др Савчева

• 465
  • 1
  •   1
Отговори
Препоръчвам да не следите бременността си при д-р Савчева. Има изключително грубо отношение към пациентите си, които признава, че за нея са клиенти, защото болниците били акционерни дружества... Настроенията й се менят често, като в един момент се усмихва, в друг обижда и повишава тон. Не е внимателна като лекар, още по-малко като човек  и никак като жена, която също е майка. За периода на моята бременност никога не ме попита как съм и как се чувствам, пренебрегваше оплакванията ми и въпросите за раждането. "Ми, то има само една упойка" беше разяснението й относно използваната по време на раждане анестезия. Няколко пъти ми писа направления за хоспитализация, защото така взима пари от ЗК, а и защото не й се занимава. Мнение, потвърдено и от специалистите в спешния кабинет.
Ако искате спокойна бременност, за която да имате усещането, че лекарят ви го е грижа не ходете при въпросния лекар. Разправиите и животинското отношение и от страна на мед. сестра в кабинета ще помрачат вълнението и трепета, от това което ви се случва.
Не правете същата грешка като мен, аз чаках друг лекар да възстанови практиката си (който се забави твърде много), та да ме поеме той, но вече бях в 36-та седмица, когато чисто административно прехвърлянето не е възможно.
Бъдете щастливи и не правете компромиси Simple Smile

# 1
Следя бременността си при нея и съм абсолютно съгласна. Последните 2 пъти се държи изключително грубо с мен, прекъсва ме, ядосва се като ѝ задавам въпроси и се заяжда като малко дете. Днес ме изгони, защото бях с грешно направление и прегледа ми бил “безплатен” щото нямало как да ск вземе парите от ЗК и дори не ми даде снимките от ехохрафа ахахах после като предложихме просто да го платим, за да няма драма, каза, че нямало проблем да дойда пак и дрън дрън. Ужасен непрофесионалист

Общи условия

Активация на акаунт