Искам да кажа ... (144) през март 2018

• 366 803
  • 5 812
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Дженке надявах се да прочета 4 в 1... Heart Eyes
Тъй верно,и меденката-любимка,'сепак...аааа,инак-  Whistling.
Не мА баламосвай!Разбра к'во имам предвид. Mr. Green
smile3506 newsm47 smile3533

# 196
  • София, Младост
Къде е Belinda да каже колко време пече снощи пилешките филенца и още в началото ли настърга пармезан или накрая..

# 197
Филетата докато се препекат и след махането на фолиото, пармезана предполагам накрая.Ама това е моя вариация.

# 198
  • София, Младост
И аз така мисля, но So What вчера друго е написала. Тя по-рядко се включва, за това се обърнах към Белинда Simple Smile

# 199
Титина, верно ли?
Ние все зимата пътуваме и никога не е имало закъснение заради изненадващ сняг.

У нас 4 дни нищо няма да се готви. Майка се уби да готви и ми е оставила 2 огромни печени ребра с кисело зеле, руска салата, тава мусака, кекс, плешка с картофи и грис десерт.
Утре само ще направя една баница и картофена салата ( защото това съм описала, че ще занеса на празненството за 3ти март. И това ще е до понеделник.

Лиляна, виж какво пишат за нас:
https://www.diana.bg/vodoleyat-ne-govori-zad-garba-vi-neshta-koi … i-kazhe-v-ochite/

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 20:40 от Анонимен

# 200
Честито на всички с повод днес-и на Али новото бебче ,и на майката на Рая,ако има още някой,нека да е поздравен!
Контеска, потъгувайте,но и чакайте с нетърпение следващите ви срещи!Дано закъснението да е малко и скоро да се чуете, че е пристигнала!
На Ая хубвицата видях-наистина много красиво момиче!
Раче е и моето момиче!ММ е Риба-утре е рожденик!Аз-Стрелец,с асцендент-Рак.
Настудувах се днес,сега съм се размазала до камината с Откраднат живот!
На Ша да кажа, че много ми харесаха ботушите,много!
И на So What да кажа,че сме млади всичките,ама някои вече само по дух/това по повод критическата,де/

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 20:42 от anjelika_lety

# 201
  • Телиш/Плевен
Около мен е пълно с Раци - дъщерята, племенникът, баща ми, ММ, свекървата... Май са това. Thinking

Лято, аз бях писала като ни объркаха веднъж в темата, че е точно заради общия рожден ден. Grinning Hug

# 202
Синът е рак, прекрасно дете е ❤

# 203
И еднаква специалност имаме Wink.

# 204
Синът е рак, прекрасно дете е ❤
Аз съм рак, мразя се, честно, ако питаш родителите ми съм прекрасно дете, за всички се грижа, само не за себе си, и проблеми не съм им създавала, е...само един, здравословен. Моята риба, Никол, ей....много разсеяно това дете в последно време бе 🤔

# 205
  • София
Ето ме Hug

Тъкмо идвах да кажа, че си купих чопъро-пасаторче от Лидл и засега много симпатично изглежда. А също да кажа на Мари, че идеята й за база за сенки на устните беше гениална - гланцът ми не мръдна!!! А беше ярко червен и обикновено ми се разтича до степен да приличам на яла живи хора!

Вили, в началото сложих пармезана и пекох под фолио, а накрая без фолио. Не мога да кажа колко време, не погледнах.

# 206
Белинда, червеничкото ли, любимия ми уред! Дано и ти си толкова доволна 😆 Защо слагате фолио на филета, толкова малко им трябва, или аз нещо греша 🤔

# 207
  • Пловдив
Я кажи кой чопър, че го мислих един и аз. Между другото - имам тоя гофретник, двойния, който сега са извадили в Лидъл - добър е.

# 208
Ей, Белинда, зарадвах се! Обичам да помагам.

# 209
  • София
Ами така каза Соу, тя даде рецептата. Според мен е, за да не изгори пармезана. А и моите филета не станаха баш за раз-два, че май не бяха бяло месо, ами обезкостен бут.

В Лидл имаше италианска седмица - мм, много хубави нещица си взех - песто, канелони, един хубав бял оцет, сиренца. Който има път, може да намине, хубави нещица са заредили.

Общи условия

Активация на акаунт