Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 245
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 795
В играта на ЛИДЛ с яйцето,тъко проверявах печелившите,ми направи впечатление,че победителя от 08 март го няма,а беше обявен,няма и за следващите дни обявени печеливши.Само при мен ли е така?
Не, и при мен

# 796
  • София
Знам, че в темата има хора, които поръчват от ebag, можете ли да ми кажете дали брашното на СофияМел идва с кодове и кои видове са с код?
Мисля да поръчам направо през тях, че смятам да купя по-голямо количество. Идва Великден, правя козунаци всяка година по няколко, поне да си спестя мъкненето на ръка... Sunglasses А ако ударя нещо по-голямо с кодовете - чудесно Simple Smile

# 797
  • при късмета
Аз поръчах от ebag и дойде с кодове още преди около 2 седмици. Във физически магазин бях взимала "екстра" от килограм с кодове и поръчах такова. Сега на доста разновидности има кодове и вероятно и при поръчка през сайта ще дойде с код. От Фантастико взех и брашно за козунак с кодове. Но на кои други има със сигурност, не знам

# 798
Не знам дали да споделям тази томбола - изглежда ми леко откачена, но е истинска. Ще бъде забавно, ако спечели някой познат Simple Smile
За граждани на ЕС, които имат навършени 18г., могат да пътуват между 10-ти и 16-ти април и са в добро здраве - само се записвате. Наградата е на стойност 20 000 евро - екскурзия до Северния полюс (не съм сигурна плаща ли се данък, щом играта не е българска): https://www.kaspersky.com/about/sponsorships/win-your-trip-to-the-north-pole

# 799
И аз си мислех, че съм хванала цаката, но уви........вчера всичко ми се разби....
 7:0 за сега......до 10 сигурно и край..

# 800
При мен ги има печелившите на Лидл за 06;07 и 08.03.

# 801
Здравейте,някой получил ли е обаждане за спечелена пералня от играта на Ариел в Кауфланд? Пишеше теглене на 09.03 и до 2 работни дни обаждане.Ще е хубаво да спечеля,въпреки, че шанса е малък.

# 802
Здравейте,някой получил ли е обаждане за спечелена пералня от играта на Ариел в Кауфланд? Пишеше теглене на 09.03 и до 2 работни дни обаждане.Ще е хубаво да спечеля,въпреки, че шанса е малък.

В условията пише, че в рамките на две работни седмици след теглене на наградите ще се свържат с печелившите. Дават по една пералня на магазин.

# 803
  • Велико Търново

В условията пише, че в рамките на две работни седмици след теглене на наградите ще се свържат с печелившите. Дават по една пералня на магазин.
Заради броя магазини и броя перални ли мислите, че е по една на магазин?

# 804
  • Русе

И аз много я чакам тази игра. Бях убедила половината си колежки колко е хубав Ариела и на каква пък хубава цена беше едната седмица, пък аз нали съм с кола да отида да им купя , да не се товарят. Така имам пуснати 6 талона Simple Smile

# 805
 Mr. Green страшнааа си признавам те..я ги убеди сега на софиямел какво хубаво брашно има и как трябва
да се запасят  Sunglasses

# 806
  • Русе
ХХхааахаха, не ми беше минало през ума, ама сега като го казваш...а и тази седмица в Кауфланд е на 1,85лв. , може и да стане..хахаха

# 807
Можеш да им напишеш списък за поръчки-бира,брашно,маргарин,туикс,прахове,тоал. хартия и каквото има актуално.
За тях безплатна доставка за теб етикети и бележки добра сделка става и за двете страни.

# 808

Заради броя магазини и броя перални ли мислите, че е по една на магазин?

Мисля, че го четох някъде.
Ето условията:
https://www.pg.com/bg_BG/downloads/brands/Bulgaria_Promotsionaln … iel_and_Lenor.pdf

# 809
6:0 за София мел. Спирам до тук Sad

Общи условия

Активация на акаунт