Mango online магазин-12

• 97 301
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Аааа, оранжевото и то ми е в коша.

Като гледам имаме еднакъв вкус с теб 😁 Аз търся светло бежово, но не мога никъде да намеря цвета, който искам. Ето това ми харесва:
https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats-coats/lapels-wool-coa … as_she.familia;15
Ако по някакво стечение на обстоятелствата, някой има xs от това ново и не го иска, го взимам 😁

# 646
Пристигна и моята поръчка, много съм доволна, надмина очакванията ми 😊 Поръчах си ето това палто https://shop.mango.com/bg/women/coats-coats/lapels-wool-coat_330 … as_she.familia;15 
Много е мекичко ,материята е плътна и изглежда качествена и мисля, че ще топли зимата. Единствено ми е по-дълго, някак си под коляното и ще трябва да го скъся, иначе си отговаря на размера С.
Поръчах също  2 шала, които са чудесни и единия ще ми стане любим , много много съм доволна Simple Smile

# 647
Трябваше да изчакаш Черния петък,ако е като миналата година ще има 70%отстъпка на всичко.
И в двата магазина Mango и Mango outlet ли е имало тази отстъпка?

# 648
  • Варна
По мои наблюдения точно на черни петъци - хубавите неща са или изчерпани или скрити. Но пък знае ли човек Simple Smile  / аз също съм си приготвила някои нещица, ако ги намалят

# 649
Трябваше да изчакаш Черния петък,ако е като миналата година ще има 70%отстъпка на всичко.
И в двата магазина Mango и Mango outlet ли е имало тази отстъпка?

Мисля , че беше само в Mango outlet

# 650
Само в аутлета. В редовния мисля, че пускаха -30%.

# 651

Ето го палтото, цветът е много тъмно синьо, почто черно, на снимката е излязло по-светло. Гръдната обиколка е около 107см, доколкото успях да измеря с рулетката, но според мен ще побере комфортно бюст максимум 104см (моята ГО е 100см и ми е комфортно да се движа в него, без да ми опъва никъде, мога и пуловер да сложа и пак ще го усещам свободно, без да ми хлопа или пък ограничава движенията). Някой беше питал за бухналите ръкави, не са бухнали, прави са, само в горния шев при рамото е повдигнато, вижда се на снимката, но това повдигане не "надува" ръкава.

# 652

Ето го палтото, цветът е много тъмно синьо, почто черно, на снимката е излязло по-светло. Гръдната обиколка е около 107см, доколкото успях да измеря с рулетката, но според мен ще побере комфортно бюст максимум 104см (моята ГО е 100см и ми е комфортно да се движа в него, без да ми опъва никъде, мога и пуловер да сложа и пак ще го усещам свободно, без да ми хлопа или пък ограничава движенията). Някой беше питал за бухналите ръкави, не са бухнали, прави са, само в горния шев при рамото е повдигнато, вижда се на снимката, но това повдигане не "надува" ръкава.

Благодаря много за снимката. Изглежда много хубаво, просто на мен в горната част не ми стои добре повдигнато. С удоволствие да си го носиш.

# 653

А колко см. е дълго?

# 654
  • София
Да се отчета и аз:
https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats-coats/structured-wool … as_she.familia;15
това палто, размер Л - заспа ми, но сега се чудя този цвят с какво ще го нося...ама нали първо поръчвам, а после мисля - между другото реалният цвят не е толкова наситено оранжево (за инфо, ако някой го интересува).

# 655
  • Враца
Да се отчета и аз:
https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats-coats/structured-wool … as_she.familia;15
това палто, размер Л - заспа ми, но сега се чудя този цвят с какво ще го нося...ама нали първо поръчвам, а после мисля - между другото реалният цвят не е толкова наситено оранжево (за инфо, ако някой го интересува).
Според мен цветът е екстра за комбиниране, много е свеж. Много харесвам в студеното време различни цветове от черно, сиво и кафяво.
Скрит текст:

# 656
  • София-Младост

jabanka, честито страхотно изглежда и доста вълнено. дай някакви размери и ако е удобно и снимка Simple Smile

# 657
  • Варна
Здравейте,
Какви бяха отзивите за това палто?Мисля,че някой преди време си го беше хванал,ако може да се включи с коментар?Даже и нещо за снимки ми се върти в главата,че тогава харесах цвета,но не откривам.
Благодаря предварително.
  Да бях и сложила линк ха-ха
https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats-coats/structured-wool … &busqref=true

# 658
Как ги перете тези палта и якета, на които пише да не се перът, само dry cleaning? Дали ще стане да се изперат на ръка?

# 659
Всички якета, палта и сака на Mango давам на химическо.

Общи условия

Активация на акаунт