iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 96

• 80 010
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
някой има ли такава четка? става ли?
https://www.iherb.com/pr/EcoTools-Dry-Brush-1-Brush/72108

# 676
Денис,

Много благодаря за цялата помощ  Simple Smile bouquet

Когато искам да си направя профилактични кръвни изследвания, трябва да спра витамините за 2 седмици.

А трябва ли да спирам и нещата, които не са витамини:
- Колаген (него го пия с витамин Ц)
- Убикинол
- Магнезий

# 677
  • София
Денис,
Много благодаря за цялата помощ  Simple Smile bouquet
Когато искам да си направя профилактични кръвни изследвания, трябва да спра витамините за 2 седмици.
А трябва ли да спирам и нещата, които не са витамини:
- Колаген (него го пия с витамин Ц)
- Убикинол
- Магнезий
По-добре спри всичко, без колагена, за да са максимално показателни всички изследвания.
Направи една почивка от добавките.

Alice_in_stv
За четката, ако никой не се включи - става за сухо четкане, не е много твърда, но си зависи и до типа
 и чувствителността на кожата.

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

# 678
Здравейте! Заедно с мъжа ми започнахме диета. Кои хранителни добавки е добре да включим, за постигането на по - добър ефект.

Имам известия от пощата за 5 пратки.  на известието обикновено пише да се явя през работното им време и написано с химикал "малък пакет" . На тези известия е написано - МИ. Това като пратка преминала митническа проверка ли да го броя? Дали ще се размина с по 1,50 лв на пратка?
Две от пратките с лоялитито са малко над 30 лв.

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 21:33 от sentido

# 679
  • Plovdiv, Bulgaria
Добра ли е коластрата на 21st Century?

# 680
marihai, тази коластра пием аз и мъжа ми. Вече поредна опаковка. Той често през зимата страда от херпеси - поне 4 -5 пъти му излизат по устните за сезона. Тази зима го пропуснаха. Предполагам, че е възможно да е свързано с коластрата. Аз нямам конкретни оплаквания и я пия, така да се каже " за здраве ". Нищо по - различно не съм почувствала, честно казано.
 Мисля и на децата да започна да давам от нея, въпреки че не е отбелязано на опаковката, че става за деца.

denis., освен за хранителните добавки, подпомагащи отслабването, искам да те попитам и за това дали мога да пия Б12 , без направено изследване, само заради това, че имам хетерозиготна мутация по мутантен алел за МТХФР.  
По време на бременностите пиех неофолик мета. Дали фолиевата киселина има отношение и към косопада. Питам, защото само и единствено докато съм била бременна нямах силен косопад, с който се боря от години. Наясно съм, че и хормоните са оказали влияние, но се чудя фолиевата киселина има ли значение в това отношение. Оттам се сетих и за Б12.

код за отстъпка: BOR5580

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 07:52 от sentido

# 681
  • София
...........
denis., освен за хранителните добавки, подпомагащи отслабването, искам да те попитам и за това дали мога да пия Б12 , без направено изследване, само заради това, че имам хетерозиготна мутация по мутантен алел за МТХФР.  
По време на бременностите пиех неофолик мета. Дали фолиевата киселина има отношение и към косопада. Питам, защото само и единствено докато съм била бременна нямах силен косопад, с който се боря от години. Наясно съм, че и хормоните са оказали влияние, но се чудя фолиевата киселина има ли значение в това отношение. Оттам се сетих и за Б12.
Ето, няколко предложения, за добавки подпомагащи отслабването:
/предполага се, че сте здрави и нямате сериозни здравословни проблеми, но ако имате- задължително консултация с лекар/
https://www.iherb.com/pr/Universal-Nutrition-Super-Cuts-3-Two-St … 130-Tablets/27281 това е хубаво, липотропен ФБ, може да се приема 1-2 месеца, но табл. са доста големи и не всеки може да ги приема
https://www.iherb.com/pr/Nutrex-Research-Labs-Lipo-6-Black-Ultra … -Black-Caps/44780  това е с по-силно действие, започва се с ниска доза, приема се 1 час преди хранене, на гладно
https://www.iherb.com/pr/Hydroxycut-Performance-Series-Hydroxycu … Thermo-Caps/44819 това е хубаво, но е доста силно, дава много енергия - с аеробни тренировки, бързо се постига желан ефект - задължително се започва с ниска доза. Доста потиска апетита / което за мен не е много добре - фен съм на бавното чистене на мазнини/
Ето и една хубава комбинация:
- йохинбин:
https://www.iherb.com/pr/Primaforce-Yohimbine-HCl-2-5-mg-90-Veggie-Caps/58663
- синефрин:
https://www.iherb.com/pr/Primaforce-Syneburn-10-mg-180-Veggie-Caps/56650
- АЛКар:
https://www.iherb.com/pr/Primaforce-Alcar-Acetyl-L-Carnitine-Unf … owder-250-g/58657
Много е важно храненето и приемането на много вода. Спортът допълнително задейства метаболизма и топенето на мазнини на определени /желани места/.
Дори да не спортуваш, ако правиш поне коремни преси, 30 мин след прием напр. на АЛКар - по-бързо се топят мазнините около корема Wink
- ако не са приемани подобни добавки, задължително започвайте с ниска доза, защото активно спортуващите, ги ползват постоянно и нямат проблем с тях и странични действия дори не се коментират
- другият момент е, че всеки има определена степен на толеранс /праг/ ,на поносимост към такива добавки - напр. аз съм жена, но имам много висок и в повечето случи нищо не усещам - само желания ефект, без никакви странични действия / от по-високите дози/

За В12, след като си с генетична мутация и не може да усвояваш ФК, почти 99% сигурно е, че не може да усвояваш и В12 / и не само - ще имаш проблем и с усвояването на В3, В6 и т.н./
В12 до 500мкг, може да приемаш без изследване, но въпреки това е добре да проверяваш от време на време серумните нива на тези витамини - най-вече във връзка с хомоцистеина и т.н.
За косопада - най-вероятно, причината за хубавата коса при бременност са по-високите нива на половите хормони /и правилното хранене, предполагам/.
Провери хормоните на ЩЖ, Пролактин и андрогени - като причина, за проблемите с косата.
Приемай повече и редовно колаген и добавки за коса, особено когато си на диети.

# 682
Здравейте! Заедно с мъжа ми започнахме диета. Кои хранителни добавки е добре да включим, за постигането на по - добър ефект.

Когато минавам на хранителен режим аз включвам зелен чай и омега 3. Също така замествам и едно хранене с протеин.

Код за отстъпка в iHerb: MIH4702

# 683
denis. кой колаген тип 2 за стави и кости би препоръчала ?

# 684
# 685
# 686
  • София
Да, трябва да се добави поне 200-300мг/дн. вит. С, защото ако имаш дефицит, синтеза на колаген или няма да се получи или ще е по-бавен.
Приема се на гладно, час преди хранене, с повече вода и през деня пий повече вода.

# 687
  • София
Не видях някой да го е споменал, интересна промоция:

California Gold Nutrition, Children's DHA, Strawberry-Lemon …  8 fl oz (237 ml) е с цена 0 лв. в комбинация с нещо от този раздел, дори пробните - Children's Health

# 688
Този колаген дали е хубав за кожа?

# 689
  • София
Хубав е и може да се ползва и за кожа / коса, нокти/  Peace

Общи условия

Активация на акаунт