Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 044
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Пловдив
Извинявам се, но за колко време си получихте хлебопекарните, че аз тая надежда да си спретнем домашни козунаци с нея Heart Eyes

Моята я спечелих на 15.03,а ММ тигани на 22.03..
Тиганите дойдоха преди 2 дни,а хлебопекарната още я няма,въпреки,че е спечелена седмица преди тях🙂

# 2 251
  • Бургас
Един въпрос за играта на Visa и плащането на данъци. За всекидневните награди пише, че трябва да се плати онлайн. Влизам в портала на Нап с ПИК, намирам си задълженията , но не може директно да се плаща с Виза, само чрез Epay. Та някой знае ли по какъв начин става плащането онлайн?

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 20:26 от Морски бриз

# 2 252
Само да уточня - ако искате да получите мострите, отбележете, че имате кожа с разширени пори,
на другите кожи не се полагат мострички Grinning
Аз написах мазна и ми пусна мострички. Моята кожа е комбинирана, но моите момчета са с мазна кожа и използват тези продукти. Много са ефикасни.

# 2 253
Дойде моментът, в който да обявим двата участника в темата, на които ще изпратим MyKi Care Thermometer за тест.
Ето и щастливките:

velimira
Anyyyone

Честито на всички, които спечелиха MyKi Care!

Мнооого съм щастлива! ☺

# 2 254
  • Пловдив
В Асеновград няма участваши аптеки😐Искаше ми се да ги пробвам,но уви

# 2 255
Какви са етикетите на пепси, защото никой от продавачите не е чувал за тази игра?  Whistling Mr. Green

# 2 256
  • sofia
Моята пекарна дойде точно на десетия ден! Живея в град София ако това има значение ☺ и аз се чудех дали ще дойде за козунаците....вече 3 хляба направих 😉

# 2 257
  • Телиш/Плевен
Какви са етикетите на пепси, защото никой от продавачите не е чувал за тази игра?  Whistling Mr. Green
В този пост има снимки. На голяма бутилка са, но и на малките етикетът е същия. Най-отгоре пише: „Спечели с Pepsi. Изживей финала.“

Anyyyone, честито за страхотната награда! Heart Eyes

# 2 258
Преди малко получих смс от Спиди за претка в понеделник, погледнах в саита им и проверих че е от ЛЕО МАРКЕТИНГ ЕНД ЛОДЖИСТИК ЕООД - ЕП, 0.25кг, ПОДАРЪК, първо помислих, че може да е гаранция за кафемашината, но после видях че и дъвки FIVE са на същата фирма Марс инкорпорейтед.

# 2 259
Кога спечелихте от дъвките

# 2 260
В този пост има снимки. На голяма бутилка са, но и на малките етикетът е същия. Най-отгоре пише: „Спечели с Pepsi. Изживей финала.“

Anyyyone, честито за страхотната награда! Heart Eyes

Благодаря  bouquet Не съм виждала такива в магазините

# 2 261
Тиганите ги спечелих на 11.03 и дойдоха на 22.Хлебопекарната дойде днес,а е спечелена на 22.03
Подскоче,би ли ми писала на л.с.какъв и по коя рецепта хляб си правила,Благодаря!
Още не съм открила pepsi,днес в Билла рафтовете бяха празни,в още три вериги проверих,но или няма,или са непромоционални.

# 2 262
Тези от Калиакра за пореден път не си спазват сроковете, не вярвам и през уикенда да теглят. А другата седмица са празници, две тегления кога ще ги направят?

# 2 263
ма ко, първо искам да изкажа възхищението си към твоето търпение и готовност да отговориш на всеки един въпрос.
И аз имам един: Ако през 2017 съм имала 2-ма работодателя, съответно 2 служебни бележки, как се попълват в прил. 1? За един ми е ясно, но за двама? Ако е нещо комплецирано, ще се обърна към счетоводител. Аз попитах, казаха ми за някакво приравняване, но не разбрах. Sad

# 2 264
Пепси видях в Лафка са на 1.09лв.  - 500  мл. В Била имаше 2 литра. Явно тепърва ще зареждат.
Ето какво отговориха от Котани. Ако всички така обявяват печелившите, няма да разберем има ли такива.:
"По-важното е, че сме изпратили подарък, за което имаме необходимия документ.   Свързваме се с всеки участник, който е спечелил в томболата и още веднъж искаме съгласието му. Предпочитаме да  се сеобръзяваме с желанието на нашите клиенти и фенове."

Общи условия

Активация на акаунт