Mango online магазин-12

• 97 268
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Мейл мисля, че не са пускали изобщо. Последният, който имам от тях е от понеделник.

# 691
Сайтът крашна. 😂 аз не знам Кво направих, ама поръчах две палта. Едното може да не го взема, че са и ма отделни поръчки. Едното е синьото милитари от предните страници, но Бордо - ХС. Ако някой го иска, можем да се разберем предварително, че не ми трябват 100 палта. Simple Smile

# 692
  • ...на безопасно
И миналата година така направиха. От срядата.
От 28 неща в кошницата ми, в 9 сутринта имаше 17.
Палтата ги нямаше, с изключение на едно в екрю с колан.
И кожено яке от Виолета поръчах. Рокля, гащеризон и още едно яке. Две самостоятелни поръчки направих. Дано не ми откажат нищо. У

# 693
  • София
Пуснах 2 поръчки за по 160 лв....Мисля, че мъжът ми ще ме изхвърли от дома Flushed

# 694
Мен ме съмнява, че по-новите неща ги изпокриха, не показва да са продадени на 70%. Ще видим след като свърши промоцията дали няма да се върнат веднага. Яд ме е за едни сандали Grinning

# 695
Аз яке поръчвам Л, блузи М. Коженото им яке, което имам Л е по мен.

# 696
  • Сливен
Ени,за якето М би трябвало да е добре.Преди да забременея бях 38-40 размер и поръчвах М.

# 697
Аз пуснах две големи поръчки към 2...миналата година бях направила така. Взех си палто, два спортни клина и две спортни горнища (имам един от миналия черен петък, никога не ги намаляват повече от 30% през годината). Но изчезнаха разни бройки още докато пазарувам. ( Плюс половината кошница от преди това). Взех и няколко чанти, едната е синя кожена за 23 лв :Д
До края на месеца ще пестя

# 698
Ени,за якето М би трябвало да е добре.Преди да забременея бях 38-40 размер и поръчвах М.

Поръчах го аз вече и добре направих, че като гледам вече не е налично...
Ако ми е широко, ще отиде в разменени;)
И от много бързане съм добавила една мъжка блуза 2 пъти. Ама тя на 11лв, все ще я пласирам по празниците:))

# 699
  • София
Или нещата са свършили през нощта или са ги изпокрили....Специално за 2 чифта дънки си бях поставила за цел да следя и сутринта в 6ч ги нямаше

# 700
Според мен ще ти е голямо. Зависи и от якето и доколко позволява да е широко. С на Виолета е около Л на нормалните, но например ръкавите са по-широки, не е толкова вталено и т.н.

Хепи, аз гледам ориентировъчните размери на сайта, но сега от теб разбирам, че Виолета са уголемени. Трябва да върна 2 размера, ако искам да ми е добре, така ли е горе-долу?

# 701
Пуснах 2 поръчки за по 160 лв....Мисля, че мъжът ми ще ме изхвърли от дома Flushed

Кажи му, че си му спестила поне 430 лв.
Може да размисли Simple Smile)))))))))))))))))

# 702
Пуснах коментираното червено палто, яке за детето, две чанти и една-две блузи. И тази рокля
 https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-short/floral-chiffo … 1025729.html?c=70
Роклята е страхотна, имам я в черния вариант, S.
Момичета, които имате коментираната рокля- умалена ли е или си отговаря. На мен много ми харесва в черно, но няма S ,а мисля че М ще ми е голяма- 160см, 53кг съм, по принцип нося 34. Моля дайте съвет Simple Smile

# 703
  • София
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyeselen4eto5, пуснах му 2 блузи да му замажа очите........
За какво са ми всичките тия неща...Да ме пита някой, няма да мога да отговоря Laughing
Че даже и чорапи на детето поръчах - сториха ми се много изгодни Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 704
Пишете на търговците да слагат картички в пакета "Congratulations on winning these items".

Общи условия

Активация на акаунт