Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е Баба Марта и защо се празнува?
Какви са основните характеристики на кокосовото мляко?
Каква е разликата между зехтин и маслиново масло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е Баба Марта и защо се празнува?
-
Какви са основните характеристики на кокосовото мляко?
-
Каква е разликата между зехтин и маслиново масло?
-
Какви са някои здравословни супи, които могат да се консумират по време на хранене по режим?
-
Какви са някои предложения за добавки, които могат да помогнат при проблеми със съня?
, от първи май съм на режима, но явно много бъркам с храненето защото не само че не съм отслабнала изобщо, но и краката ми видимо изглеждат по зле и обиколката на корема ми не спада никак. От вчера започнах да въвеждам храната си в my fitnesspal и установих, че прекалявам с мазнините, а и въглехидратите ми са били повечко от 45 гр. Ще пусна снимки от макросите за вчера и днес и ви моля за мнение, кое съотношение е по удачно при отслабване. Може би трябва да намаля въглехидратите, но вече се обърках много. Благодаря ви! 

А относно макросите - в кой от двата дни храненето ми е по-оптимално като съотношение на мазнини, въглехидрати и протеини?