Тромбофилия - тема №5

• 65 931
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте утре имам час при Русев. днес излязоха изследванията
хомоцистеин 4.77 норма 5-15
протромбиново време 58.10% номера 70-110
INR 1.58 норма 0.8-1.2
Протромбиновото време сек 17.70 норма 11-14.5
общ белтък 63.7 норма 64-83
това е което е под нормата.
фраксипарина ми е 0.4 всеки ден. ап го спрях преди 3 седмици .

# 706
Момичета, мога ли да попитам защо си следите антикоагулантната терапия при имунолог? Не се заяждам, питам наистина от интерес.

# 707
Момичета, мога ли да попитам защо си следите антикоагулантната терапия при имунолог? Не се заяждам, питам наистина от интерес.
не се заяждам . Не следа терапия при Русев. имам час при д-р Паскалева за 22 .05. Просто отбелязах че имам час при доктора за утре ей така без повод.
публикувах резултатите може някоя дама да знае по добре от мене. при него имам час по повод вит В че е нисък. И да видим и другите витамини свързани пряко с бебето

# 708
Казабланка, в Токуда добра комбинация са Илиев (АГ) и Станева (ангиолог). И изследват АнтиХа. Опитай да си запишеш час там.

Иначе този, който те следи по ЗК, отговаря за болнични и 2-3 изследвания и прегледи. Няма никакъв проблем успоредно с него да се следиш при друг специалист, или двама. Не подценявай проследяването.

Имуноглобулинът не е страшен. Имуновенин е по-евтин препарат, но има странични ефекти. По-скъпите са Октагам и Интратект. Задължително се влива бавно (3ч), в присъствие на анестезиолог.
Благодаря за информацията. И аз си мислех за този Илиев, и да, този път ще бъде изключително внимателна и дано нещо не се обърка. Може ли телефон на Илиев, защото намерих няколко гинеколога с тази фамилия в София и не знам кой от всичките е правилния. Също така ако се обадя сега за юни да си запиша час дали е рано? Имаш ли наблюдения как вървят часовете?

# 709
  • София
Казабланка, пускам линкове към АГ и рискова бременност на Токуда - има само един д-р Илиев и към Съдова хирургия и ангиология, където е проф. Станева. Обясни по телефона какъв ти е случая, ако е необходимо. Колкото по-рано запишеш час, толкова по-добре.

# 710
Делисардели, винагифсихтолкова отзивчива, старателна и коректна в информацията, че тази тема е невъзможна без теб.

# 711
  • София
Момичета, аз още преди месец се опитах да се добера до час при Илиев, но ми казаха, че могат да ми дадат чак за август. Имам и познат даже в Токуда, но и той не можа да помогне.

# 712
Август,август. Кой ти го дава. Записвай.

# 713
  • София
Ех, Герда, чак пък толкова Flowers Hibiscus
Ти как си?

Лаленце, Казабланка е с хетерозигот по Фактор 2, високорисков фактор все пак.
При Станева не е чак такава навалица. Пък август - август. Записвай.

# 714
  • София
При Станева даже въобще не се чака. Скоро записвах час на свекъра ми- дадоха ни за след 3 дни. Прегледа е платен 80 лв, явно затова не се и чака много .

# 715
Казабланка, имам час за проф Кузман Гиров на 10ти май. Няма да мога да отида.Бях си го записала преди почти 2 месеца. За него се чака също много, но мога да го преодтстъпя. Ако го искаш ти или някой друг, на който му трябва консултация със съдов хирург да ми пише лично съобщение. Не съм ходила при него и нямам наблюдения, но ми казаха, че е добър специалист.

# 716
Казабланка, имам час за проф Кузман Гиров на 10ти май. Няма да мога да отида.Бях си го записала преди почти 2 месеца. За него се чака също много, но мога да го преодтстъпя. Ако го искаш ти или някой друг, на който му трябва консултация със съдов хирург да ми пише лично съобщение. Не съм ходила при него и нямам наблюдения, но ми казаха, че е добър специалист.
Благодаря. Рано ми е 10 май, ще изчакам резултата от теста и ще видим как ще се развият нещата.

# 717
  • София
Момичета, моля за помощ аз пак Simple Smile Пуснах изследвания, но много ме притеснява ниския хематокрит....Четох, че се получава така и при вливане на плазма, но аз вливах ноември и декември, доста време мина оттогава....
Ако и Nandin  се включи, ще съм много благодарна Kissing

# 718
Теста ми е положителен. Има втора черта, малко бледа, но всичките, коитосъм правила, имам в предвид с предните две бременности, бяха бледи черти. Само че имам розово зацапване. Точно преди да си направя теста се появи. И сега не знам какво да правя. Ще изчакам с биенето на фракси.

# 719
Направи кръвен тест, изследвай ТСХ и Прог. Това, че чертата ти е бледа нищо не значи. Засичала ли си с точност О? Знаеш ли колко дни са минали? Кръвен и фракси. Не виждам какво чакаш... Успех пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт