КГБ = Клуб на Готините Баби - 187.

• 69 824
  • 606
  •   1
Отговори
# 510
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!
Петък е !
Прекрасен ден Ви желая!
Янче, чакам те с кафето.

# 511
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро, Фури!
Ето го и кафето:

# 512
Къде е кафето?
Добро утро и хубав ден!
Да  върви  като по вода и  слънце!

# 513
  • Кубрат/ Пишурка

Малеее, цял ден никой не се е вясвал!
Борянке, над тебе е кафето Joy Ем де със сърчице!

# 514
  • София

Малеее, цял ден никой не се е вясвал!

Янке, освен вечерно да ни примамваш с чашка и мезе  Party
Затопли се и народа хукна навън, по задачи.
Иха ме притеснява - не се е обаждала сутринта.
Явно малчо и родители много са харесали как го гледа и са я задържали.  Wink
Предполагам, че Фло е на световното по худ. гимнастика с малките грации.
Мернах репортаж по тв, но не ги видях.
Фури, чантата ми е ясна. Но обувки как поръчваш по нета? Аз ако не премеря - не става. Единия ми крак е с цял номер по-голям.  Embarassed

# 515
Добър вечер момичета!
Виждам ,че днес няма никакво движение в темата ,та рекох и аз да побутна малко.
Днес цял ден бяхме на село. Време прекрасно ,тихо ,слънчево.
Нацъфтяли нарцисите ,зюмбюлите ,лалетата напъпили,глухарчетата вече и те жълтеят.
Кайсиите цъфнали ,черешите нъпъпили. Вече е приятно  на двора на село.
ММ ряза дърветата,пръска ги ,аз из градинките ,двора. Цял ден не се спряхме.
На обяд си напалихме скарата и пекохме риба със салата. Може да работим ,но се и храним. Simple Smile
Набрах си и една голяма торба  лапад.Утре ще го правя.
Купихме и прясно мляко ,като се прибрахме го сварих и подквасих една част , а другото във фризера в бутилчици.
Направих си душ и вече съм по пижама.
Поизморихме се ,но пък доволни от свършеното. Слънцето здраво ни зачерви лицата,вече ще имаме селски тен. Simple Smile
Рапорт даден !  Simple Smile

Цветно настроение от моята градина!

Приятна и спокойна нощ  мили дружки!

# 516
Рехави са ни редиците Янче, тишината е от там. Ще кладем огънчето, а който има нужда ще скокне да се сгрее. Искам среща, а се задоволявам само с гледане на снимки от срещи.
Айша, получаваш, мериш и решаваш. Ако всичко е точно - плащаш, а иначе връщаш на момента. Аз имам притеснения за чантата, но ако не е това, което си представям- обратен билет.
Утре отивам при мама. За първи път ми каза, че има нужда от помощ. Ще и ударя едно рамо и вечерта съм тук.
Лека и приятна вечер!

# 517
  • Кубрат/ Пишурка

Ето съм и аз - пак hahaha
Фури, продължавам да подклаждам огъня!
Гледам Полицаите на края на града, но нещо не ме кефят...
Луси, при нас на северните страни още има сняг! Пред входа ни - също! Нарцисите са наболи, ама доста ще почакаме да цъфнат, за зюмбюли и лалета да не говорим! Лападът при нас е най-рано в края на април - началото на май. Тогава отваряме консервпром Joy

# 518
  • София
Я и аз да се разпиша, та да не гадаете как ми мина деня. Да хвърля няколко клонки в огъня Wink
ИХА не я мислете. С първото дежурство се е справила чудесно! Бебчо се е опитал да ги стресне, надавайки рев, но той не знае какви страхотни баба и дядо си има. Дете късметлийче-баба го подундуркала, да го замае, а дядо му пял " Велик е нашият войник" и успял да го приспи. Днес рано, рано имахме среща с ИХИЧКА в кабинета. tooth Информацията е от извора Wink
След това имах среща в Здравната каса с контролните органи.  #2gunfireОказа се, че миналата година съм извадила на един пациент 3 зъба, отбелязани акуратно в Амбулаторния лист, тази година съм извадила други 3 зъба, пак старателно попълнени документи, но програмата отчела за извадени миналигодишните извадени вече зъби. Видяха, че нямам вина, извиниха ми се, но все пак ми пуснаха някаква регламентирана глоба Mr. Green Нали и те деца хранят Joy
След обяд ходих с всичките грации в Арена Армеец-размахваха знамена, викаха и подкрепяха нашия ансамбъл, голяма емоция беше!
Отдавна уморените герои спят, аз въведох малко порядък из къщата и отивам да спя, че утре в 8.30 трябва да сме на стадиона. За тренировките няма почивен ден Simple Smile Кати е дала идея на треньорката да направят съчетанието й на песента Катерино моме. Треньорката е очарована от идеята и смята, че ще се получи много добре.
Хайде красавици лека нощ, спокойни сънища newsm46

# 519
Да се разпиша по тъмна доба и аз.
Днес най-после мина тържеството в групата ми. Децата, както всички деца, бяха прекрасни. Родителите - много доволни. Но само ние с колежката знаем колко усилия ни струваше. Шефката, обаче, страшно ни изненада и впечатли - подари ни по една орхидея. Те такъв жест, от страна на шеф, никога не съм получавала.
А аз, като се прибрах, се хоризонтирах и от умора и напрежение, съм отмъркала пред телевизора и преди малко се пробудих. Ще се зяпаме с луната тая нощ.
От утре ще се концентрирам върху домашните си задължения. Два дни имаме майстор у нас. Шпаклова нещо в кухнята. ММ покривал с найлон шкафове, по пода - вестници, ама по мъжки. Навсякъде има изстъргана стара мазилка, нова мазилка, прахоляк..... Но нали и без това всичко ще изхвърляме и въобще не се впечатлявам.
По градината имам доста работа. Едни лилиуми чакат да ги садя от два месеца. Дано не са изгнили, милите.
Семена на китки сях и даже не съм ги поглеждала дали са поникнали.....Малееее!  Спирам да изреждам, че ми се замота главата от задачи.

Лека и мека, приятелки!

# 520
  • София
ЛАЗАРИЦА Е! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК-ЕДИН ОТ ХУБАВИТЕ ПРОЛЕТНИ ПРАЗНИЦИ. ХУЛИИИИ, ДА ТИ Е ЗДРАВО ЗЕТЧЕТО И ДА ПОЧЕРПИШ!

# 521
  • Кубрат/ Пишурка

Хули, да ти е жив и здрав зетят!

# 522
Привет на Лазаров ден!

Честит да е зетя на Хули!

Лазаров ден без лазарки.
Едно време и аз съм лазарувала.
Още помня песни.

Всяка песен различна-за мома,за ерген,за къщата,за дете

В къщи имаме Лазаре мома хубава
Мома хубава Лазаре,мома гиздава
Иди я извикай Лазаре навън да излезе и т.н.

Лаленце се люлее на зелена ливада
Не е било лаленце
Най е било детенце
Майка му го будеше
Стани,стани детко
Да погледаш лазарки как хубаво играят
Със жълти чехли потропват и за Лазара пеят и т.н.

Предала съм ги на шерките.

Сготвих джолани с кисело зеле в гювеча.
После печени чуЖки с доматен сос.
Хапнахме,пих малко бира и ми се доспа.
А имам работа.

Хайде,до по-късно че след малко и следобедно кафенце.

Тези чашки са творение на една майсторица Екатерина Лачова.
Златни и ръце!

# 523
  • Кубрат/ Пишурка

Имам въпрос към "по-старите" членки: Имахме една дружка Дуня от Габрово. Спомня ли си някой как й беше истинското име newsm78 От преди малко ми е приятелка във фейса, но и там се е писала Дуня Атанасова. Беше по времето на Деси Минчева, също от Габрово \ тя ни води до Балани \, а Дуня имаше някакъв проблем с краката и не можа да дойде. Моля, пишете на лични!

# 524
ЧЕСТИТ ЛАЗАРОВДЕН!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЛАЗАР НА ХУЛИ!
 Аз съм  ГРОГИ и ако не взема мерки да си легна скоро, то ще си положа главата на масата. Егати прозявките, дето правя.
Янче, точно наша Дуня е това. Аз я познавам лично. Макар и от  кратка среща- страхотна е. Жалко, че придвижването и е трудно. Сега няма да се напрягам, за да се сетя истинското и име, но това е същата- нашата Дуня.

Общи условия

Активация на акаунт