Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 615
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 45
Честита баба Марта!
Бъдете живи и здрави!
Дано февруари е по-късметлийски за всички.

# 46
  • при късмета
Дано февруари е по-късметлийски за всички.

JoyJoy прелисти календара Joy

Забравих да информирам, че който има да взима кока кола 500мл. от настоящата промоция, аз отрих в Аванти. И Аванти изобщо го открих де, ама това е друга тема

# 47
Честита Баба Марта!
Пожелавам ви здраве и щастие и купища награда за всички!

# 48
  • София
Честита баба Марта! Да сте живи и здрави! Simple Smile
Да се запиша и аз с одеяло от Милка в последния момент.

# 49
Ох МАРТ исках да кажа. Grinning
Спя още. Cry

# 50
  • при късмета
Шегувам се, да не се обидиш. Просто ми стана смешно Hug

# 51
Честита Баба Марта Simple Smile

Чакам само възглавнички от Милка и едно одеяло, на което май му размених бележката (размених я с бележка за възглавница)...Куриерът е свестен, а и вината е негова, предполагам, че ще ми го даде без проблем))

Участвам в Туикс, както и в Каменица, но с малко кодове.
Кажете подробности за предстоящата игра на Дав?

# 52
  • Велико Търново
Благодаря за темата!
Вчера в СВА открих брашно (за козунаци) с кодове, взех два пакета. Открих и Каменица с код, взех една. Но ще го регистрирам след 12.00 часа, че нали на етикета пише: "можете да спечелите на всеки 15 минути от 12.00 часа до 20.00 часа" или нещо подобно.

Доколкото разбрах от момичетата тук, ти си регистрираш кода, а те си теглят на 15 мин в този часови диапазон. Демек както си стоиш другата седмица примерно получаваш смс Хладилниик Grinning без значение кога си регнала  Успех 🍀

# 53
Честита баба Марта! Аз нищо не чакам, тази година започва доста слабо, но все пак съм наясно че не може постоянно да се печели.

# 54
Bubalesa, Цвете, благодаря ви. Влязох и прочетох правилата. По принцип ги чета, но сега се доверих само на етикета и не разбрах кога теглят. Мислех, че веднага разбираш дали печелиш, а пък то теглели през посочения период. Регистрирах кода и сега ще чакам. Joy
Довечера ще взема още брашно и без това меся кексове и други задникоуголемяващи вкуснотии, няма да се залежи. Там забравих даже какви са наградите, ама важно е да се играе. Joy

# 55
  • при късмета

Довечера ще взема още брашно и без това меся кексове и други задникоуголемяващи вкуснотии, няма да се залежи. Там забравих даже какви са наградите, ама важно е да се играе. Joy
Хлебопекарни, комплект от 3 тигана и ако не се лъжа престилка. Ще има и 10 ваучера по 500лв. предполагам, че ще са от непечиливши кодове. Наградите никак не са лоши.
С хлебопекарна съм от миналата година, сега на тиганите ще се зарадвам. И на ваучера разбира се. И покрай хлебопекраната ползвам брашно всеки ден, та ще играя така или иначе

# 56
  • Сливен
Bubalesa, Цвете, благодаря ви. Влязох и прочетох правилата. По принцип ги чета, но сега се доверих само на етикета и не разбрах кога теглят. Мислех, че веднага разбираш дали печелиш, а пък то теглели през посочения период. Регистрирах кода и сега ще чакам. Joy

От 12 до 20 часа се регистрира кода.. Simple Smile

# 57
От правилата разбрах, че през този период теглят печелившите на случаен принцип, през 15 минути. Щом с един код участваш за награда през цялата промоция, значи няма значение кога се регистрира. Не разбираш на момента дали печелиш, та е все едно. На мен ми върнаха съобщение, че кодът е успешно регистриран и участвам за награда - мини хладилник.

# 58
Шегувам се, да не се обидиш. Просто ми стана смешно Hug

Няма проблем. Не се сърдя.
Много съм разсеяна днес. Sunglasses

# 59
  • sofia
Честита Баба Марта!!!! Бъдете всички здрави и много усмихнати!

Специални блаодарности отново на Лаленцето за новата тема!!!

Да питам, някой нещо знае ли за Цева, търся в сайта....няма инфо..?

Общи условия

Активация на акаунт