Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 809
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 75
  • при късмета
В играта на Цева, ако спечеля гарантирана награда, след това ще участвам ли в тегленията за седмичните награди? Гледах условията, ама не видях да пише това
Пише го. Ако спечелиш гарантирана награда, същата бележка участва за седмичните.
Но печеливша бележка за седмичните, те участва за голямата.
Аз пък не разбрах, ако едната седмица не спечелиш, дали участва и за следващата, за голямата разбрах, че участва. За следващата седмична, обаче май не участва, защото са написали, че ако няма достатъчно изтеглени за седмичната награда, то наградите ще се прехвърлят за следващата седмица. Ама май само наградите, а не и участието

# 76
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Лаленце  bouquet
Честита Баба марта на всички! Много Здраве, радост и късмет, Любов и вдъхновение!
Имате ли идея дали тези мини хладилници на каменица са преносими?Ако е така да минавам на бира  Mr. Green

# 77
  • Бургас
Честита Баба Марта!
Аз чакам 2 възглавнички и едно одеяло Милка.

# 78
Лаленце  bouquet
Честита Баба марта на всички! Много Здраве, радост и късмет, Любов и вдъхновение!
Имате ли идея дали тези мини хладилници на каменица са преносими?Ако е така да минавам на бира  Mr. Green

На етикета пише "играй за преносим мини хладилник".

# 79
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Лаленце  bouquet

На етикета пише "играй за преносим мини хладилник".

Благодаря  Hug Не съм го чела изобщо.Значи минавам на бира  Laughing

# 80
Ходих до магазина и намерих 3 брашна, даже на 1,13...
Погледнах Тх на zewa ..Ми то под 3,50 няма....... и тази МТХ кой знае колко струва...ще пропусна тази игра Wink

# 81
Имам мейл от либрес, печеля йога постелка.

# 82
Честита Баба Марта!
В момента за нищо вече не участвам. Единствено в Каменица, но с един единствен код, така че не се надявам.

# 83
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави Simple Smile)

2:0 за София Мел...

# 84
И аз съм с един код от Каменица. ММ не я харесва тази бира и ми каза, че няма кой да ми я пие. Освен за готвене да я употребя? Защото смятам поне още една да взема. Joy

# 85
Излезли са печелившите от mysparx. Печеля KFC меню. Grinning

# 86
И аз съм с един код от Каменица. ММ не я харесва тази бира и ми каза, че няма кой да ми я пие. Освен за готвене да я употребя? Защото смятам поне още една да взема. Joy
И моя така каза,аз пия по половин чаша на вечеря ама с това темпо... 🙄 Пък и моята двулитрова даже нямаше код. Писах на Каменица,върнаха ми отговор да им пратя снимки и от тогава нищо. Ще купя пак ако намеря,но този път ще гледам внимателно какво взимам.
Ии моля ползвайте бутона Извести! От 6 страници ,5 са спам... 🙄 Доста хора следим темата и до като се изредим всички да напишем “късмет” ще навъртим 20 страници с ...нищо. 😃

# 87
ЧБМ , дано ни е успешна новата тема и новия месец 🍀🍀🍀
Видях на един билборф игра на уискас, но не намирам никъде информация - дали на някой е попадала ?😦

# 88
Ей няма такава гадост-регистрирам код на Софиямел излиза един тлъст прозорец честито вие спечелихте и докато получавам сърцебиене-дочитам печелите престилкааа. Mr. Green

# 89
Благодаря за темата, Лале  bouquet
През февруари не спечелих нищо, дано март ми е късметлийски. Смятам да участвам в Каменица и в Софиямел

Общи условия

Активация на акаунт