Искам да кажа ... (144) през март 2018

• 366 799
  • 5 812
  •   1
Отговори
# 180
И аз съм Рак.

# 181
  • Sofia
Всички риби и раци ви отвяваме само като отворим с Котето багажниците  hahaha, и Титина,ама тя май не е Дева  newsm78,обаче го докарва  Peace

# 182
  • София
Малкият е Дева. Побърква ме понякога.

# 183
  • София
И аз се отчитам като Дева. Bowtie Все 'убави хора сме, съвсем леко смахнати 😆😉

# 184
Говори ми...Девското в малкия все повече изпъква - всяко ръбче да е подредено, прецизност в детайлите.
Рачешката ми душа изнемогва...

# 185
Офф. Полетът за5 Амстердам е със закъснение. Как пък в Канада никога няма закъснели полети или отменени заради зимни условия? Оф.

Много Риби се оказахте тук, но аз виждам, че моята тенденция да имам почти 80% приятелки в живота Лъвици и тук продължава. Симпатиите ми към Лъвиците се припокриват и със симпатиите ми към съфорумките, които се оказват Лъвици. Най- добрите ми приятелки от детството са Скорпи, Везни, Водолей и Стрелец, а от университета нататък са все Лъвици. 💗

# 186
Аз съм овчица Simple Smile

# 187
А, и телетата не сме малко. Иначе малкста Жаки и синът ми са с около седмица разлика, та и той е рак.
Аз всъщност да кажа, че съм доволна от синапеното масло за коса.

# 188
  • някъде
И още една рибка Simple Smile със син- раче Wink
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и щастливи!
Честито бебче на кумицата! Gift Heart
Честити ходещи козуначени крачета! Hug

# 189
Офф. Полетът за5 Амстердам е със закъснение. Как пък в Канада никога няма закъснели полети или отменени заради зимни условия? Оф.
А не е вярно. В Калгари няколко пъти се качваме на самолета, разхождат ни по пистата и ни връщат  Mr. Green А познайте дали си ходим повече за ски до Канада

Джена, желязна си....везни съм с акседент скорпион ( та повече на скорпион го докарвам)

Честито бебе на Алечка
Честита да е на Рая майка и.
Болните да озбдаряват, за неспящи бебета, повече движение и занимания преди това ис е трупясват

# 190
  • Пловдив
Аз не вярвам в зодии. Даже не знам децата какви зодии са.

# 191
  • София
Кажи кога са родени ще ги определим.Blush

# 192
  • Sofia
Аз не вярвам в зодии. Даже не знам децата какви зодии са.
Ние ще ти кажем  smile3521...каква майка си ти  smile3516,ами ако децата искат хороскопи след време  smile3511,или пък булките искат синастрия  newsm47

# 193
  • София
Дженке надявах се да прочета 4 в 1... Heart Eyes
Тъй верно,и меденката-любимка,'сепак...аааа,инак-  Whistling.
Не мА баламосвай!Разбра к'во имам предвид. Mr. Green

# 194
  • Варна
Везна съм и знам за поне още две везни тука Simple Smile Щерката е от отбора на телетата.

Общи условия

Активация на акаунт