Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 955
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Монтана
Наистина май днешния ден е късметлийски е темата. Веднага щом ги публикуваха изпратиха мейли. Някой знае ли по коя куриерска фирма са 🤔

# 1 021
Ако питаш за кафемашината, нямам представа кой е куриера.

# 1 022
Лошия момент при кафемашините е,че ще се плаща данък дано само ги обяват по някакви по-нормални цени.
Че Активия как ми сметнаха една фитнес гривна на 200 лв още се чудя.

# 1 023
Супер, честито. Hug
Аз все още се чудя дали да участвам.
Не е ли свършила вече?

# 1 024
  • Варна
Благодаря за линка за Дъвки 5. Спечелил съм, а мейла беше в спам.

П.П. За регистрацията на кода от дъвките не ми пратиха мейл на мен.

# 1 025
  • София
И аз се зачудих дали да не се пробвам с туикса. ММ иска нова кафемашина, но от тези с капсули. Пусто няма такива игри. 😁 Тази машинка сложна ми изглежда,  а е и скъпа.

# 1 026
Честито за кафемашините!
Скрит текст:
Аз също много искам да спечеля - ще пробвам да помрънкам - мрън, мрън, мрън...
Ако може някой да напише каква е наградата-изненада на Дъвки 5? Simple Smile

# 1 027
  • Варна
В мейла не пишеше каква е награда от Дъвките, като дойде ще пиша.

# 1 028
Честито, Кафемашините ги носят Спиди, а стоиността им е 466 лв, в саитовете върви 700-800, писали са цена на едро. Днес питах как стоят нещата с гаранция т.к нямаше. Незнаеха и когато разберат ще ми върнат обаждане, ако не ще звъня отново.

# 1 029
Интересно ми е тези който спечелихте от туикс дали има някои с кодове регистрирани предишни седмици за
да знам дали да се надявам още?

# 1 030
rosicapi
Като разбереш нещо за гаранцията моля те пиши, че и мен ме интересува. Моята още не е дошла , но предполагам ще е другата седмица.

# 1 031
  • Монтана
Честито, Кафемашините ги носят Спиди, а стоиността им е 466 лв, в саитовете върви 700-800, писали са цена на едро. Днес питах как стоят нещата с гаранция т.к нямаше. Незнаеха и когато разберат ще ми върнат обаждане, ако не ще звъня отново.
Благодаря за информацията! Твоята бързо ли пристигна? Аз съм регистрирала кодовете през първата седмица.

# 1 032
  • Стара Загора
Интересно ми е тези който спечелихте от туикс дали има някои с кодове регистрирани предишни седмици за
да знам дали да се надявам още?
Здравейте, аз за 3 седмици съм ги регистрирала всичките 13 кода(всяка седмица по 4-5), даже снощи последните два. Стискам палци и ти да спечелиш Animal Hatching Chick

# 1 033
  • Стара Загора
Благодаря за разяснението, предполагам е този модела 3100, понеже на картинката в рекламата е тя ? https://www.philips.bg/c-p/EP3510_00/3100-series-super-automatic-espresso-machine

А за гаранционната също е интересен момента, щом не са изпратили такава.Frowning

# 1 034
  • Под Слънцето
Хора, как да разпозная дъвки 5 дали имат код?  Явно е скрит. Сега озяпах в К.  наличните, но нямат поле Изтрий тук, а старите опаковки, които пазя заради предизвикателствата нямат такова поле.. Скрито под капачето ли е? 

Общи условия

Активация на акаунт