата. И с Катерина ме дразни как студено се държи, сякаш и тя и е длъжна с нещо. Въобще, изключително противно държание!

# 484
  • Варна
Ана пък колко е нагла и противна. Що за тон държи на Неда и на Косьо, сякаш те са и виновни с нещо. Даже им натяква, че те я накарали да си признае изневярата. И с Катерина ме дразни как студено се държи, сякаш и тя и е длъжна с нещо. Въобще, изключително противно държание!

Аз пък я подкрепям. Не им дължи нищо. Косьо доста глупости изприказва за нея.
Относно черния оман... не знам за какво и е на Зорица..

https://lekuva.net/88317/nauchete-kakvo-se-lekuva-s-cheren-oman- … na-meditsina.html

# 485
  • Radnevo

Също не харесвам Ана, нагла и себична, целият свят и е крив, че си легна с първия срещнат и Боби я заряза. Катерина се опитва да се сближи с нея, но на Анчето пак само собствените му проблеми са му в главата и се е хванала като удавник за сламка за парите!

# 486
Не без основание ги изприказва Косьо, няма да тръгне да я защитава я, все пак те не знаят историята на Борис и Катерина, така че най-нормалното нещо ми се струва да се обърнат срещу нея. Не говоря, че им дължи нещо, но се държи така с тях, сякаш те са и длъжници и са и виновни едва ли не, че с Борис са се разделили.

Дразни ме и колко е настървена срещу Дочеви и как щяла да си търси парите докрай. Айде, за Милица и баща и, както и да е, но Катерина и Васко примерно нищо не са и направили. Досега не са знаели за съществуването й и въпреки това Катя се опитва да се сближи с нея. А Ана наглее, та наглее.

# 487
  • Варна
Досега не са знаели за съществуването й и въпреки това Катя се опитва да се сближи с нея. А Ана наглее, та наглее.

Това, че Катя търси да се сближи е "проблем" на Катя.
Няма лошо, но няма и как да очаква, че веднага ще и отвърнат със същото. Даже нейната реакция е по-скоро необичайната, а не тази на Ани.

# 488
Е, нали Ана иска да си вземе парите, баща й да я признае, че е Дочева и т.н., а иначе се дърпа и Дочеви са и криви, че животът и се объркал, нищо, че те не знаеха за съществуването й доскоро. Всичко все около нея трябва да се върти, нейните проблеми са най-сериозни, все някой и е виновен...

# 489
Анка ми беше симпатична , но напоследък е доста нагла и простее , все нещо изисква . Никой  не е длъжен
да замита след  нейните издънки .
Катя май пак ще се сближи с Румен /за да не огорчи сестра си , на която не и пука за нея / .
Единствено ако Анка първа  се хване с някой друг , ще има шанс за Боби и Катя .

# 490
  • тук, на мястото си
Мен ме дразни това, че двадесет и три години Снежана е мълчала, отведнъж казва на един неподозиращ нищо мъж, че е баща и веднага признавай. За мене е съвсем нормално държанието на Марин. И всичко това е само за пари. Ако не беше това завещание, тя щеше да си мълчи и там някъде, някога дъщеря и пак можеше да преспи с братовчед си.
Колкото до Ана,  за мене тя е една голяма лигла, по- точно бих използвала една грозна дума за човек, който гледа само себе си.

# 491
  • Разпиляна във въображението
Ани е виновна. Призна си, изтърпя другарския съд на семейството на Борис, обидите на баща му, търпи постоянните обиди на Борис. Сега я канят у тях, черпят я с ракия и искат от нея да се върне при него, защото синът им не се справя и затъва.

Идването на Дочеви и на Катерина объркаха изцяло живота й. Нямаше родители, а само сестра, която се оказа, че й е майка и отделно има жив баща и една полусестра, по която си падаше годеника й. Тя се почувства несигурна и легна с един сваляч, който се оказа братовчед й. Защо автоматично трябва да започне да се разбира с Катерина?

Стана ми мъчно за Дидка.

# 492
Не е нужно автоматично да започне да се разбира с Катерина, но щом иска да е Дочева, може поне малко усилия да положи.

А другарски съд не бих казала, че е изтърпяла. И Косьо, и Неда бяха разочаровани от нея, но Неда я прибра и я успокои когато Борис я изрита, Косьо също започна да се държи добре с нея, повика я да си говорят, какво повече трябваше да направят. В началото, в яда си, е нормално да са били афектирани от случилото се, но все пак и помогнаха. Сега не ми се вижда странно, че искат помощ от нея, опитват се да спасят сина си, мислейки, че Ана го обича и е загрижена за него и т.н. Тя не е длъжна да им помага разбира се, но пък и така да наглее не мисля, че те го заслужават.

# 493
  • София
Тъкмо щях да питам защо никой не коментира Дидка и Васко? Аз съм шокирана и хич не ми е мъчно и без това не я харесвах. Аз ако всеки път когато се почувствам депресирана или самотна и съм скарана с ММ си лягах с някой... Все пак тя си е виновна, че така се отнасят всички с нея, сори ама Ани има найстина по-големи проблеми и ако не го вижда никва приятелка не и е Дидка.

# 494
  • Разпиляна във въображението
Семейството на Борис разбраха ли защо Ани постъпи така? Имам спомен, че срамежливо сподели с Косьо, но той каза, че не е вярно и Борис не бил такъв и се прибра. Изслушаха ли нейната версия?

Общи условия

Активация на акаунт