Искам да кажа ... (144) през март 2018

• 365 654
  • 5 812
  •   1
Отговори
# 90
  • постоянно
Честита Баба Марта ! Бъдете здрави и засмени 💕
Сбъдваща , това са твои мартенички нали ? Прекрасни са 😍
Чакаме 15 см сняг и всички са в паника . Мразя снега тук , не се приготвят и е ад като падне .

# 91
  • Sofia
Учителите,белинда,преувеличават важността на 4класните матури и шашкат и родителите, и децата 🤔.
Ей я мойта ужасена мартеничка ❤:

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 12:45 от ДжеНа

# 92
Днес - 4 крачки. Джони - пешеходеца Joy
Ха-ха, Козуначе-Бързаче  Laughing
Таман за пролетта ще е придобил увереност  Simple Smile

Белинда, госпожите се пренавиват. Искат да покажат резултати и оттам се получава стреса Peace

# 93
  • София
Хм, едно положително нещо да намеря в нашето училище! Нямаше изобщо пренавиване, напротив, госпожата им беше обяснила, че матурите няма да са нищо повече от обикновени тестове, каквито са правили безброй пъти, да са спокойни.

# 94
Благодаря ви за стиснатите палци, момичета! Кумицата ми роди син! Да е жив и здрав! Мама и бебе са добре, а чичо не може да спре да реве 😁

# 95
  • Sofia
Благодаря ви за стиснатите палци, момичета! Кумицата ми роди син! Да е жив и здрав! Мама и бебе са добре, а чичо не може да спре да реве 😁
Честит да ви е  bouquet!

# 96
  • София, Младост
И при нас всяваха излишна паника. В нашето училище явно има някакво съревнование м/у госпожите в началния курс и с матурите си мерят резултатите.

Честито, Алечка! Жив и здрав да е!

# 97
Е, Али, супер. Да са живи и здрави и да и се падне кротко и любвеобилно синче.

Джена, страшна мацка, а и мартеницата си я бива.

# 98

Али, чесито бебе! Да е живо и здраво.
Белинда, човекът си прави други сметки, а? Бързаче- Козуначе!

# 99
Хм, едно положително нещо да намеря в нашето училище! Нямаше изобщо пренавиване, напротив, госпожата им беше обяснила, че матурите няма да са нищо повече от обикновени тестове, каквито са правили безброй пъти, да са спокойни.

И при нас беше така, с никоя от двете напрежение не съм видяла, госпожите си решаваха тестовете от миналите години и никаква паника не всяха у децата, за което съм им страшно благодарна. В друго училище обаче не е така, до април се вземал материал, после само тестове решавали, луда работа, бяха побъркали децата, все едно в Харвард ще кандидатстват

# 100
Браво, Али! Да е здраво и щастливо дете.

# 101
Джена, много хубава мартеничка! И моят хубавец е накичен, на нашийника му ги сложих.

# 102
..........................................
Ая, разкошна щерка! Що няма някой подходящ в темата син за тоз бонбон?

Има, има. Взимам си ги и Никол, и Мия и на Ая хубавицата Wink. Няма само Джена да си има много снахи Hug. Джен, страхотна котарана Animal Heart Eyes Cat.
Мамите да са спокойни, кротка свекърва ще съм. Ще си ги гледам и глезунча и няма много-много да им се бъркам и да им давам тон в живота. И внучета ще гледам по техните правила, стига само да ми ги дават Joy.

Браво Али на кумицата. Да са здрави и спокойни и мама, и бебче.

# 103
Али, да ви е живо и здраво бебчето. Днес се раждат най- добрите хора на света, майка ми е рожденичка днес, не познавам по- мил, по- всеотдаен и търпелив човек от нея! Нищичко не съм взела аз, ама и баща ми е добродушко, аз на кого съм...не знам, приличам повече на свекър ми, хи-хи.

Захирче, ей този сайт ми изскочи днес и си харесах 20-тина рокли
https://www.zonia.co.uk/dresses.html?___store=en&p=13

Луда работа, що все на мен , на колежките все манджи им излизат, на мен само рокли

# 104
Али, честито, да е живо и здраво малкото бебе.

Общи условия

Активация на акаунт