Смени жената 2018

• 204 257
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 815
Тия с каузата от Перник ,ги издържа жената с продажбата на картините си ,които били ужасно скъпи,щом с една картина преживявали цялата година ,явно чужденци ги вземат

# 1 816
  • София
Боже мили, тази жена е луда за връзване!! Прибрала е сина на свекървата на отглеждане. Той тъкмо влиза в пубертета като гледам.
Голямо смарангясване от факта, че трябва една седмица да взима децата си от училище. Де гиди сопа неподкастрена!

# 1 817
Хем смотан, хем неугледен. И нацупил устЕто, аха-аха да отрони сълзичка.

# 1 818
Ехее, какви са тия картини? ОМГ! Цяла година да се издържат 6 човека?

Каква им е клаузата,  не разбрах?

# 1 819
Яд ме хвана на "мъжът"! Поне да беше направил компромис с правилата заради децата. А не да го питат сто пъти Тате как си, защо мълчиш. Мухльо

# 1 820
  • София
Ами те децата вече са го надминали като емоционална и всякаква интелигентност, той като малкия им брат се цупеше.

# 1 821
  • София
Ехее, какви са тия картини? ОМГ! Цяла година да се издържат 6 човека?

Каква им е клаузата,  не разбрах?
Някой ако разбере как се казва художничката, да каже, да видим как й вървят. Явно тя ги е издържала и в Канада.
Вера Кочовска им казала, че като бликнело някакво си  аязмо ще е дошъл неговия час да спаси България. Посветил се на някакъв проект за установяване на пряка демокрация в страната 😆😆😆 Демек - търтей.

# 1 822
Търтей, ама чувствителен! Joy Joy

# 1 823
# 1 824
  • София
Той нали го показа проекта, две фейсбук групи, в които пише.
Ама и жена му пише де, той все пак не бива да се нагърбва съвсем сам с всичко.

# 1 825
Тоя пърдухал не бих го издържала и един ден.

Яд ме хвана на "мъжът"! Поне да беше направил компромис с правилата заради децата. А не да го питат сто пъти Тате как си, защо мълчиш. Мухльо

Да, ужас..

# 1 826
Такъв "мъж" няма да изтърпя 5 минути. Емоционално още е на 12 години.

Горкото куче явно и то ще заминава на село. Противен епизод.

# 1 827
  • София
Сетих се за проекта на Ненчеви, жената май покана за приятелство ми е изпращала, с цел да популяризира страницата им. Български суверен се казваше.

# 1 828
  • София /Абсурдистан
Друг път се издържат с тези картини. Имам двама художници в семейството, знам как е.
Някой ще ме накара да си изгоня кучетата, че не ги понася, по- скоро той ще си събира багажа на секундата. Ей хората нямат мярка като им дадат власт да се вихрят в чужда къща.

# 1 829
  • Sunshine state
Търтей, ама чувствителен! Joy Joy
Абсолютно! Изключително неприятен тип! Големият канадец, пфууу. Като поживеят някои навън и се самозабравят, ама явно си е до човек и тоя си е бил такъв импреди ми се струва. Оризът на детето не щял, айде бе! Съвети ще дава за хармония, божеее😂 Като хвана едно дърво..

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 03:13 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт