Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 139
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 885
  • Вестерос
Мерси, открих къде , но не ми дава да я прикача от телефона. Трябва от компютъра да я кача Simple Smile

# 886
Спечелих от Dove сребърно колие, много се радвам, изобщо не очаквах.

# 887
  • Стара Загора
Поради невъзможност да установим контакт с две от печелившите, се наложи да бъдат изтеглени нови потребители, които ще получат комплект HiPPiS. Това са:

Астера
Oфeлия

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 15 март на e-mail: igra@bg-mamma.com като напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт). Не забравяйте да отбележите дали желаете чашка за пиене за момче или за момиче.

Получих днес изненадващо лично съобщение от Редактор Simple Smile Ето каква била работата, това се казва късмет Simple Smile

Все се каня да купя брашно 1-2 пакета и да се пробвам в София мел, ей така заради тръпката, и забравям, може би днес трябва да опитам Simple Smile

# 888
Публикувани са печелившите на Avon  :  https://avon.womansday.bg/open/

Печеля малка награда от Ейвън  Grinning

# 889
Честито на всички! Simple Smile
Аз май никъде не участвам и нищо не чакам вече, освен в Туикс и едно участие в Нивеа - трябва да се появят повече игри!

# 890
И аз печеля от Avon малка награда: Ексфолиант Avon Senses Garden of Eden. Не помня сега аз ли трябва да им пиша, те на мен ли ще пишат/обадят?

П.П. Видях правилата. Те ще се свържат с мен.
6.5. Организатортът ще се свърже с всеки спечелил в срок от 5 (пет), за да уточни начина за получаване на малка или голяма наград.

# 891
Честито на печелившите Simple Smile Надявам се  скоро да счупя каръщината Laughing

# 892
Даже не си спомням каква беше играта на Ейвън, май се отваряха някакви прозорчета. Къде са написани правилата?

# 893
  • sofia
Честито на всички за наградите!
Аз регнах днес бележка на Нивеа, но нямам никакъв мейл-после ли идва или? Благодаря Simple Smile

# 894
Чакам и една настолна игра от радио the Voice и Мастъркард, която трябваше да ми доставят преди 2 седмици или повече.
Има ли други, които не са я получили?

Настолната игра на мен ми я доставиха още преди 3 седмици, но тъй като бях болна и не бях на работа, а бях дала служебния си адрес, се разбрах с куриера на спиди да я остави в офиса до вкъщи. На следващият ден получих смс, че я е оставил в някакъв офис в града, който дори не знам къде е и много се ядосах и не отидох да я взема. Когато ми се обадиха казах, че я отказвам заради грешката на куриера и не ми се занимава. А и тук четох, че не била каквато бяха показали в сайта и не е хубава, не си заслужавала, така че не ме е яд.
Значи не е за яд работата Simple Smile
Аз вече съм я отписала Simple Smile

# 895
  • София
Честито на всички печеливши.
Наистина много голяма суша на игри. Аз и не играя на всички. На Каменица съм с един код и 11:0 за София мел.
Дано сега около Великден пуснат повече игри.

# 896
Сестра ми спечели раница от последното теглене на MySparx, но досега нито обаждане има, нито раница. Има ли и други от последното теглене, с които още не са се свързали? 

# 897
Уви, надеждите ми за наградка от Ейвън останаха напразни Frowning1
Честито на всички печеливши, със здраве да си ползвате наградите! Simple Smile

# 898
  • Сандански
Да изкажа мнение относно декларирането може да си свалите от сайта на НАП декларация с баркод като се попълва на компютър и е много по лесно и показва къде има грешка или не е попълнато.
Друго: Раницата с обърканата година си я пуснах и нея сега и така...
Благодарности на - Ма Ко -

# 899
  • София
Игра на Крина с награда агне за Великден Laughing https://shop.krina.eu/bg-oriz.html?utm_source=facebook&utm_m … m_content=bg-oriz

Общи условия

Активация на акаунт