Страсти – градините в София, кампания 2018/2019 - тема 1

• 61 924
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Привет. Предстои ми кандидатстване за първи път, не познавам системата много добре Astonished
Доколкото прочетох, в някои заведения има допълнително точки, ако родителите имат право на работа от вкъщи. Само че аз не видях такава опция онлайн...
Как се процедира? Прощавайте, ако въпросът е глупав.

# 181
  • София
Привет. Предстои ми кандидатстване за първи път, не познавам системата много добре Astonished
Доколкото прочетох, в някои заведения има допълнително точки, ако родителите имат право на работа от вкъщи. Само че аз не видях такава опция онлайн...
Как се процедира? Прощавайте, ако въпросът е глупав.
Няма вече такива допълнителни точки от тази година. И бяха не за право на работа от вкъщи, а за адрес на местоработата в района на ДЗ. И много родители си извадиха бележки, че работят от вкъщи.

# 182
  • София
днес ще е забавно Simple Smile и въпроси и създадената суматоха за трета поредна година ме забавляват

Нареждам се и аз на клона, че мисля да места малкия в друга градина

Успех и нека силата бъде във всички прочели правилата!

# 183
Навсякъде, където нещо стартира от определена дата, е от 24:00 ч. на деня, а тук половината ден мина и нищо! В квартал Овча купел се носят слухове, че ще  има нулев прием заради излъчените репортажи за неправомерно приети деца и недоволството на майките, че малчовците са по много в група. Надявам се да е само слух! Но за сега не съм обнадеждена!

# 184
  • София
Навсякъде, където нещо стартира от определена дата, е от 24:00 ч. на деня, а тук половината ден мина и нищо! В квартал Овча купел се носят слухове, че ще  има нулев прием заради излъчените репортажи за неправомерно приети деца и недоволството на майките, че малчовците са по много в група. Надявам се да е само слух! Но за сега не съм обнадеждена!
За Овча Купел още преди доста време ми казаха че за 84 ОДЗ няма да има места, а тя и 33 ОДЗ са до блока ни. Дано не е вярно, че ще оставя малката да я гледат в парламента Simple Smile

# 185
  • Sofia
Така като гледам вече са изтрили старите кандидатури.

# 186
Milenahahaha честно, много се смях с теб. То хич не е смешно, ама здрави да са децата, все някак си ще ги отгледаме. И ние сме в Овча Купел, не съм чула за нулев прием и дано не е така. Проучих и частните градини, но....като човек в образователната система хич не съм ЗА частни градини и училища.
Успех на всички!

# 187
Най - вероятно чак след 18,00 ч днес ще се виждат свободните места

# 188
аз вече видях това, което ме интересува. В най-желаната ДГ се борим за 21 места по общ ред. Бихте ли ми обяснили какво ще рече места, които се орпеделят през работна група. Благодаря ви!

# 189
И аз имам въпрос към някой от работната група. В една от СДЯ-тата, в която мисля да подам документи пише, че ще приемат за набор 2017 общо ред 14.Имат ли право да го правят това?Нали бяха по 18 деца?
За сметка на това децата с хронични заболявания за ясла 1 от 2016г са 13 на брой

# 190
за ясла минимумът е 8, максимумът 18

добре де, набор 2015 в нашия квартал доста прецакан. В половината детски градини няма прием, а това имат ли право да правят?

# 191
  • София
И аз имам въпрос - защо набор 2016 пак се водят първа ясла? Не трябва ли да учебната 2018/2019 вече да са втора ясла?

# 192
  • София
Защо има толкова много деца, приети през работна група? Как се е случвало това и по какви критерии?
 Иначе това не са новите места, не ги гледайте. Това са децата посещаващи в момента, които от известно време се попълват в системата.

# 193
За сметка на това децата с хронични заболявания за ясла 1 от 2016г са 13 на брой.Нали бяха макс по 5 на група?

# 194
Blue Star, и аз това се чудя, набор 2015 се води все още 2 ясла, а нали трябва да е 1 градинска. Вероятно още не е актуализирано

Общи условия

Активация на акаунт