Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 903
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 2 085
JUSK пак имат колело на късмета
https://koleloskasmeti.jysk.bg/Start

# 2 086
Имам ПИК издаден от НОИ едва ли важи за НАП?

# 2 087
  • София
Имам ПИК издаден от НОИ едва ли важи за НАП?
Друг ти трябва, да.

# 2 088
  • Под кривата круша
Не съм подавала все още декларация. И миналата седмица и току-що като проверявах с ПИК - нищо не дължа. 🙄
Ще изчакам първите дни до април да видим дали няма да се появи това кафе. 😡

# 2 089
  • София
Здравейте, още януари си подадох декларацията и платих данъка, но сега в справки излиза, че нямам такъв доход. Странното е, че тогава веднага получих мейл, че по моята партида са постъпили 17 лв. и са обработени....

# 2 090
Ако не платим,данъка какво става ? 

# 2 091
Nadia,ако има развитие-за кафето,моля да споделиш(аз съм само с него,декл.не подавам,само си плащам здравните).
Чакам две възглавнички на Милка от последния ден и хлебопекарната(като гледам май ще ми е подарък за РД...,ако е дошла,в понеделник ще ви черпя с козунак и хляб...,не че сега всеки ден лидълката не меси,но е на 5).Успешен и късметлийски ден,желая на всички!

# 2 092

Ако на някой му се падне ваучер, да пише

# 2 093
  • при късмета
Сега ви прочетох и си направих справката и аз. Излиза ми само София мел, по другата бележка с авансово внесения данък, не излиза.
Някъде мернах, че лицето е подало годишна декларация, не помня къде, но и това е отчетено, въпреки, че на място я подавах и файл с декларацията, разбира се не отваря.

Тази година явно липсват някои организатори, но догодина май всички ще подават тази информация. Така си мисля.
Продължавам да съм на мнение, че този данък го вкараха не толкова да събират допълнителни данъци от физическите лица, а да хванат точните разходи на организаторите, защото преди промяната осчетоводяваха огромни разходи за реклама и практически можеха да надписват колкото си искат

В JUSK изобщо няма да се включвам и да спечелиш ваучер, при тях с 20лв. нищо не можеш да купиш

# 2 094
В Юск имат евтини дребни джунджурийки - вазички, свещници, украси (сега за Великден, преди имаше коледни).
Завъртях колелото, но спечелих само 4 билета за томболата. Нещо не им вярвам - участвах в предишните промоции и не спечелих нищо. Едва ли ще участвам всеки ден.

# 2 095
  • Сливен

Вече е при мен.Имаше две служебни бележки-едната беше копие,която се връщала заедно с печелившият код. Simple Smile

# 2 096
  • sofia
Ей честит, страхотен е!

# 2 097
Честито хладилниче! Много е симпатично.

Аз вчера купих кори Златната царица от К. и са на промоция. Още не съм ги отворила да видя ще имам ли късмет в играта им. Ама не се надявам изобщо. Joy

# 2 098
Печеливши Милка от вчера
28.03.2018 г.
1. 0884362XXX
2. 0889723XXX
3. 0897955XXX
4. 0897265XXX
5. 0898910XXX

# 2 099
  • Вестерос
В кой подраздел е? С ел. подпис може ли да видя и на другите, знае ли някой, както в ТР или трябва да си удостоверявам подписа за всяко лице?. Ако да, мога да ви проверя, ако искате естествено

В раздел "Предоставяне на данъчна и осигурителна информация и информация от данъчно-осигурителната сметка"-"Справка за изплатени доходи /различни от трудови/ на физически лица".
Не мога да го намеря къде се намира това

Общи условия

Активация на акаунт