Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 888
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 2 070
Mitonela права си. Сега отворих сайта на НАТ да проверя. Излизат ми фирмите, който трябва да декларира. Всъщност не ми стана ясно: излизат, защото вече съм ги декларирала, или щяха да си излизат дори ако още не ги бях декларирала?
Тези, които се притесняваха за раниците на кока-кола, че бележките им са за миналата година могат да проверят и да кажат.

# 2 071
Mitonela права си. Сега отворих сайта на НАТ да проверя. Излизат ми фирмите, който трябва да декларира. Всъщност не ми стана ясно: излизат, защото вече съм ги декларирала, или щяха да си излизат дори ако още не ги бях декларирала?
Тези, които се притесняваха за раниците на кока-кола, че бележките им са за миналата година могат да проверят и да кажат.
Аз си подадох декларацията и за раницата, на бележката пише дата от януари, но в самата бележка е посочено, че наградата е придобита декември месец, може да се види в служебната бележка.

# 2 072
  • Плевен
Излизат, защото организаторите/платците  са ги декларирали. Тази година тези справки се подаваха до 15март, а не както досега до 30април и вероятно вече са ги обработили. Данъкът, който ние декларираме  би трябвало да излиза в друга справка.

# 2 073
В сайта на НАП  от няколко дни има нова опция за проверка на подадените данни за изплатени доходи,достъпна  с ПИК или електронен подпис - Справка за изплатени доходи /различни от трудови/ на физически лица.Предполагам , че в нея би трябвало да се виждат и сумите от награди,които организаторите подават, но за миналата година аз  нямам такива, виждам подадените данни за изплатени суми по граждански договори.Който има възможност може да опита да си направи справка.
Може ли линк ?

# 2 074
  • София
Пфу, днес си подадох декларацията и забравих да си извадя ПИК. Утре пак ще отида, гризе ме любопитството. Похвалвам данъчните на 6 септември, много бързи и експедитивни.

# 2 075
Не съм подала все още декларация към НАП, но в сайта им ми излиза , че имам доход за деклариране от една фирма (за този доход имам служебна бележка по образец)

# 2 076
Сега видях, че имам мейл пак от дъвките ( спечелих предната седмица). Явно имат някакъв проблем.

# 2 077
Не съм подала все още декларация към НАП, но в сайта им ми излиза , че имам доход за деклариране от една фирма (за този доход имам служебна бележка по образец)
Не мога да намеря тази справка в НАП ,дали трябва да имам ПИК за да ме пусне системата?

# 2 078
  • Плевен
Да, трябва ПИК или електронен подпис

# 2 079
  • Вестерос
В кой подраздел е? С ел. подпис може ли да видя и на другите, знае ли някой, както в ТР или трябва да си удостоверявам подписа за всяко лице?. Ако да, мога да ви проверя, ако искате естествено

# 2 080
  • София
В сайта на НАП  от няколко дни има нова опция за проверка на подадените данни за изплатени доходи,достъпна  с ПИК или електронен подпис - Справка за изплатени доходи /различни от трудови/ на физически лица.Предполагам , че в нея би трябвало да се виждат и сумите от награди,които организаторите подават, но за миналата година аз  нямам такива, виждам подадените данни за изплатени суми по граждански договори.Който има възможност може да опита да си направи справка.

Благодаря!Не бях забелязала тази справка!През 2017 имах 3 награди над 30лв /и 2 ховърборда от Милка,но те бяха без служебни бележки/.Та като изплатени доходи в тази справка ми изскачат само 439лв /от екшън камерата от К.Кола/,раниците от Данонино ги няма,но аз съм си ги декларирала,да ми е спокойно.
Проверих и задълженията на майка ми /имам ПИК и ЕГН/,та на нея и излизат билетите от Кауфланд за концерта на Графа.
Някой ако има от гореизброените награди и не ги е декларирал,все още има време! Simple Smile

# 2 081
  • София
В кой подраздел е? С ел. подпис може ли да видя и на другите, знае ли някой, както в ТР или трябва да си удостоверявам подписа за всяко лице?. Ако да, мога да ви проверя, ако искате естествено

В раздел "Предоставяне на данъчна и осигурителна информация и информация от данъчно-осигурителната сметка"-"Справка за изплатени доходи /различни от трудови/ на физически лица".

# 2 082
Аз още не съм си подала декларацията. Направих справка, от 4 награди, само 2 фигурират в справката и те са от една и съща фирма. Кока Кола не са подали инфо. Липсва и от играта на Рексона в Лидл.

# 2 083
  • София
И аз установих, че раниците от Спаркс ги няма като задължение за 2017 г.   Grinning Изряден данъкоплатец съм.  Laughing

# 2 084
  • Под Слънцето
Казах ви,  че Уилсън раниците няма да се декларират няколко пъти.
Бе нека има какво да декларираме, пък ще го мислим  Joy

А, да , днес получих 2рата черна раница от спаркс-а и вече са се поправили със сл. бележка- както си требе е!  То малко да вдигнеш панаир винаги има  резултат Wink  Twisted Evil Мацката обеща да прати и нова за предната раница , но това вече го писах за успокоение на Таня, та сте го прочели..
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт